|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EA in plačilo le te
6.8.2006 16:45:22   
Anonimen
Zanima me za porod v postojni. Kdaj se EA plača?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: EA in plačilo le te
6.8.2006 16:49:22   
gala
Zdravo!
Jaz sem jo plačala, preden sem šla domov, ob odhodu sem morala pokazati potrdilo.
Čim prijetnejši porod ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2006 20:24:18   
Maleal
Koliko pa stane EA?Namreč pri nas v MB je še zaenkrat zastonj.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2006 9:28:24   
GoYa
V PO je 40 jurjev.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2006 15:16:46   
tinkatonka
Uf to pa je znesek.....Se splača malo potrpet in tistih 40 jurjev pospravit v žep. user posted image  

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2006 15:54:58   
Anonimen
na jesenicah je zastonj

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2006 15:57:10   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Uf to pa je znesek.....Se splača malo potrpet in tistih 40 jurjev pospravit v žep. user posted image  

Meni ni žal, da sem dala ta znesek, saj imam tako na porod res krasne spomine. In tudi v drugo bom rada dala 40000 sit, če bo le šlo vse tako kot je treba.
Aja, rodila sem pa v Postojni.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2006 20:46:33   
Anonimen
Do sedaj se res nisem razmisljala ns EA, sedaj pa se mi zdi tema zanimiva. Sicer pa se imam dalec do roka (februar). Me pa zanima, ce katera ve, kako je z EA v Celju, koliko stane, a se moras prej dogovoriti? Mogoce so ze kje te informacije, vendar nisem zasledila... 

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 8:17:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.8.2006 8:23:31   
Anonimen
V Celju jo plačaš 40.000sit prej se pa moraš dogovorit z svojim ginekologom da bi rada rodila z epiduralno.V Trbovljah in KC v Lj.je ne plačaš so pa v obeh bolnicah ful dobri in prijazni s tabo.Sama sem iz Celja pa sem rodila v Lj.V  Celje ne grem rodit če mi plačajo.Če te še kaj zanima ti bom z veseljem posredovala inf.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 8:42:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2006 7:54:29   
Anonimen
Tukaj je številka LJ.porodnišnice 01 5226060 pa ti oni povedali kako in kaj.Jaz sem cel mesec prej ležala pri njih ker sem imela rizično nosečnost in me je imela dr.Šajina pod kontrolo.Tako da sem se kar z njo zmenila,venar se pupa ni hotela obrit na glavico in sem na koncu rodila z CR.Na vsa vprašanja pa ti odgovarja dr.Pušenjak na Med.Over.net.Sama sem imela to srečo da sem ga spoznala pa ti povem da je super človek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2006 21:21:46   
Anonimen
Celje ne grem rodit če mi plačajo
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Pozdrav!

Jaz sem pred dvama mesecema rodila v Celju z epiduralno in sem zelo zadovoljna s samim porodom in tudi kasneje s prijaznostjo in ustrežljivostjo sester na oddelkuuser posted image . V porodnišnici sem bila 12 dni, ker je imel moj sonček zlatenco, pa so bili vseskozi zelo ustrežljivi in prijazni. Če bom še imela kakega otroka, bom šla spet rodit v Celje.

Čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2006 13:25:18   
Ivek
Haj!!

Če nisi predaleč, lahko greš v Slovenj Gradec-tam je tudi zastojn-le naročiti jo moraš en krat pred porodom.

LP-Ivek! 

Sve prave su ljubavi tužne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.8.2006 8:30:33   
Anonimen
A katera ve, kako je z EA v Postojni? Moraš hodit tja na predavanja o EA ali je dovoj, če hodiš v porodnišnici v svojem kraju?
Kaj pa, če je ne uporabiš (imaš podpisano le za vsak slučaj), ali moraš potem v Postojni vseeno plačati 40.000 sit?

(odgovor članu Ivek)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.8.2006 9:32:10   
beki24
Sama še nisem rodila, je pa kolegica rodila v PO! Imajo neka predavanja na katerega greš in se zmeniš za EA! Ona jo je potem dobila, ni prijela- tudi to se lahko zgodi- in ob odhodu plačala, takrat je bilo še okoli 35.000SIT! Ene pa pravijo da kar tja pridejo in jo tudi dobijo- ampak ziher je ziher!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.8.2006 10:33:34   
mojca75
Rodila sem v postojni z EA. Plačaš ko oddideš, se pravi ko prejmeš odpustnico. Moraš pa biti na enem predavanju pred tem ki je vsako sredo ob 11h (preverite še enkrat!) me pa potem ni nihče prašal ali sem bila na tem predavanju, samo tam podpišeš da si bil, pa tudi obrazec dobiš tam ki ga izpolniš da si seznanjen z vsemi možnimi zapleti. Jaz sem imela ta obrazec potem v materinski knjižici, ne vem pa kako je če ga nimaš!

Bom pa tudi v drugo šla v postojno na epiduralno.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?