Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Električni radiatorji GLAMOX 15.10.2005 17:40:21
|
|
|
|
Alina
|
Hojla! Tudi midva razmišljama o nakupu teh radiatorjev. Sem bila to poletje na dopustu v hišici in imajo povsod te radiatorje. Prostora zavzamejo zelo malo, se hitro ogrejejo, ne oddajajo nobenega zvoka, čeprav imaš občutek, da pihlja iz njih. Nama so zelo všeč. Kar se pa porabe tiče ti osebno ne morem reči kako in kaj. Račune plačuje obrtna zbornica. Hišica je v dveh nadstropjih, v vsakem prostoru je radiator, koriščena je celo leto. Zagotavljajo, da je zelo poceni ogrevanje. Sem vedela koliko plačujejo, a sem pozabila. Žal ti nisem kaj dosti pomagala.
|
|
|
|
RE: Električni radiatorji GLAMOX 15.10.2005 18:37:49
|
|
|
|
Joe
|
Stroški ogrevanja na dan nujno vključujejo: - kvadraturo oz. kubaturo prostorov, - željeno temperaturo znotraj in njeno razliko od tiste zunaj, - stopnjo splošne izoliranosti in zatesnjenosti prostora, - ceno el. energije, - ceno namestitve in vzdrževanja ogrevalnega sistema. Pri el. radiatorjih je zadnja točka ugodna. Cenovna ugodnost el. ogrevanja je tako odvisna od prvih štirih pogojev.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.