Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ena malenkost za 1. rojstni dan 13.7.2006 8:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
mojo so samo knjige :)
|
|
|
|
RE: Ena malenkost za 1. rojstni dan 13.7.2006 8:55:33
|
|
|
|
April
|
Kakšno knjigico ali komplet grabljice, lopatka in kanglica za igranje v peskovniku ali ob vodi.
|
|
|
|
RE: Ena malenkost za 1. rojstni dan 13.7.2006 8:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Recimo kakšna knjigica - od Učil so take luštne, reče se jim ZVEDAVČEK. Ali pa PRVE PODOBE, te so tud fine. Če je fant, pol mu lahko prineseš kakšen tovornjak. Ali pa kakšno žogico. Boh ne dej kupovat kaj za oblečt Ne vem, jaz kar pikasta ratam, če moj otrok za darilo dobi kej za oblečt Ne vem, zakaj
|
|
|
|
RE: Ena malenkost za 1. rojstni dan 13.7.2006 9:03:49
|
|
|
|
Maxica
|
Kaj pa kakšne lego kocke Duplo?
|
|
RE: Ena malenkost za 1. rojstni dan 13.7.2006 10:00:12
|
|
|
|
soncece24
|
Če je fantek kakšnega plastičnega tovornjaka z vrvico, da ga bo lahko za seboj vlekel, ko bo shodil. Sem opazla, da so vsi otroci okoli mene, ko so shodili strašno radi stvari za sabo vlekli. Od prijateljice mali je imel celo take račke od fisher prica, ki so tak lušno gagale, ko jih je vlekel. Sem jih vidla v šparu, so okoli 5jurjev.
|
|
RE: Ena malenkost za 1. rojstni dan 13.7.2006 12:12:10
|
|
|
|
viv_
|
Zdaj je poletni čas, imaš tudi milijon raznih napihljivih zadev za v vodo - kakšen luškan čolniček ali bazenček. To vedno prav pride
|
|
|
|
RE: Ena malenkost za 1. rojstni dan 13.7.2006 12:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že dobila. V Baby centru en plastičen tovornjak z lopatko in grabljicami in modelčki za potičke. Prav fletno. Pa za sestrico - 2 leti in pol - en pocukran trak za v glavo. Ker je rada lepa, je pa bolj taka kot en fantek. Saj res, a vi kupite tudi za ta drugega, če sta dva, pa ima eden roj. dan? Meni se drugi kar smili potem, če nič ne dobi. Še Tiborju sem čokolado kupila ... da ne bo revež brez vsega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?