|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Elektronske varuška
12.4.2005 18:47:34   
L & L
Lep pozdravček:metulj:! Zanima me kakšne elektronske varuške boste nabavle? Jest sm misnla tako ki ima zravn še podlogo za kontroliranje :duda: dihanja, stane pa okol 20000 do 30000 sit. Kaj mislite a je uredu varjanta al je mal pre draga zadeva? Lepo se imejte in uživajte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Elektronske varuška
12.4.2005 18:52:39   
piščanc
kakšna elekrtonska varuška je pa to da kontrolira tudi dihanje, a to tud že delajo??

rugače pa zdaj siol ponuja prenosne telefone s funkcijo baby phone, se mi zdi kul, dve muhi na en mah

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Elektronske varuška
12.4.2005 19:38:41   
viv_
Mi mamo Jokavčka in je super. Stalno ga nosimo gor in dol po hiši, če kam gramo, ga imamo tudi v avtu, da tamale ne budimo... Priporočam!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Elektronske varuška
12.4.2005 20:40:50   
rozi81
Ja to je res da ma Telekom zdele neko akcijo s telefoni sam če greš pa na dopust morš pa glih domače telefone sabo vzet da imaš še babyphone sabo.

Jaz sem si izbrala enga v Toysu in sicer tistega s kamero tako da lahko otročka še gledaš. Je pa 100 EUR.
Se mi ne zdi tako drag v primerjavi z drugimi glede na to da dobiš še televizorček zraven in ga imaš skos na očeh. Se pa tudi ponoči dobro vidi.

Lp S

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Elektronske varuška
12.4.2005 20:46:43   
tinica
Mi smo tudi kupili takšnega s kamero in smo zeeeellllo zadovoljni z njim, saj otroka lepo vidiš in ti ni potrebno takoj leteti pogledat, če se je zbudil ko malo zahroši pa še mikrofon ima tako dober, če ga imaš dovolj naglas tudi slišiš njegovo dihanje. Skratka izredno super zadeva.:bravo:

Lp

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Elektronske varuška
12.4.2005 20:53:16   
rozi81
Tinica katere znamke pa je? A je to un iz Toysa tak oranžen. nisem ga še kupila ga pa bom samo še nobenega ne poznam ki bi ga imel pa bi rada kaj slišala kako dela, če se vse ok sliši in take stvari.

Lp S

Hvala za odgovor.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.