Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 15:54:50
|
|
|
|
baguSka
|
ne vem ce je glih on krivec za tole... prej bi rekla da smo si krivi kr sami. sicer pa mene tole niti najmanj ne preseneca.. ga pricakujem ze lep cas.
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 15:56:06
|
|
|
|
KIKI****
|
dobr naslov sem tole ravno po radiju poslušala, pol se pa še mal spusti pa bo pobelilo tudi nas (jaz računam da bo v začetku novembra tud do nas pršlo)
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 15:57:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ne vem ce je glih on krivec za tole... prej bi rekla da smo si krivi kr sami Jaz nisem nič kriva za to. Ozračje pridno segrevam, tako, da sneg nima kaj padati!
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 15:57:48
|
|
|
|
baguSka
|
KIKI: do nas!? kje pa zivis - v afriki?
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 15:58:51
|
|
|
|
baguSka
|
sicer pa kerensa: ne vem kaj ma tole sploh veze s tabo... kot vem je new york daaaaalec stran.
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 16:00:18
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sicer pa kerensa: ne vem kaj ma tole sploh veze s tabo... kot vem je new york daaaaalec stran. BTC pa ne.
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 16:01:02
|
|
|
|
Felicita
|
ja, mene je tut mal frapiral, čeprov ok, se spomnim tut že oktobrskega snega... k nam ga ponavad zgodi prnese, upam da bo kmal (in potem me boste januarja poslušal 'nej bo končno konc te zime!')
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 16:02:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sicer pa kerensa: ne vem kaj ma tole sploh veze s tabo... kot vem je new york daaaaalec stran. BTC pa ne. C, c, c... "New York" prevedi v ljubljanščino in dobiš "Nove Jarše".
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 16:06:18
|
|
|
|
baguSka
|
ja sej vem od kje si... oz. bla. sam vidm zdej da si se preselila v new york. no, ocitno se nisi..
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 16:21:22
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka KIKI: do nas!? kje pa zivis - v afriki? vidiš ko ne znaš prebrat napisala sem da se še mal spusti pa bo pobelilo tudi nas (če bo zdaj do 800, se spusti na 500 pa bo pobelilo nas) beri kot piše ne povzetkov delat
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 16:31:36
|
|
|
|
alda
|
saj burja že dans nori kot da ima mlade, tako da zna biti, da čim bo nehalo pihat, nam ga bo pa nasulo! Ja in pri nas na 500nmv je pred 7.leti zapadel sneg ŽE 21oktobra
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 17:36:40
|
|
|
|
mamamajča
|
Eh, pa ne samo v kr. gori. Pri nas so že zjutraj bele pikice letele. Res. Jaz sem jih vidla! Sicer ne vem, če še kdo, ker ne upam nobenga vprašat Mislim, oktober je še Ampak pikice so pa ble. Pa zgodnja ura tudi
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 21:32:02
|
|
|
|
mayci
|
Pa ne že sneeeg...
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 21:35:56
|
|
|
|
Najaa
|
Zakaj ne? Sej je že skoraj zima.
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 21:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci Pa ne že sneeeg... Saj je komaj lanskega pobralo
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 21:37:23
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj ne? Sej je že skoraj zima. skor? a ni ze?
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 21:45:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj ne? Sej je že skoraj zima. skor? a ni ze? Po temperaturah je ja, po koledarju pa še ne čist.
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 21:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zakaj ne? Sej je že skoraj zima. skor? a ni ze? 21. ali 22. december, luba duša. Komaj se je jesen dobro začela.
< Sporočilo je popravil milijonarka -- 14.10.2010 21:49:16 >
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 21:52:51
|
|
|
|
mayci
|
miljonarka, se čist strinjam s tabo... Kje je pa topla, sončna, idilična jesen... Tale sneg bo spet več mesecev na sporedu, uf...
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 21:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci miljonarka, se čist strinjam s tabo... Kje je pa topla, sončna, idilična jesen... Od jeseni smo videli bolj ali manj samo dež in še malo dežja .
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 22:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Eh, pa ne samo v kr. gori. Pri nas so že zjutraj bele pikice letele. Res. Jaz sem jih vidla! Sicer ne vem, če še kdo, ker ne upam nobenga vprašat Mislim, oktober je še Ampak pikice so pa ble. Pa zgodnja ura tudi tud jaz sem videla bele pikice sem že mislila, da sem pijana. pa ne morem bit, zato sem si mislila, da sem najbrž zmešana. p.s. lani je šel tamal na jesenovanje (taborniki) v času krompirjevih počitnic in je ravno tisti vikend nasulo tumač snega
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 14.10.2010 22:36:33
|
|
|
|
valerija77
|
zato pa mam jst že zimske gume gor
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 0:05:49
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop tud jaz sem videla bele pikice Hvala, hvala, hvala! Torej je le vse v redu z mano
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 0:19:20
|
|
|
|
nejcko
|
Joj, samo ne mi s snegom, prosim lepo A se je lanska oz. letošnja zima sploh že končala? A je bilo sploh kaj poletja? Zdaj pa že spet kar zima, o bože mili
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?