barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3 mi smo tud pri elektro celje, res je elektrika vsak mesec višja. mi plačujemo nekje 34 evrov (2 odrasla, 2 otroka). pazim, da perem za vikend, čeprav kakšna 2 stroja operemo tudi čez teden, sušilec dela za vikende, pomivalni stroj dela vsak drugi dan popoldan, vodo segrevamo na plin, luči kar gorijo, ker moj dragi misli, da je skoz tema, ker tiste žaluzije zapira, kot da se skrivamo pred sosedi, 2 tv-ja, računalnik, hladilnik in štedilnik razred A, zmrzovalnik razred C. sem šla delat primerjavo na GEN-I, cenejši bi bili za 1,30 evra. no mi imamo pa pri njih za 60 kvadratov skoraj 49€ za plačat ...imamo pa 2 računalnika (ki ne gorita 24/7), bojler (na novo očiščen lani), pralni stroj (pere za vikende in tudi čez teden vsaj 1 stroj), hladilnik a razreda in ...mikrovalovko (ta kar nekaj elektrike pokuri, samo vseeno ). Pa luči gorijo, ko je res že skoraj tema. Mami plačuje za veliko hišo nekje 34€, pa so trije odrasli in jim luči gorijo non stop, pa vsaj 1 tv in radio, pa rač. je skoz prižgan, hladilnik, skrinja, mikrovalovka, pralni stroj (nek starejši), sušilni (samo pozimi) in pomivalni stroj, pa kar naprej kruh peče v kruhomatu, pa bi se še našel kak porabnik el. energije, tak da tu ni logike
|