Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NEPREHODEN JAJCEVOD-ZANOSITEV!! 11.4.2008 9:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je eden jajcevod prehoden lahko normalno zanosiš. Kdaj, je pa odvisno od vsake ženske posebej. Vidva vsak drugi dan slončkajta, pa bo.
|
|
|
|
neprehoden jajcevod 11.4.2008 9:58:38
|
|
|
|
barbaraj
|
Ja pa zanima me a je ovulacija povezana z neprehodnim jajcevodom. Ker so mi ugotovili da nimam rednih o. Ali je ovulacija neodvisna od tega? Hvala
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 11.4.2008 12:45:26 >
|
|
|
|
RE: NEPREHODEN JAJCEVOD-ZANOSITEV!! 11.4.2008 10:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da ovulacija nima nič s prehodnostjo jajcevodov. Če imaš neredne ovulacije pravtako lahko zanosiš. Ti se samo sprosti, pa bo. Lahko pa greš do ginekologa in boš dobila hormonsko terapijo za uravnavanje ovulacije.
|
|
|
|
RE: NEPREHODEN JAJCEVOD-ZANOSITEV!! 11.4.2008 10:11:37
|
|
|
|
malagala
|
Mene pa zanima, kako še lahko diagnosticirajo neprehodnost jajcevodov? Je to lahko razvidno iz hormonskih testov, UZ ali samo s HSG? Zaradi težav z zanositvijo sem bila na krvnih testih, ostranili so mi pregrado (samo to in ne še kak drug poseg), dobila sem terapijo s Klomifenom (hodim v MB) in to je to...Nič govora o kakih neprehodnih jajcevodih, možnih izrastkih ali kaj podobnega. Je to na vrsti kasneje ali so med temi posegi že ugotovili, da je z drugimi zadevami vse OK? Hvala za pomoč!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?