|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ET in potem
30.1.2009 9:04:48   
Anonimen
Koliko časa pred ET ste začele jemati progesteron?

In po ET, ali ste čutile rahle bolečine v maternici? Mene kar malo boli, nekako kot da bi imela kakšno vnetje. In zmeraj me lulat tišči. A je to normalno?

Kakšni so nasveti po ET, da se pikapoka obdrži?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ET in potem
30.1.2009 9:21:05   
Vitaebella
Pozdravljena,

tudi jaz sem danes 5. dan po ET. Mene je do srede bolela maternica, jajčniki. Sedaj se vse skupaj umirja, prsi imam pa še vedno napete in boleče. Da maternica boli je normalno, tudi jajčniki. Jajčniki so razboleni še od punkcija, maternica pa najverjetneje od Prometriuma (oz. če jemlješ kaj drugega za boljšo vgnezditev). Tudi jaz sem totalno napsihirana in iščem neke znake kaj če je oz. kaj če ni. Poskusi se sprostiti.
Kateri dan po ET pa si?

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2009 9:22:09   
Vitaebella
Poleg tega imam tudi jaz napet trebuh in ves čas (ampak res ves čas) hodim na stranišče.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2009 9:29:17   
Anonimen
Kdaj si pa začela s prometriumom?

Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2009 9:30:12   
Anonimen
Včeraj sem imela et.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 9:30:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2009 9:32:59   
Vitaebella
Tisti dan, ko sem imela punkcijo sem začela s Prometriumom. Ah, če si komaj drugi dan po ET, je normalno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2009 9:38:46   
Vitaebella
V kateri kliniki pa si?

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2009 9:58:25   
anci banci
jaz sem zacela jemat prometrium takoj po punkciji...
tudi mene je skoz na wc tiščal pa napihnjena sem bila kot balon in prsa so melo bolela
in seveda brez špikanja v jajčnikih in malo bolečine ni šlo

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2009 9:59:34   
pupa_b
Oj, tudi jaz sem imela včeraj ET!

Nič me ne boli, nič ne čutim ... Sem pa imela po punkciji hiperstimulacijo in sem bila takrat ful boga ... Dobila antibiotike, takoj prijele. Zdaj sem suzica v primerjavi s prej.

Stiskamo pesti za vse nas!user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam 10. februar, ne vem, kako bom dočakala ta dan!

Jaz pa jemljem utrogestan, vaginalne tablete.

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2009 12:33:16   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Poleg tega imam tudi jaz napet trebuh in ves čas (ampak res ves čas) hodim na stranišče.

No Vitka to je touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2009 13:29:46   
Vitaebella
Pikovitka, misliš?? Zjutraj sem si izmerila vročino (in še 5x od takrat) in jo imam trenutno 37,4.  Upam, da ni kak virus-počutim se popolnoma zdrava. Pa nobenega izcedka (vgnezditev) nisem imela.

Čestitam pupa in anonimna. Lahko se nam pridržite v IVF/ICSI januar 2009, v forumu upajno skupaj. Tam imamo super seznamček akterjev. In lahko trepetamo  skupaj. Pa še punce gor so čudovite.

Srečno!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2009 14:40:11   
pikovit
Vitka to je to,povišana temperatura je dober znak.Naj bo še tako naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......