Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 8:47:56
|
|
|
|
baguSka
|
:rozica::rozica::sloncek::rozica::rozica: VSEEE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:08:48
|
|
|
|
pika74
|
Emamair vse naj naj pa eno bebico :duda: čimprej :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :darilo::torta::rozica:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
:love::love::love::love::love: Vse vse vse naj naj:veliko, dolgo,debelo,veselo...vse kar sama želiš;):darilo::torta::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:28:43
|
|
|
|
clea
|
VSE NAJBOLJŠE :sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek: Pa čimprej :modri::roza: ti želim :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:29:10
|
|
|
|
lucika
|
še od mene:darilo:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 9:29:19
|
|
|
|
anadejka
|
:rozica:Draga naša Emica:rozica: Se pridružujem ostalim prijateljicam in ti želim same vsenajnajboljše za rojstni dan,pa da bi se ti izpolnile vse želje,še najbolj pa tista da bi kmalu postala srečka nosečka!!!VSENAJBOLJŠE in lepo praznuj!!! :torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek::torta::darilo::rozica::sloncek:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 10:15:14
|
|
|
|
Skye
|
tud z moje strani vse naj, naj:) :bravo::rozica::darilo::bravo::rozica::darilo::bravo::rozica::darilo:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 10:19:04
|
|
|
|
puncica
|
čestitkam se pridružujem tudi jaz in ti želi vse naj in vse kar si sama želiš:bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 12:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljse!!!!:torta::darilo: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 13:10:25
|
|
|
|
lumpy
|
EMAMAIR, tudi jaz ti kličem vse najboljše pa da ti čimprej rata postati:nosecka:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 14:01:07
|
|
|
|
lana 5
|
:rozica:EMAMAIR:rozica: VSE NAJBOLJŠE IN ŽELIM TI DA BI ČIMPREJ ZAGLEDALA :modri::roza::roza: :sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 14:13:21
|
|
|
|
Marina_
|
EMAMAIR,torta:tudi jaz ti želim,da se ti izpolnijo vse želje:rozica::rozica::rozica::darilo:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 14:20:18
|
|
|
|
girly
|
:rozica: Vse najboljše emamair! :rozica: eko :torta: pa upihni svečke in si neki zaželi! (pa se ti bo uresničlo, boš vidla :)- ) pa lepo okrevi, da boš lepa, zdrava :nosecka:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 16:00:55
|
|
|
|
aljča
|
Ema vse najboljše za tvoj praznik in,da se ti uresničijo vse želje ki jih imaš skrite nekje:rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek: Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 16:03:10
|
|
|
|
marrusa
|
vse naj naj naj :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 17:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše Emamair!:torta::darilo::rozica: lp,:fis:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 19:49:14
|
|
|
|
Pia73
|
:rozica::rozica: :darilo::darilo: :torta::torta: VSE NAJBOLJŠE! :torta::torta: :darilo::darilo: :rozica::rozica:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 19:54:57
|
|
|
|
ZARA
|
Čestitke!!!!!
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 23:04:36
|
|
|
|
buškica
|
Punce, danes sem govorila z Emo, ravno danes na njen rojstni dan so jo operirali tako da je bila še v intenzivni ko sva govorili. Operacija je potekla oK. ostalo pa bo sama povedala. tako da Ema še enkrat vse naj naj. Pa lepo okrevaj! lp buškica
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 23:27:47
|
|
|
|
cmokec
|
Emamair, hitro okrevanje pa seveda čestitke za RD. Za darilo ti pa želim enega kričača, polno pokakanih pleničk, velik voziček, razmetano stanovanje, polno goro malih oblekic in nasmejano in srečno mamico - TEBE. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 23:30:52
|
|
|
|
clea
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Cmokec,zelo lepe želje!!!Jaz ti enako želim za rojstnni dan!!!
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 28.4.2005 23:32:12
|
|
|
|
clea
|
Sem pozabla napisat,da to želim Emamair!No seveda tudi VSEM drugim RR-evkam!
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 29.4.2005 10:01:03
|
|
|
|
PiaM
|
Vse najoljše z 1-dnevno zamudo tudi od mene ter da dobiš kmalu eno veliko darilo:darilo:, ki si ga že dolgo želiš::duda:. Čimprej okrevaj! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Emamair vse naboljše!!! 30.4.2005 11:28:06
|
|
|
|
emaa
|
Hvala za čestitke punce, bom kaj več napisala na prvi strani
|
|
|
katero ime ti je nabolj všečlisicka76Enej (
27%)
Matej (
27%)
Kristian (
13%)
Liam (
20%)
Nej (
12%)
Število vseh glasov: 466Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!