Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:23:01
|
|
|
|
Gina
|
Pri nas je isto, zato sesam praktično vsak dan, razen če kdaj izjemoma ne. Na dva dni pa zihr.
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:25:31
|
|
|
|
Sibil_
|
Hehe, spregledaš umazanijo....no, realno recimo pri nas sesamo enkrat tedensko vse, druge dni pometemo ta večjo svinjarijo...tako da kar gre. Ne vem pa kako bo to šlo v novem stanovanju, ki bo skoraj enkrat večje...se že psihično pripravljam na več dela s pucanjem....
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:25:39
|
|
|
|
hektorina
|
O.k. rija, tako je...jaz od vseh opravil po hiši najbolj sovražim sesanje (zauganje... ). To pa zato, ker sem doma morala prenašat najmanj 10 kg težek sesalec po veeeeliki hiši in zaugat (skoraj dnevno). Mama je asmatik in je pač to padlo na mene. Sedaj živim v 6o m2 stanovanju, imam lahek sesalec, ki ga ne rabim nosit po stopnicah....ampak sovraštvo je ostalo. Sesam vsaj 2x med tednom. Čez vikend sicer bolj natančno. Vsak dan pa po tepihu potegnem lase in drobtine, vključno s prahom ven z mokrim brisalom. Tistim gobastim. Pa pometam tud ful rada, tak da pač malo kompenziram. Pa mislim, da ne bi bila tako redoljubna, ampak se moj sine plazi in mi glih ni, da bi bil konec dneva ko mali kokr španjel od mojih las
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:27:47
|
|
|
|
mojcaziga
|
Imamo po celem stanovanju laminat in če jaz ne bi en eden sesala, ne vem, ali si sploh predstavljam kaj bi bilo na tleh Sesam vsaj 3x tedensko, po potrebi večkrat. Res pa, da ornk pomijem pa samo 1x-2x tedensko Če pa smo cele dneve doma, pa je potrebno sesanje vsaj vsake dva dni, ker drugače se že nabirajo kupčki prahu panima pojma od kod lp
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:27:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst sesam vsak dan. si niti ne predstavljam kako bi blo, ce 3 dni nebi...kaj sele cel teden
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Obvezno sesam 1x na dan, včasih tud 2x.. je pa res, da imamo psa.
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ce sem na kaj alergicna, je to umazanija na tleh. prah po omarah, umazane šipe, kaka umazana posoda....to še nekako prenesem....ma tla so pa moj fetiš!
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:43:51
|
|
|
|
zmajaz
|
Pri nas smo sesali 1x tedensko, dokler ni bilo otrok. Je pa bilo po enem tednu že precej prašno - drugega kot prah pa niti ne, ker ne hodimo obuti. Zdaj, ko imamo 2 otroka, si pa raje niti ne predstavljam, kako bi bilo po 1 tednu. Sesamo vsak dan ali vsak 2 dan, če se mi kak dan zdi, da še ni potrebe - smo pa to delo prepustili kar robotku.
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:44:27
|
|
|
|
Fleka
|
Sesam vsak drugi dan(po potrebi še vmes). Si ne predstavljam kakšno bi bilo,če bi sesala LE enkrat na teden.?
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:49:52
|
|
|
|
bumerang
|
Ne vem, se še ni zgodilo, da ne bi. Verjetno še tri dni skupaj ne. Pa ne razumem, kako se nekaterim da pometat, ko je s sesalcem toliko hitreje narejeno.
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:52:32
|
|
|
|
Falotka
|
E, vidiš, jaz tudi marsikaj v življenju ne razumem. Pa si ne razbijam glave s tem, zakaj eni delajo tako in tako. delam po svoje. če mi je sesam, če mi ni ne sesam, stopim prek, pa pol drugič generalko vžgem vsak dan. Če mi paše.
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:58:39
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Falotka E, vidiš, jaz tudi marsikaj v življenju ne razumem. Pa si ne razbijam glave s tem, zakaj eni delajo tako in tako. delam po svoje. če mi je sesam, če mi ni ne sesam, stopim prek, pa pol drugič generalko vžgem vsak dan. Če mi paše. Reinkarnacija?
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 13:59:07
|
|
|
|
MAŠKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Falotka E, vidiš, jaz tudi marsikaj v življenju ne razumem. Pa si ne razbijam glave s tem, zakaj eni delajo tako in tako. delam po svoje. če mi je sesam, če mi ni ne sesam, stopim prek, pa pol drugič generalko vžgem vsak dan. Če mi paše. Najboljši odgovor . No, generalke pri nas vsak dan ni. Ponavadi je takrat, ko že zjutraj sonce sije v bajto in se svinjarija pokaže v vsej svoji "lepoti".
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:01:51
|
|
|
|
Falotka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Falotka E, vidiš, jaz tudi marsikaj v življenju ne razumem. Pa si ne razbijam glave s tem, zakaj eni delajo tako in tako. delam po svoje. če mi je sesam, če mi ni ne sesam, stopim prek, pa pol drugič generalko vžgem vsak dan. Če mi paše. Reinkarnacija? Busted...
