Nika v službi
|
Mikena08, če piješ žgane pijače ti je še bolj vroče. Visoke temperature in žgana pijača gredo bolj slabo skupaj... Pa brez zamere. Sicer pa če greš v hotel primerne kategorije in upoštevaš določena pravila (pitje ustekleničene vode, jesti samo hotelsko oz. sadje z olupki, ne se prehranjevat na sumljivih lokalnih stojnicah, ipd.) se ti kaj prav izredno hudega naj ne bi zgodilo. Smo bili že marsikje, pa smo imeli do zdaj samo enkrat nesrečo z drisko, pa še to samo mož (ki je očitno bolj občutljiv kot jaz). Sva oba spila coctail, v katerem je bila kocka ledu. To je bil vzrok za moževo nekaj dnevno drisko v Tuniziji. Pa smo tudi to pregnali z medicinskim ogljem, ki lepše služi namenu kot žgane pijače.... Saskia02: lepo mi je bilo prebrati tvoje poročilo, saj sva tudi midva z možem že bila v h. Laguna Vista. Malce me je pa presenetilo nekaj tvojih navedb, zato sem si drznila dati svoje replike: - nezmožnost dostopa do daljšega pomola sosednjega hotela Mi smo redno in brez problemov hodili tja in si ogledovali koralni greben. Si šel preprosto peš po pesku ob vodi in prišel tja... Mogoče pa so zdaj postavili kako ograjo ali kaj... Midva sva bila tam l. 2004. - lena reka s komarji ?? Lena reka je tista "reka", ki te v nežnem toku popelje mimo vil do Dua Dua restavracije in nazaj. Prav prijetno se je bilo namakati v njej, jaz sem ob tem posnela še krasne fotke. Res pa je, da ni bilo pretirane gužve. Še toliko bolje. - pomanjkanje bazenov Jaz sem se pred odhodom direktno pozanimala, kam grem in kako izgleda in nisem bila nič presenečena. Zato sva tudi vzela tiste superior sobe, ki imajo lasten bazen. Neprijetno presenečenje je bilo le stanje dna teh bazenov, naš prvotni je bil res ubog, popokan, rjav, tako da sem zahtevala zamenjavo in tudi dobila krasen bazenček in sobico v bližini Beauty centra. - italijanska prehrana Zame je bila to prednost, ker obožujem testenine in te, ki jih je pripravljal skoraj naš sosed iz Udin v podobi tamkajšnjega kuharja na otočku predjedi - testenin, so bile res krasne. Njami! - izleti Mi smo šli povsod v organizaciji Globtourja in bili s kvaliteto izvedbe zelo zadovoljni. Le prevoz do Dahaba z busom, ki je sicer imel klimo, je bil podoben tvojemu opisu. Smo tudi sedeli na gumi, zraven pa je bila luknja v karoseriji mini buska, kar je pomenilo, da smo se ob divjanju šoferja po makadamu dušili v prahu. Kaj takega pa res težko doživiš. Očitno je šoferja tudi zelo zeblo, saj je klimo vztrajno ugašal. Še nekaj stvari mi je padlo, pa se jih zdaj ne spomnim. Meni je bil Egipt in Laguna Vista ful všeč, tudi v Naama Bayu in Mövenpicku je bilo lepo in bi se še vrnila. Smo bili pa vedno konec septembra - začetek oktobra.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 10.1.2008 11:28:11 >
|