Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Električna energija od Petrola 14.10.2010 20:37:19
jar
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
.. sicer sem pa jaz tud ze neki preverjala in prisla do tega, je petrol kar precej drazji in se ne splaca..
lahko utemeljiš? dražji je od gen-i, od elektro-**** pa ne.
meni izračun pri računu na elektro-gorenjska 35 eur javi na petrolu dobrih 33 eur in pri gen-i 32 eur. bistvene pa so razlike pri večjih porabnikih. poleg tega petrol in gen-i nudita začetni popust (petrol -15% za energijo in gen-i prvi račun 1€ + najcenejša energija (tudi samo za energijo). distributerja lahko zamenjaš kadarkoli, vendar s podpisano pogodbo do 10. v mesecu za naslednji mesec.