Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ena od spodobnih slovenskih plaž 25.8.2008 8:00:59
|
|
|
|
Primoza
|
Morda bi bila zanimiva informacija kakega domačina kako (če) se lahko izognemo plačilu parkirnine. V Poreču je namreč ura parkiranja ob obali 5 kn, kar je tudi kar nekaj.
|
|
|
|
RE: Ena od spodobnih slovenskih plaž 25.8.2008 8:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko ja,se ogneš plačila parkirnine,samo potem pa pot pod noge. Lahko parkiraš kje na vrhu pri obzidju ali igrišču in se podaš peš v Fieso.Lahko parkiraš pri stari bolnišnici in greš po obalni potki pod klifom peš do Fiese.Ta mi je najbolj všeč,saj sem vse svoje otroštvo prepešačila to pot vsako poletje,sploh ni bilo težko.
|
|
|
|
RE: Ena od spodobnih slovenskih plaž 25.8.2008 10:57:15
|
|
|
|
glen
|
Jaz živim na Belem križu nad Fieso in tako kot pravi neva je plaža res lepa. Je dosti sence, tudi sonca ,peskovnik,barček,restavracija,slaščičarna,štandi z robo za na plažo,je urejena,je umirjena,plačilu parkirnine se je možno izogniti le kot pravi neva da parkiraš kje na vrhu,samo z šaro za cel dan za na plažo je kr huda. Vidim da dosti turistov prakticira da pridejo do rampe z avtom vsi se izkrcajo ven z robo vred le šofer obrne in parkira na vrhu in sam pripešači nazaj. Če prav pomislim začnejo parkirnino zaračunavat šele z julijem,nisem pa 100 % Drugačepa je meni zelo všeč tudi Bernardinska plaža samo je pa svinjsko drago parkirišče + vsak da vstopnina se kr nabere. Mi kupimo sezonsko karto za domačine 20 eu in na plažo se zapeljemo z motorčkom,druge ni
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?