Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 7:29:13
|
|
|
|
emaa
|
Dobrodšla jaz se čiščenja od tabletk nisem poslužla, jemat pa vseeno začni folno kislino. :bravo:
|
|
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 7:43:44
|
|
|
|
Urša76
|
dobrodošla! se strinjam z emo: mislim da je dovolj da začneš s folno kislino. lp, u
|
|
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 7:50:22
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
jaz sem zanosila naslednji mesec takoj po prenehanju s tabletki lp pa veselo na delo:)
|
|
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 8:06:16
|
|
|
|
Skye
|
welcome :bravo::bravo::bravo::bravo: Se strinjam z predhodnicami....sam folno kislino začni pridno jesti pa pridno z dragim :sloncek::sloncek::sloncek: vsak drug dan če gre, pa bo;)
|
|
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 8:14:20
|
|
|
|
Nomika
|
hvala vsem :) Bom upoštevala vaš nasvet in pridno :sloncek: , moj dragi sigurno ne bo imel nič proti ;) Folno kislino pa papam sedaj 2 tedna, torej sem lahko brez skrbi kajne! Sedaj pa res veselo na delo, lep pozdravček!
|
|
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 8:22:37
|
|
|
|
Špela100
|
Dobrodošla! Sam folno pa :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo :duda::duda: Sem se vam javila po dveh dneh.Imam toliko dela, da bom kar znorela.Se ne vidim ven.Pol pa delam še doma.Tako, da sem danes komaj oči odprla, me pečejo, pa glava, pa rame, hrbt.Saj bo bolje.
|
|
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 10:43:20
|
|
|
|
wawa
|
Lepo pozdravljena! Ej mnenja so različna....koikor ljudi toliko čudi... Meni je dr. Pušenjak povedal naslednje: Ko jemlješ KT jajčniki zaspijo, ko prenehaš jemat, potrebujejo čas da se zbudijo in to je tisti čas, preden dobiš prvo svojo M (pri meni je trajalo 50 dni), po tistem kao ni več problema, edina posledica je tanša sluznica v maternici in zato v prvih mesecih manjša možnos zanositve, ja se to glede na do da si jedal KT, začni jemat folno kislino (TIFOL)... Veliko užitkov vama želim:sloncek:
|
|
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 12:14:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Se strinjam z zgoraj napisanim, je pa res, da se moja M po prenehanju z KT ni čisto nič spremenila in če G meni, da lahko začneta takoj, vidva kr veselo na delo;) Aja, pa lepo pozdravljena:rozica: Tinka
|
|
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 16:33:50
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz pa npr. nikoli ne bi začela delati na :duda: brez najmanj 3. mesečne pavze. Jaz sem si vzela celo leto. Vsak zase ve ampak te stvari niso od danes na jutri,..........
|
|
|
|
Ena nova na vse zgodaj.. 3.3.2005 20:34:29
|
|
|
|
miska2004
|
Tudi meni je G rekla, da pavza ni potrebna, vendar sem ji jo jaz vzela, 3 mesece - kaj čem, sem še bolj stare "šole", včasih so priporočali pavzo.. Škodit sigurno ne more, kvečjemu narediš dobro sebi! Pa pozdravljena med nas, simonak! Upam da ti čimprej uspe :angel::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?