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:08:24
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija smo prejšnjič pisale o čiščenju, pa ste nekatere pisale, da sesate 1 x tedensko. Dajte čisto odkrito napisat, kako zelo umazano je po tleh proti koncu tedna Tako kot pri vseh drugih stvareh je verjetno tudi interpretacjija in subjektivno dojemanje svinjarije od vsake od nas zelo različno. Jaz okoli mize in kamina posesam vsak dan (pa še malo naokrog, ampak ne preveč), drugje pa cca 1x na teden. Jaz kake posebne svinjarije ne vidim. Je pa res, da imamo povsod parket, nikjer nobene preproge, nobenih domačih živali, samo talno gretje, ki manj meža zraj in je potem tudi prahu manj... Tako da moj odgovor na začetno vprašanje - proti koncu tedna jaz nikjer - razen mogoče pod kavčem - ne vidim nobene "svinjarije".
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:11:45
|
|
|
|
water lily
|
Dokler nisva mela živali sva sesala 2xtedensko pa ni blo nč svinjsko Ok razn pozim prah od centralne pa to. Drgač pa ne. Itak v copatih hodmo, jemo za mizo.... Zdej pa vsak dan, pa bi bla včasih potreba tud po 2xdnevnem sesanju
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:12:53
|
|
|
|
hektorina
|
Tako da moj odgovor na začetno vprašanje - proti koncu tedna jaz nikjer - razen mogoče pod kavčem - ne vidim nobene "svinjarije". [/quote] Ja, ja sazi, vi ko hitro hodite . Se svinjarija dvigne.
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:14:18
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Falotka E, vidiš, jaz tudi marsikaj v življenju ne razumem. Pa si ne razbijam glave s tem, zakaj eni delajo tako in tako. delam po svoje. če mi je sesam, če mi ni ne sesam, stopim prek, pa pol drugič generalko vžgem vsak dan. Če mi paše. Brez skrbi, jaz si niti pod razno ne razbijam glave s tem, v resnici mi dol visi kakšno imajo drugi doma, zaradi mene lahko gazijo po smeteh. Razumem pa še vedno ne!
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:18:27
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Tako da moj odgovor na začetno vprašanje - proti koncu tedna jaz nikjer - razen mogoče pod kavčem - ne vidim nobene "svinjarije". Ja, ja sazi, vi ko hitro hodite . Se svinjarija dvigne. ok, očitno sem blond, da ne razumem sicer bi pa z veseljem rekla, da komot pridete pogledat, kako zgleda po enem tednu - rija, ko boš kaj v ljubljanskem koncu, se lahko oglasiš, pa boš iz 1. roke preverila, kako zgleda
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:19:24
|
|
|
|
Sibil_
|
Pri meni je lažje in hitreje vzet metlo iz kuhinje in pomest, kot vlačit sesalec iz shrambe in ga potem še odnašat. Če bi bil sesalec bolj pri roke pa ziher ne bi pometala...
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:21:12
|
|
|
|
pety78
|
Sesam po potrebi, kadar imam čas, kadar je očitno umazano, oziroma se nabere prah. Lahko da je 1 x na teden, lahko 2x ali več, lahko tudi manj. Pojma nimam, ker si ne zapisujem, kdaj sem nazadnje sesala. Ste me pa spomnile, da moram po službi kupit nove vrečke in filtre za sesalec. Hvala.
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:22:21
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Tako da moj odgovor na začetno vprašanje - proti koncu tedna jaz nikjer - razen mogoče pod kavčem - ne vidim nobene "svinjarije". Ja, ja sazi, vi ko hitro hodite . Se svinjarija dvigne. ok, očitno sem blond, da ne razumem sicer bi pa z veseljem rekla, da komot pridete pogledat, kako zgleda po enem tednu - rija, ko boš kaj v ljubljanskem koncu, se lahko oglasiš, pa boš iz 1. roke preverila, kako zgleda Glej sazi, mišljeno je bilo kot šala na to, ker sva obe "šlampi" in ne sesava dnevno. Zato sem rekla, da če hodite hitro se svinjarija dvigne in je ne vidiš... Bom pa pripomnila, da še v življenju nisem iskala umazanije po stanovanju. Če jo vidim jo odstranim, če je ne vidim me ne gane. Nisem pa obsedena s čiščenjem. Mene osebno motijo le umazane zavese. Očitno imam tudi jaz fetiš
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:23:52
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Pri meni je lažje in hitreje vzet metlo iz kuhinje in pomest, kot vlačit sesalec iz shrambe in ga potem še odnašat. Če bi bil sesalec bolj pri roke pa ziher ne bi pometala... Še ena, moje vrste punca . Men je ta del lažji. Mislim metlo. Za pometanje, ne letenje
|
|
|
|
RE: En čisto odkrit odgovor bi rada 4.3.2010 14:24:51
|
|
|
|
gita10
|
Verjetno je čisto odvisno koliko si doma. Mojega moža od ponedeljka do petka ni. Midva z malim pa večinoma tudi ne. Domov med tednom hodiva samo spat in tudi ni neke velike potrebe po čiščenju. je pa katastrofa če smo doma - dvakrat na dan ne bi bilo dovolj. naprimer mi jemo v kuhinji samo med vikendi - včasih po 4-5 dni sploh ne vstopim v kuhinjo - in je normalno da je čista. res je to čisto odvisno od stanovalcev koliko preživijo doma - meni naprimer ni hujšega kot biti doma - enostavno ne maram bit doma - edino poleti zunaj na vrtu , kjer pa spet pečemo in jemo samo zunaj in spet ni neke svinjarije, da bi jo bilo potrebno vsak dan sesati.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?