Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Eduscho - naročilo preko spleta 22.6.2010 23:02:32
|
|
|
|
dddd4
|
zdravo, jaz sem jih enkrat spraševala, kako bi lahko kaj naročla prek njihove strani eduscho.at. Njihov odgovor je bil, da to ni možno, lahko pa naročim prek tchibo.eu (ista firma, drugo ime), kjer pa je poštnina zelooooo draga - za slovenijo 12,95 eur. http://www.tchibo.eu/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/eu/-/EUR/TdEuShowTemplate-ShowIt;sid=di45zGcvM4s5xysOV0gzqGS7HYi0bMpObkc=?TemplateId=eu_en_euro_info&source=ABE upam, da je aktiven link. Se ti bolj splača it v avstrijo v njihovo trgovino, ali pa pri nas v interspar, kjer pa na žalost ne dobijo vsega. lp
|
|
|
|
RE: Eduscho - naročilo preko spleta 23.6.2010 11:09:28
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Hvala za odgovor. Bomo v petek šli na izlet do Celovca.
|
|
|
|
RE: Eduscho - naročilo preko spleta 23.6.2010 21:20:57
|
|
|
|
Ana009
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljček Cekinček Hvala za odgovor. Bomo v petek šli na izlet do Celovca. Ce ne potrebujes takoj, lahko jaz narocim k nam ali pa pri nas pogledam v trgovini... sem pa v DE doma in pridemo najkasneje 20.7. v SLO....
|
|
|
|
RE: Eduscho - naročilo preko spleta 24.6.2010 10:05:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana009 IZVIRNO SPOROČILO: Metuljček Cekinček Hvala za odgovor. Bomo v petek šli na izlet do Celovca. Ce ne potrebujes takoj, lahko jaz narocim k nam ali pa pri nas pogledam v trgovini... sem pa v DE doma in pridemo najkasneje 20.7. v SLO.... to je varianta, ja, ker Educhovi partnerji nimajo robe v trgovinah. Jaz sem na tak način dobila polletno zalogo leč+tekočine za 40€
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?