|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Elevit
17.4.2009 15:49:44   
divans1
Punce, a ma mogoče jemanje teh tablet manjši učinek, ker jih dajem na pol? Jst enostavno te tablete ne morem cele pogoltnit, ker je tako velika???user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Elevit
17.4.2009 16:12:36   
Blueeyes
a ne poješ potem obeh polovičk?? jz si jih tud na pol dajem ker so mi prevelike.... ampak pol obe pojem

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 17.4.2009 16:13:05 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2009 16:21:17   
divans1
Ja itak, obe polovičke pojem, sam celo tableto ne morem pogoltnit.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2009 16:26:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Ja itak, obe polovičke pojem, sam celo tableto ne morem pogoltnit.user posted image

to pol ni panike... user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2009 16:29:49   
Anonimen
Tud jaz imam probleme z Elevit dam na pol, potem pa še polovičko malo razgrizem pa po malih koščkh pojem. Saj to pomoje ni nič narobe. Grem pa v 16 t in ne vem če ne bi prenehala....ah ko bi vedel.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2009 16:52:51   
Muca83
Grem pa v 16 t in ne vem če ne bi prenehala....ah ko bi vedel.

Zakaj pa prenehala? Zdaj se bo povečana potreba po vitaminih in mineralih šele začela. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2009 16:55:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Grem pa v 16 t in ne vem če ne bi prenehala....ah ko bi vedel.

Zakaj pa prenehala? Zdaj se bo povečana potreba po vitaminih in mineralih šele začela. user posted image

elevita po nekem času ni več dobr jest... jz sem presedlala na Centrum materna

user posted image

ali pa centramed mami

user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2009 16:57:52   
Muca83

Zakaj pa Elevita ni več dobro jemat? user posted image Prvič slišim za kaj takega, saj je isto kot npr. Centrum materna, samo proizvajalec je pač drug. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2009 17:00:28   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Zakaj pa Elevita ni več dobro jemat? user posted image Prvič slišim za kaj takega, saj je isto kot npr. Centrum materna, samo proizvajalec je pač drug. 

ne vem zakaj že.. jz ga itak nisem jedla ker ga nisem prenesla, sem po njemu full bruhala...tko da sem šla najprej na tifol, pol pa na centrum materna ali pa centramed mami... vem da smo mele mi prov debato o tem, da ga po določenih tednih ni več fajn jesti... upam da ti bo znala še kera odgovorit na to... jz sm res pozabla... sorči

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2009 18:28:27   
biba14
Kolikor jaz vem, ga lahko jemlješ celo nosečnost in še potem...ker ima dovolj vitaminov,železa... Če katera vsak dan poje zelo veliko sadja in zelenjave, je morda bolje pojesti le pol tabletke...da ne dobi preveč vit, ker to tudi ni dobro. Je pa res, da ima elevit nekaj več neprijetnih učinkov...lahko komu postane slabo po njih al pa bolj pogosti/poredko hodi na wc. No, jaz jih jem in jih tudi bom do konca user posted image , ker mi sadje in zelenjava ne gresta doluser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2009 18:30:48   
anika87
Ne vem čisto kako je s tem Elevitom, kako dolgo se žiher je, jaz sem ga en mesec, potem sem pač zamenjala za centramed mami, da ne bom skoz isto pila...
Ampak spomnim se, da mi je v lekarni rekla, da je Elevit edini od teh tablet registriran kot zdravilo, ostalo pa kot dopolnila k prehrani.
Mislim, da ima Elevit večje vsebnosti teh vitaminov...user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2009 18:36:09   
biba14
Poleg vitaminov je fajn tudi zaradi železa ( 4xdnevna doza ),s čemer se lahko user posted image  fino izogne slabokrvnosti...da ji torej ni treba jest pravih železovih tablet, ki imajo kar precej neprijetnih str.učinkov...

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2009 20:52:29   
Anonimen
Jaz bom pomoje jedla Elevit samo še 2x na teden in bom poiskusila bolj naravno vnašat vitamine. Ne vem kaj je prav...lahko poješ preveč vitaminov, lahko premalo,...nikoli ne veš kaj je pravuser posted image
Ampak včasih nosečnice niso jedle tolimo umetnih substanc tako, da...smo pa ravno tako zdraviuser posted image

(odgovor članu biba14)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2009 8:54:10   
bjondi
Sem v 30-tem tednu in jih še vedno jem in bom nadaljevalja z njimi,ker zaenkrat nimam stranskih učinkov,poleg tega pa pijem še vsako jutro floravital,ker sem na meji z železom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.4.2009 19:27:05   
daisyb
zakj naj ne bi bilo fajn po nekaj časa jemati Elevita? meni je rekla G da je čisto ok če ga jemljem..in to že celo nosečnost..sedaj do 30 tedna. in mi nič ne manjka...pa kri mam v redu.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2009 19:48:32   
mancag
Jaz sem v 17. tednu nosečnosti in še vedno jem tabletke Elevit in jih bom jedla do konca nosečnosti pa še vrjetno naprej.
Nimam dobenih stranskih učinkov. So pa res prevelike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.4.2009 20:46:39   
Pikicapokica6
Men je moja G. povedala, da je Elevit brez veze jesti, če se nosečnica normalno in pestro prehranjuje. Pa sem tudi sama vedno prisegala na te dodatke. Saj po mojem pa škode tud ne more bit. Jaz sem jih jedla do 6. meseca nosečnosti, zdaj na koncu (zadnjih 14 dni) pa jem samo retafer tablete, samo toliko, da si naberem malo zaloge, ker sem z železom ravno na meji.

Pa odločila sem se, da bom začela piti koralni kalcij, ker sem že v prvi nosečnosti imela velike težave z zobmi. To pa mi je priporočilo že kar nekaj mamic. Če bo kakšen učinek, bomo pa vidli. V prvi nosečnosti in v času dojenja sem bila skoraj vsak mesec pri zobozdravniku.

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?