|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EGIPT
28.3.2007 22:21:23   
GITI
Odločili smo se da gremo maja v Egipt in sicer z 9 mesečno Teo in 4 letnim Janom. Kakšne so vaše izkušnje? Kaj mi svetujete, ali se res veliko ljudi zastrupi s hrano...???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: EGIPT
30.3.2007 21:16:03   
Urša
Jaz sem se fuuuul čuvala, delala vse po nasvetih (saj veš-ustekleničena voda, nič ledu, samo sadje, ki je za olupit...), pa sem se vseeno. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu GITI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2007 10:48:31   
bamby

Po moje je glede okužb tudi malo odvisno od vsakega človeka. Eni so namreč bolj občutljivi kot drugi.

Giti, zate bi pa rekla, da ne vem, če je tako majhnega otroka vredno odpeljati tja user posted image ? 4-letnik bi bil verjetno že OK, ampak ta mali.....

Jaz bi raje vredu premislila. Saj mogoče bi bilo vse vredu, se pa nikoli ne ve. Morda bi bilo boljše, če se zaenkrat odpeljete kam drugam.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2007 10:58:35   
rija
Ko sva šla midva, so šli tudi eni s 6 mesečnikom....ko smo se vračali, ni bilo videti, da bi bilo z njim kaj narobe user posted image

Ampak jaz mojega malega nebi peljala niti pod točko razno.

Pred porodom, sem vedno rekla, da bom kot mačka, ki vlači svojega mladiča vedno povsod s seboj....jap, zdaj pa sem začela komplicirati.....

Saj bo svet počakal, da piškoti malo zrastejo in bodo taka potovanja enostavnejša za vse.
Je še en kup lepih krajev, manj rizičnih po vseh vprašanjih, ki jih je vredno videti user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 31.3.2007 11:00:03 >

...vox populi...

(odgovor članu GITI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2007 16:10:57   
Jutra
V Egiptu smo bili lani, stara je bila 20 mes, gremo tudi letos, stara bo 2,5 let.
Izbral smo dober hotel, obvezno 5*, zdravnik je bil tudi v hotelu.

Izkušnje zelo dobre, dobro je prenašala hrano, klimo, vse, razen komarjev. Reva je bila cel dopust tako popikana kot da bo imela rdečkeuser posted image  

Sem bila pa za ta dopust zelo pripravljena - ni da ni, da ne bi imela s seboj. Če rabiš spisek "pametnih" stvari za seboj, zdravil... mi piši na z.s.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu GITI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2007 14:42:47   
TVN
Evo, midva sva, dokler sva bila še v dvoje, prepotovala dobršen del sveta. Tudi v Egiptu sva bila, Sharm El Sheikh, Laguna Vista Hotel, pa Mövenpick. Oba hotela 5*, odlično vse, nisva imela nobenih težav.

Sedaj imava 18 mesečno princesko in za letošnje počitnice (običajno je to september oz. oktober) sva že malce razmišljala, če bi udarila kakšno konkretno potovanje. Takrat bi bila naša bubica stara 2 leti. Pa se nisem odločila ter prvo daljšo, letalsko pot prestavila še za eno leto. Smo pa bili z njo, ko je bila stara 7 mesecev, na potovanju v Provansi. Ampak smo šli v apartma in v lastni režiji, z avtom. Brez vseh problemov.

Tudi moje mnenje je, da je bolje malce potrpeti in počakati, da naši zakladki malce zrastejo. Pa tudi starši imajo potem manj skrbi. Saj načeloma naj ne bi bilo nič hudega, ampak tudi po mojem mnenju je 9-mesečnica malce micena za tako avanturico.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2007 22:14:45   
andrejaz
Jaz sem se zastrupila, pa sem se držala vseh nasvetov.

Jaz tako majhnega otroka ne bi peljala tja

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu GITI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2007 8:45:46   
Andra
Kdor komplicira, res ne sme nikamor. Jaz sem z mojo 5-mesecev staro princesko odšla v Afriko. Preživeli brez najmanjšega problema...  še se vračamo tja.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2007 13:19:35   
Taj
Letos smo bili v Sheikhu konec januarja z 2letnikomuser posted image .Bp, brez težav.tako "poevropaizirano" je že, da ni posebne bojazni, da bi kaj hujšega staknil...vsekakor pa je to vajina odločitev!

KJER KOLI ŽE, UŽIVAJTE!user posted image

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu GITI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2007 12:34:06   
GITI
no končno tudi nekaj pozitivnih odgovorovuser posted image  Ko sem se sprehajala po forumih še nazaj sem videla da zelo množično potujejo z tako majhnimi otroci.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2007 12:35:26   
GITI
ali imaš kakšen nasvet kaj posebnega?

(odgovor članu Taj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2007 22:31:51   
nialana
Giti,

kam pa greste? Mogoče se pa kaj vidimo user posted image   Mi gremo namreč z našo desetmesečno user posted image  tudi maja v Hurgado. In kljub nekaj skrbem mislim, da bomo neskončno uživali...  

(odgovor članu GITI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2007 11:58:56   
Anonimen
user posted image  Egipt je prav dobra izbira.V Hurghadi in v Šarmu, če izberete dober hotel po možnost all inclusive boste tudi z majhnimi otroki user posted image   lahko preživeli super počitnice!user posted image

Kar se pa tiče ogleda znamenitosti ( Kairo,Luxor...) ne priporočam, da se tega lotite z manj kot vsaj 5-6 let starim otrokom. In nikakor ne v času od maja -oktobra.

Srečno in dobrodošli!!user posted image user posted image

(odgovor članu nialana)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?