|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Elektronska varuška
12.7.2007 12:34:09   
Anonimen
Namen jo imam kupiti, vendar ne vem katero oz. od katerega proizvajalca. Kaj mi svetujete? Angelcare je v redu??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Elektronska varuška
12.7.2007 13:11:07   
Caarmen
Nama so prijatelji svetovali naj zanjo dava okoli 100E, ker so ostale menda zelo zanič. Kupila sva Baby minder za 70,90E v Baby centru. Priporočila nama ga je prodajalka. Če nama ne bo delal ( bo lovil razne druge frekvence) ga pa lahko nazaj prineseva....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 13:17:46   
Anonimen
midva sma taprvo kupila eno od know howuser posted image sanjavček al neki takega.....pa sem znorela skor ko sma testiralauser posted image user posted image user posted image ker kakorkoli si nastavil, se je ta vrag vklopil ob vsakem premiku in začel grozno hreščatiuser posted image in sem rekla da ni šans, ker da se bom zaradi tega zbujala ponoči, če že otrok ne bo jokal bo pa to hreščalo, ker se bo mala samo premaknilauser posted image no, sma zamenjala za philipsovega, sicer 40€ dražji, ampak resnično niti šuma, nič nič, samo glas se čuje, če otrok začne jokati ali čebljati, drugače pa vse tihouser posted image tak da je res malo več treba reskiratuser posted image

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 13:25:06   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

midva sma taprvo kupila eno od know howuser posted image sanjavček al neki takega.....pa sem znorela skor ko sma testiralauser posted image user posted image user posted image ker kakorkoli si nastavil, se je ta vrag vklopil ob vsakem premiku in začel grozno hreščatiuser posted image in sem rekla da ni šans, ker da se bom zaradi tega zbujala ponoči, če že otrok ne bo jokal bo pa to hreščalo, ker se bo mala samo premaknilauser posted image no, sma zamenjala za philipsovega, sicer 40€ dražji, ampak resnično niti šuma, nič nič, samo glas se čuje, če otrok začne jokati ali čebljati, drugače pa vse tihouser posted image tak da je res malo več treba reskiratuser posted image

Tudi mi smo imeli isti problem. Groza od groze. Nato smo kupili Najdražjega od Chiccota, kjer ima tudi polnilec za starševsko enoto.
V drugo smo kupili Philips s tehnologijo deck - digitalni tako, da se ne lovijo med seboj in je super, samo pri tem pogrešam polnilec na starševski enoti, ker se baterije res hitro praznejo. Nisem pa kupila takega s polnilcem baterij, ker je bil dražji, ampak sedaj mi je žal.

No, oba imamo v uporabi, le Chiccotov sedaj lovi večkrat tudi sosede, ker je v soseski polno otrok. Tako, da jaz ti priporočam digitalnega Philips (je tehnologija kot pri mobijih, ki se med seboj ne lovijo)... tudi cena je sicer temu primerna.

Imaš pa jih na spletni strani Baby Centra.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 13:34:14   
asso
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=858133&mpage=1&key=philips&#858207

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1640736

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 15:15:07   
Anonimen
Hvala vsem za nasvete, ampak mene zanima, če ima mogoče katera prav Angelcare. Ni glih poceni, tako da nekaj bi moral biti vreden a. Upam. No, zanimajo me kakšne informacije iz prve roke. Pa hvala.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169394

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2007 15:17:54   
*tajda*
jst mam angelcare in ploščici za zaznavanje premikanja oz. dihanja sem jo pregledala in mi deluje prav fino,seveda pa še nimam izkušenj ker novega člana še čakamo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2007 22:11:13   
Vilma
Mi imamo angelcare in je enostavno fantastičen!
Uporabljam ga vsak dan že 7 mesecev.
Zaznava super, tako premikanje kot tudi zvoke otroka.

Ima tudi zelo uporabno funkcijo, ki meri do kje ima domet. Midva sva npr. na morju malčka dala spat in šla na plažo z varuško. Sem točno vedla, kam in kako daleč se lahko vležem, da bo še ujela signal.

Ima tudi priročno nočno lučko, ki jo vedno uporabljam, če se malček sredi noči zbudi.

Ima tudi nekaj malih slabosti, ampak niso omembne vredne. (Npr. kanali a,b,c so preblizu skupaj in včasih fališ).

Dali pa smo zanj 28 jurjev. Malce več kot če kupiš boljšo elektronsko varuško samo da ima ta tudi senzor gibanja. Meni zelo zelo prav pride, ker naš malček že dober mesec spi sam v sobi in ne vem, če bi brez te funkcije sama lahko kaj spala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2007 22:22:00   
mišk
Meni tudi "diši" ta Angelcare, sam je pa res kar drag. Pa še pol ko kom poveš kakšnega bi imel in kakšne funkcije ima, vsi prec neke pripombe glede preseravanja in plitvega študentskega žepa talajo!user posted image  Ah, ne me preveč resno jemat...user posted image  Ampak ta Angelcare me res mika!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2007 23:49:17   
*tajda*
Pri meni je bilo tudi veliko pripomb ko sem ga kupila,češ kaj pa to rabiš.Ampak tako kot je napisala Vilma bom tudi jaz bolj mirno spala ko bom vedela da je moj malček vredu.user posted image  Vsak zase ve kaj rabi.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2007 12:10:20   
Vilma
Eh Mišk user posted image
Eni se "preseravajo" s predragimi vozički, drugi se pa z angelcarom user posted image
Nič se sekirat, kaj drugi pravijo, ti kar kupi in uporabljaj. Predvsem uporabljaj!
Ker poznam tudi take, ki to kupijo, pa potem ne uporabljajo. Potem je res brezveze.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2007 21:01:41   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Hvala vsem za nasvete, ampak mene zanima, če ima mogoče katera prav Angelcare. Ni glih poceni, tako da nekaj bi moral biti vreden a. Upam. No, zanimajo me kakšne informacije iz prve roke. Pa hvala.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169394

je vreden vsakega €!!! Jaz spim ful mirno ponoci.  mala je vcasih tok tiho in mirno spi, da je sploh ni zaznati. Tko vem,da je vse OK. Monitor zvoka pa je tud kul, starsevska enota ima napajanje - skratka super. aja pa nocna lucka tud uporabna.

BC je imel akcijo, pa je bil 28000sit lani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2007 21:08:52   
Putka
Nekatere Majčice2007 imajo in ne morejo prehvalit. Če ni € pa napiši listek želja (staršem, sorodnikom, prijateljem..), naj vsak par € primakne. Bolje kot da za plišaste traparije zapravljajo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.7.2007 23:10:26   
poppi
Ojla,
tudi jaz zelo priporočam Angelcare 301!! user posted image
Ne predstavljam si več mirnega spanca brez njega..uporabljam ga skoraj 4 mesece.
Sem se pa zelo prestrašila zadnja 2 dni. Včeraj in danes je začel piskat alarm (včeraj samo opozorilo po 15 s, danes po 20 s pa prav alarm). Hitro sem sinčka dvignila iz zibke in vse je bilo spet v redu. Baje, da je dojenčkom tako udobno, da kar pozabijo dihat. Ne vem ali naj pokličem v posvetovalnico ali ne, kaj mislite??user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.