|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Electrolux Ergorapido 2-v-1
14.5.2008 23:02:03   
januskica
Pozdravljeni,

zanima me kakšne izkušnje imate z Electroluxovim sesalcem Ergorapido 2-v-1.
naša tamala še vedno rada puza po tleh in zato sesam vsak dan, ampak ne da se mi več vlačit ven tavelikega sesalca za posesat prah in ostale smeti. zato razmišljam o nakupu tega sesalca. ma moj predragi pa pravi, da bom vrgla denar stran ... kao, da mi bo baterija kmalu šla in da sigurno nč ne posesa. zato prosim vaše izkušnje na plano. hvala v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Electrolux Ergorapido 2-v-1
19.5.2008 22:16:22   
januskica
a res nima nobena tega sesalca? user posted image

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2008 16:15:34   
orgli
Sosedi sem kupil ta sesalec za poročno darilo.Zelo ga je pohvalila,baje je zelo okreten in praktičen.pravi užitek je(baje) z njim delat

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2008 8:11:41   
luka jan
Sama ga sicer nimam, ga pa ima nekaj poznanih ljudi in ga vsi hvalijo. Zgldeda že vredu, pa tudi stanje po koncu čiščenja je super.
Koliko pa stane, če lahko vprašam?

(odgovor članu orgli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2008 9:26:05   
januskica
okrog 135€. bolj je to ker en sesalec že imamo in se mojmu zdi neumno imet dva ... pa še to da je na baterije mu ni všeč.  meni pa se zdi ful praktičen. 

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2008 9:00:16   
honey
Januskica, sva na istem user posted image . Moj mož je istega mnenja. Čeprav jaz sem si ga ravno včeraj izposodila od sestre, ki ga ima že dalj časa in moram reči, da si ga bom kupila - ne glede na to, kakšnega mnenja je moj mož. Ker to je pa res super stvar. Posesa vse, hiter je, okreten, edino tam nekje po pribl. 15, 20 min sesanja zgubi moč. Tako da ravno za celo hišo ni za posesati, če pa imaš stanovanje, pa mislim, da brez problema zrihtaš vse. Sestra ima manjšo hišo in pravi, da v tem času (20 min) posesa vse, kar potrebuje posesat vsak dan - dnevno, kuhinjo in jedilnico, wc in kopalnico, hodnik in spalnico. Se pravi vse. No, jaz sem pa včeraj poseala garderobo, precej velik hodnik, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo (pribl. 50 m2) in stopnišče. Tako da je vreden. Sploh, ker sem dobila za user posted image  za r.d., ravno z namenom, da si kupim ta sesalec. Sigurno bo moj - kmalu.

Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2008 9:10:23   
Putka
Jaz ga pa imamuser posted image !
Super praktična zadeva, po hranjenju posesam drobtnince pod mizo, če se piškot po tepihu zdrobi bruuum, pa ta starejša ga lahko sama uporablja. Od kar ga imamo, sem ta velik sesalec samo še 1 x tedensko iz omare ven vlekla. Je pa tudi tisti Electroluxov in je zakon.

Cena je res malo višja, če ga rabite pretežno za po tleh (jaz ta malega ročnega še za sesanje kuhinjskega pulta in kavča rabim), pa tole ni slaba zadeva:

user posted image

Tale je samo 69€.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2008 10:33:07   
januskica
Putka, kateri je pa ta k si ga prilepla?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2008 7:38:06   
honey
Putka, prosim, povej, kaj je to za eden, mene tudi zanima.

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2008 14:30:33   
januskica
Sm bla včeri v merkurju in sem vidla ta sesalec (ki ga je putka prilepila) in je od electroluxa, ni na baterijo, ampak na kablu. sem pa gledala še enega od  njih in je tudi na kablu.
honey ti moram povedat, da sem včeri potem kupla Ergorapido. user posted image po vseh hvalah, ki so bla tle sem se kar odločla. aja, pa še spobala sem ga v merkurju in se mi je zdel res fajn. je pa tako, da ima  2 letno garancijo na baterijo. kupla pa sem ga v big bengu k je cenejši, pa še njihove nalepkice sem imela. user posted image
aja, baterija je bla malo polna, tako da sem jo spraznla pred prvim polnenjem in res super sesa. še moj je bil navdušen. user posted image   prvo resno sesanje pa danes. lahko sporočim zvečer kako in kaj. user posted image lp

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2008 9:11:24   
honey
Januškica, hvala za informacije. No, jaz sem ga že preizkusila, ko mi ga je sestra posodila, tako da se strinjam s tabo - super je user posted image . Že v soboto popoldan sem bila jezna kot user posted image  - celo dopoldne sem pospravljala in sesala, zvečer pa grem po stopnicah in so bile spet vse kosmate (od mačka). Tako da mislim, da si ga bom omislila v kratkem.

Aha, če je pa Putka prilepila gor takega s kablom, ga pa ne maram - že tavelik sesalec mi gre na živce, ker vlečem tisti kabel za sabo. Ta mi je pa všeč, ker je okreten.

