Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Egipčanka rodila šestorčke 25.12.2007 19:08:08
|
|
|
|
biba 78
|
Lepo, ampak mene bi tak šokiralo, da bi mi pri porodu komaj ugotovili, da nosim šesterčke. Malo čudno se mi zdi, na niso tega prej vidli. Sicer pa ni važno, samo da so otročički vredu.
|
|
RE: Egipčanka rodila šestorčke 25.12.2007 19:23:40
|
|
|
|
emaa
|
Dobra je, da je do 32 tednov s 6 prišla.
|
|
|
|
RE: Egipčanka rodila šestorčke 25.12.2007 20:12:02
|
|
|
|
* Mateja *
|
Sem prebrala, dobra je, da jih je 6 mela v terbuhu in ni tega vedela. Halo kašne dohtarje pa majo tam?
|
|
|
|
RE: Egipčanka rodila šestorčke 25.12.2007 20:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to da zivim v Kairu mi je tole zelo cudno...Ce bi vsaj pisalo da je iz kake vasi iz gornjega Egipta.. ampak takole pa... Zelo cudno je tudi da o tem tukaj ne vemo nic...to bi bila prav gotovo velika novica... Skratka dvomim v resnicnost zapisanega.
|
|
|
|
RE: Egipčanka rodila šestorčke 25.12.2007 20:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja * Sem prebrala, dobra je, da jih je 6 mela v terbuhu in ni tega vedela. Halo kašne dohtarje pa majo tam? Take kot v Sloveniji. Od katastrofalnih ki ne vem ali so kupili diplomo na trgu in do zelo dobrih. Naprimer v bolnici Dar Fued je cisto normalno in varno imeti tudi do 5 alio 6 carskih rezov. Poleg tega da niti nimas sivov, brazgotina se skoraj ne vidi in pa domov si odpuscena ze 3 dan po posegu... Po drugi strani pa kot pravim imajo tudi nesposobne... Malo mesano kot povsod po svetu.
|
|
|
|
RE: Egipčanka rodila šestorčke 25.12.2007 22:05:08
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Skratka dvomim v resnicnost zapisanega. Glede na to, da je novico podala Slovenska tiskovna agencija, Večer pa objavil....ne vem, no.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?