Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: En spodoben šotor- pomooooč! 5.7.2008 15:51:19
|
|
|
|
*žaži*
|
...smo pa že vse trgovine tu okrog prečekirali- nič pametnega, kar bi našim zahtevam ugajalo....Hervis, Sport 2000, Gigasport..
|
|
|
|
RE: En spodoben šotor- pomooooč! 5.7.2008 17:14:23
|
|
|
|
norge
|
Mi smo ful dobrega in zlo prostornega nabavili letos v Hofru za 99 eur. Je pa res lušten in prostoren. Sicer ne vem, če ga v kakšnem Hofru še imajo, lahko pa poskusiš. Ga gremo pa konec tedna sprobat. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: En spodoben šotor- pomooooč! 6.7.2008 12:21:14
|
|
|
|
hella
|
Mi smo tur trije, pa prvič kampiramo in sem šotor naročila preko e.bay.de. Na začetku sem se malo zapletala pol pa je šlo. Plačala in ga v 4 dneh dobila. Imajo veliko tega in izbire. Ostalo pa malo gledaš in kupiš ko je akcija. Mi smo se začeli s tem ukvarjat okol 1. maja in do sedaj smo večino kupili.
|
|
|
|
RE: En spodoben šotor- pomooooč! 10.7.2008 1:09:12
|
|
|
|
spiderman
|
svetujem ti pokukaj v inter šport zanimivo kvalitetno mi smo v 4 šotor ga mamo že 5 sezon v uporabi
|
|
|
|
RE: En spodoben šotor- pomooooč! 11.7.2008 17:56:17
|
|
|
|
*žaži*
|
Hvala vam za nasvete....smo se odločili in nabavili tistega k sm zgoraj pokazala....je zelo fajn....fenomenaln ....prostora kokr češ....marsikaj se lahko počne not ...takle je http://www.sun-fun.si/slike/sotori/Ancona_full.jpg ..koomaj čakam komaj čakaaaam
|
|
|
|
RE: En spodoben šotor- pomooooč! 18.7.2008 15:19:28
|
|
|
|
Mišni
|
Žaži, mi imamo tega, danes je preživel deževni krst. Super prostoren šotor, čeprav ni velik po dimenzijah. Bi pa jaz raje Amalfija, ker ima intergrirano dno in nikjer nič noter ne teče, tudi če ne skoplješ jarkov. Pa ga niso več imeli. Moram gledat, če ga sedaj slučajno imajo, pa če bodo kakšne razprodaje, kdo ve ....
|
| Stran: [1] |
Taborjenjemaca83 RRRadi taborite z otroci?ne maram taborjenja (
32%)
bi, pa ne morem (
4%)
radi taborimo (
23%)
jaz bi, otroci pa ne (
2%)
apartmaji so zakon (
38%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!