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2008 13:04:21   
robinzon
Mene pa  zanima, kako se obnese baterijski sesalnik na preprogi ali itisonu. Imam  električno baterijsko metlo od kearcherja,  smeti na gladki površini  še kar v redu pobere, če grem z njo po itisonu, se pa  takoj izprazni baterija. 

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.5.2008 17:30:50   
Anonimen
Mene tud zanima če se da tud tepih z njim posesat?
Dlake pa to.

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2008 9:43:42   
honey
To pa ne znam svetovat nobeni od vaju, ker nimam nikjer v hiši niti itisona niti tepiha. Jaz ga rabim za parket in ploščice. Za to je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.5.2008 18:37:13   
januskica
Pozdravljene. tudi mi nimamo ne itisona ne preprog (razen ene zelo majhne, ki jo dobro posesa.), tako da vam ne znam svetovat glede tega. je pa ta sesalec meni resnično všeč. recimo danes je tamala po nesreči prevrnila rožo in valda en povsod je bla zemlja ... ponavadi sem mogla pomest z metlo pa še s krpico ... zdej sem pa kar posesala. super. par sekund pa je. user posted image aja mi imamo malo manj kot 60 m2 in sem že dvakrat posesala vse pa še ni baterija fuč. spoh ne morem verjet al pa sem jst tako brzinska.
je pa ta sesalec nekoliko tišji od tistega k ga je putka prilepila. naša tamala se spoh ga ne boji (pri ostalih kar neki joče) in mi celo hoče neki pomagat. user posted image

Honey, moja tašča ima dolgodlakega mačka v hiši in ona si pomaga kar z neko ploščato "metlo" na katero da elektrostatske krpice in je res super za dlake. sem spobala, je pa fajn tudi za prah po tleh. ga tudi jst rabim. če sem se slabo izrazla ti lahko poskušam prilepit slikco. lp

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2008 11:49:03   
maja1488
No pa sem si ga tudi jaz kupila. Če ne bo OK, boste ve krive user posted image user posted image user posted image .

A ga imate kar skozi na elektriki al ga staknete, pa ko je baterija ful date filat?

Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2008 12:34:54   
januskica
meni so rekli v trgovini, da ga moram obvezno prvih parkrat filat do konca cca. 20 ur in potem tudi baterijo popolnoma spraznit preden ga ponovno filam. tako, da ga sedaj nimam prtaknjenega ko ni prazen.
v primeru, da ti ne bo všeč pa nismo me krive. user posted image
fajn uporabo. pa sporoči tvoje mnenje. lp

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2008 13:49:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

No pa sem si ga tudi jaz kupila. Če ne bo OK, boste ve krive user posted image user posted image user posted image .

A ga imate kar skozi na elektriki al ga staknete, pa ko je baterija ful date filat?

Dej prosim probej en tepih posesat pa poročej kako je šlo k me res zanimauser posted image
Prosimuser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
31.5.2008 7:28:24   
maja1488
Dej prosim probej en tepih posesat pa poročej kako je šlo k me res zanima
Prosim

A veš da nimam niti enega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2008 12:45:37   
honey
Da se pohvalim: jaz sem si ga tudi že kupila user posted image  Ful sem zadovoljna z njim in res posesam vsak dan user posted image  Kar ne morem verjet user posted image  

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 13:05:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.10.2008 0:09:40   
Anonimen
Evo, midva sva ga tudi kupila.
Fenomenalna stvarcauser posted image
Posesa vse. Tud volnen tepih(črno rdeč!). Pa mamo mačke, torej dlake. Tudi ročlni je super, sesam z njim prah, drobtine...vse možno. S tem da je še videt superuser posted image . Ga mava kar v kuhinji na stojalu vedno. Z njim posesam vsak dan, za 80kv stanovanje mi vzame glih ene 5-10min.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
5.10.2008 14:44:38   
malania
Hmm..
Zdaj so pa še mene navdušili tile sesalčki user posted image
Doma sicer imamo nekakšno metlo (baterijsko, ki se polni), ampak jo večino uporabljamo za ulovit kakšnega mimoidočega paljkeca.
Zdaj pa ko sem se bolj podrobno poglobila, sem videla, da bi tudi nama z mojim prišel prav en takšen sesalec. Povsod po stanovanju je laminat (razen kopalnice), pa to pometanje je precej zamudno, ko se ti flekci prahu limajo na metlo, pa frčijo povsod kjer ni treba. Mislim, da bi bila tale zadeva prima zame.
Gledala pa sem ta model. Pa še vrečke nima. Kakšno priporočilo. Aja, pa bolj mi je všeč če je na kabel, ne na baterije. Moram zlobirat, da greva v nakup user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.10.2008 14:54:33   
Anonimen
Tega tud pohvaljo ja. Sam men je bil elektroluxou bolj všeč. In res je fenomnalen. Izprazni se mi pa baterija ne tud k celo stanovanje posesam. Čiščenje posode je pa simpl k pasulj. S tem da tud un ročni dostikrat prav pride.

(odgovor članu malania)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (67%)

ne (33%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!