emaa
|
Mi smo imeli pri 6 mesecih David 8610 in 70cm, Luka 9000 in 70cm, tako da smo lupinici prerasli, glava nam čez gleda in ni druge. Na FTH hodimo skoraj 2,5 meseca, saj nista znala glave držat. Sedenja še ne obvladata, ampak če bo po sreči, bomo to znali do konca meseca. Kotalita oz. obračata se pa tudi ne, sta 14 dni nazaj zgruntala, da se to da, ampak ni veselja, gresta do pl, pol pa rajši nazaj. Drugače je Luka hipotoničen, vendar je boljše kot David, on pa je asimetričen, precej se zvija na levo, saj so bile v bolnici sestre na levi. Ampak se z FTh kar lepo poravlja, imamo pa RA redno, FTH verjetno vsaj do prvega roj. dne, pol bomo pa videli, upam, da ne predolgo. GH mi jemo že od 3,5 meseca, zaradi Davida, tako da zdaj jemo vse (krompir, bučke, cvetačo, brokoli, kolerabo, korenje, riž, kislo smetano, piščanca, skute, breskev, jabolko, banano, marelice, baby piškote in vse vrste rižolinota, juhe pa ne marata, nobene sorte). Smo pa rabili kar nekaj časa, da smo prišli na cel obrok GH, Luka 1,5 meseca, David 2 meseca, ko pa je en cel obrok pojedel brez mleka, pol je pa kar šlo. Oz. ko smo se začeli hraniti v stolčkih, to je zakon, eno žlico enemu, drugo drugemu, obema hkrati čaj, če mi ga ne vzameta iz rok (ja to pijeta sama) in si postrežeta kolikor onadva hočeta. No otroci kličejo, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.
|