|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Elektronske varuške
17.2.2005 23:48:05   
hondas
Lep pozdrav vsem skupaj.Sem prvič na tem forumu in je mnogo zanimivega.
Zanima pa me,kakšne so kaj vaše izkušnje z temi napravami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Elektronske varuške
17.2.2005 23:49:09   
frutka_
Jaz uporabljam Tomy-jevo in je v redu.

(odgovor članu hondas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Elektronske varuške
18.2.2005 7:00:21   
Lunca1
Midva imava od Know-how navihančka. Sva najprej mislila da ne bo v redu, pa zdaj je. nama je 2. dan lovila enega drugega otroka, na drugem kanalu pa verjetno zvoke iz dnevne, se jo pa najbolj splača kupit direktno pri njih, ker je občutno cenejša. Firmo imajo pa v Medvodah.

Lp Lunca

(odgovor članu hondas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Elektronske varuške
18.2.2005 9:57:24   
andrejaz
Jaz imam Tomy-jevo, ki meri tudi temperaturo in sem zadovoljna.
:sloncek:

(odgovor članu hondas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Elektronske varuške
18.2.2005 12:49:42   
Seven*
Philips. Res je drag, ampak dela tako kot treba. Pa se kanalov ima 5, tako da res ni sanse da bi koga drugega lovil.

(odgovor članu hondas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Elektronske varuške
18.2.2005 14:16:55   
pravljica
midva sva ful komplicirala...sva dve prinesla nazaj v trgovino menjat, ker nista lovili tako kot treba...tudi takrat najboljšega tomyja, za katerega sem bila prepričana da je zakon (najprej sva vzela neko srednjo varjanto, potem še najdražjo, pa noben ni vlekel)
nama se je šlo tudi zato, ker je mala vedno v avtu zaspala, pa je nisva ven nosila...ampak v avtu je polno nekih stvari, ki motijo varuško...na koncu je bil uporaben BREVI - ne bi verjela, če ne bi res doma sprobala vseh treh, na morju pa itak ga ni za prehvalit, ker mi ni blo treba v apartmaju sedet niti čez dan, niti zvečer, niti ponoči ;)

(odgovor članu hondas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?