Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 4.1.2006 14:52:59
|
|
|
|
total
|
Jaz sem mela tiste hlačke,ko stisnejo in je bilo ok.
|
|
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 4.1.2006 15:18:54
|
|
|
|
Ro-La
|
Kaki pas , kuj s ferpantom okul ovij pa bo tišalo dovolj
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 4.1.2006 15:21:51
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ro-La Kaki pas , kuj s ferpantom okul ovij pa bo tišalo dovolj tak iz Sanolaborja za skor 4 jurje a nočeš novih hlač
|
|
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 4.1.2006 17:02:35
|
|
|
|
Cikica
|
Ja jaz sem ga imela in je full dober,čisto nič trebuha nisem več imela. Vsem priporočam. Lp,cikica
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 4.1.2006 18:07:19
|
|
|
|
cinci
|
cikica a to si mela pas al hlačke jst razmišljam kaj mislte o teh hlačkah http://trgovina.alisa.si/
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 4.1.2006 18:17:29
|
|
|
|
kofetek2010
|
STEZNIK JE NAREJEN IZ POSEBNE ELASTIKE, KI "DIHA", NE POVZROČA ALERGIJ IN GA LAHKO NOSIMO PREKO CELEGA DNE. KAKO MI LAHKO POMAGA ? NAREDI MOJ TREBUH RAVEN IMA IDEALNO IN SIGURNO ZAPENJANJE S KATERIM PRILAGAJAM VELIKOST PO OPERACIJAH RAZBREMENJUJE RANE V PREDELU TREBUHA OLAJŠA MI DIHANJE IN IZKAŠLJEVANJE GREJE LEDVIČNI PREDEL IN TREBUH Z RAZVOJEM TOPLOTE VPLIVA NA RAZGRADNJO MAŠČOBNIH BLAZINIC OMOGOČA PRAVILNO RAST SPODNJEGA DELA HRBTENICE
tega imam jaz v mislih
|
|
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 4.1.2006 21:45:36
|
|
|
|
HuAnita
|
jaz imam pa v mislih takšno postavo, kot je na fotki...
|
|
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 4.1.2006 22:54:47
|
|
|
|
Nannn
|
mene tudi zanima ce je v redu tale pas ker bi ga rada po porodu uporabljala...zanima me se koliko casa po porodu ga lahko ze zacnem uporabljati? Hvala Nannn
|
|
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 9.1.2006 0:55:16
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem ga dobila po taprvem carskem rezu na recept.Že v porodnišnici,mi je fizioterapevtka to uredila,ker sem imela probleme s trebušno steno. Mi je pomagal.Najbolj pri vstajanju s postelje.
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 13.1.2006 14:15:20
|
|
|
|
mujcek
|
Cinci jaz sem imela takšne hlačke kot si jih ti gledala! Najprej sem imela takšne, ki se uporabljajo takoj po porodu do 6 tedna po porodu. Sedaj imam takšne, ki so po 6 tednu. Tiste prve so iz drugačnega materiala in so bile super. Te druge pa so grozne. Te so iz materiala, ki res močno stisne-da ne moreš dihat in zgoraj tista gumica se suče nazaj navzdol, ko se premakneš in potem te v predelu želodca grozno tišči. Jaz sem tiste prve redno oblačila, tah pa sedaj sploh ne oblečem... Kje pa se lahko kupi tisti steznik s slike????? Se mi zdi steznik boljša rešitev, ker hlače se stisnejo tudi v nogah in potem imaš bedre kakor klobase in rit ti čisto splošči...
|
|
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 15.1.2006 0:37:32
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem ga dobila v Hospitalii,zraven porodnišnice na Zaloški.Cena leta 2000,je bila mislim,da okrog 6000 sit. Jaz sem ga sicer dobila na naročilnico.(recept).
|
|
RE: ELASTIČNI PAS ZA TREBUH 25.1.2006 14:48:05
|
|
|
|
Meggy
|
Ja ta pas oz. steznik kar pomaga po porodu, ker dobiš potem lepšo obliko trebuha, medtem ko kile grejo dol pa še za križ je fajn, ker se morš bolj pokonci držat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?