|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   En kveščn
10.7.2007 13:41:14   
Anonimen
Kaj vam je moškkim recimo, da turite žensko glavo na silo dol v vaše mednožje. Je fajn, če je to samo od sebe, ne pa da primete žensko glavo in jo kot na silo dol porinete in kot na silo hočete. Sem dovolj jasna?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: En kveščn
10.7.2007 13:42:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 13:43:14   
Strawberrie Cherrie
Upam, da se mali hitro zbudi, ker drgač bom dobla trebušne od smeha!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 13:43:46   
Anonimen
vem kaj misliš. odgovort ti pa ne znem ker tega ne počnem. to more bit samo od sebe, ne pa neki na silo, ne vem no, zame to ne bi bil užitek če bi jo neki silu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 13:47:22   
blue sky
Meni še nihče ni tiščal glave v mednožje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2007 13:53:31   
orhideja75
tudi meni ne. pride to pač spontano....user posted image user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2007 13:55:06   
Anonimen
Ja sej, jaz sem pa naletela sedaj na dva, ki sta to na silo hotela oz daj mi cajt, da to opravim sama toko kot se spodobi, ne pa na silo. Grdo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2007 13:56:35   
Anonimen
Tiste, ki ste vezane pozabte. Pri vas ni na silo sevede, kaj pa tisti, ki niste vezani in tu in tam imate kakšnje bližnje srečanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2007 13:56:45   
Anonimen
Pa daj ti tudi na silo tam spodaj. Bo prvič, zadnjič in nikoli več.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2007 13:56:53   
kalbo
Kaj vam je moškkim recimo, da turite žensko glavo na silo dol v vaše mednožje. Je fajn, če je to samo od sebe, ne pa da primete žensko glavo in jo kot na silo dol porinete in kot na silo hočete. Sem dovolj jasna?

En ensr...če tvoj dec to počne, ni nujno, da tud ostali, tko da najbolš da njega vprašaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2007 13:57:36   
Anonimen
En ensr...če tvoj dec to počne, ni nujno, da tud ostali, tko da najbolš da njega vprašaš.

one night stand lepo prosim.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2007 13:58:18   
Anonimen
če tvoj dec to počne, ni nujno, da tud ostali
a sem ti na žulj stoplauser posted image .

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2007 14:04:51   
Taula
Ja sej, jaz sem pa naletela sedaj na dva, ki sta to na silo hotela oz daj mi cajt, da to opravim sama toko kot se spodobi, ne pa na silo. Grdo.

Ugrizni ga, pa bo mir.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2007 15:28:24   
Anonimen
Ja, eni pa res imajo ta tik, da te kar za glavo primejo in dol porivajo. Npr, jaz bi se poljubljala, njemu pa se očitno nekam mudi in te kar za glavo prime in jo na silo dol poriva.....Kot da bi bila **** ali kaj podobnega, da je plačal in sedaj hoče pošteno obdelavouser posted image . Mene je ob takem tipu kar minilo do vsega in sva zelo hitro končala. Samo ne tako končala kot bi si on želel, si je lahko kar sam priskrbeluser posted image  do konca.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2007 15:42:47   
Slončica
Se mi je nardil ja...in je šla prilika(beri on) domov rokomet špilatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2007 15:43:55   
Ze pequeno
Pa takšne tipe poišči, ki tega kljub one night stand, tega ne počno. Če ti pa to naredi, pa prekini z obdelavo in pojdi. In zakaj to počnejo. Zato, ker jim je samo do tega, da se njih zadovolji, o vrnitvi zadovolitvije pa ne razmišljajo. Oziroma so sebični. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2007 15:45:51   
Anonimen
Ja, eni pa res imajo ta tik, da te kar za glavo primejo in dol porivajo. Npr, jaz bi se poljubljala, njemu pa se očitno nekam mudi in te kar za glavo prime in jo na silo dol poriva.....Kot da bi bila **** ali kaj podobnega, da je plačal in sedaj hoče pošteno obdelavo . Mene je ob takem tipu kar minilo do vsega in sva zelo hitro končala. Samo ne tako končala kot bi si on želel, si je lahko kar sam priskrbel do konca.

a, sem že misnla, da sem jaz čudna. V redu potem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2007 15:50:32   
Anonimen
to so pomoje taki vasezagledani mamini sinčkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2007 20:47:35   
čaki
Tiste, ki ste vezane pozabte

tudi ti se veži, pa nebo na silo..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2007 20:56:48   
Anonimen
Tako ti je mala moja kad te ljubi slovenac.user posted image

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2007 22:15:22   
najina pikica*
ajoj men jo še tut noben ni dol tišu....edino za lase bol k seb user posted image  to pa ja!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2007 22:16:13   
Anonimen
Svašta.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
10.7.2007 22:37:49   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa si ne išči tipov za one night.user posted image Pri teh nikoli ne veš na kaj naletiš.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.7.2007 14:17:18   
tanikaa
Na RR nič novega user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.7.2007 14:37:58   
srki
Ne, tanikaa, dolgčasuser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?