|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EA IN ULTIVA
1.12.2007 0:51:56   
lillygmail
user posted image Ciao punce kot že veste si lahko vse ,ki jih je strah poroda umislijo ea in še bolj slavno novo metodo ultivo.A kera razmišlja o tem  predvsem me zanimajo izkušnje z ultivo???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: EA IN ULTIVA
1.12.2007 5:02:52   
Tanayya29
jaz ti lahko povem samo toliko,da ea veliko bolj prime,in bolečine skorajda ne čutiš(preverjeno)in je res superuser posted image .Jaz imam full nizek prag bolečine,in mi je anastezistka predlagala ea,imela sem pa na voljo obe možnosti.
Ultiva pa samo nekoliko zmanjša bolečino,iz neznosne postane znosna..tako je bilo meni razloženo.
Sama sem rodila z EA,in res same pohvale,tudi anastezistka je takoj rekla,da je to super odločitevuser posted image .Priporočam....






_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: EA IN ULTIVA
1.12.2007 8:13:24   
Paštetka
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787 user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: EA IN ULTIVA
1.12.2007 9:23:00   
Ninica
jaz sem imela Ultivo zdaj pri 2. porodu. Moram povedati, da mi je pomagala. V primerjavi prvič, ko nisem imela ničesar oz. samo neke inekcije v rit (sploh ne vem kaj so mi dali-pomagalo ni apsolutno nič) je bilo s tem super. Zaradi tega sem se hitro odpirala in hitro rodilauser posted image . Veliko manj boli kot pa brez vsega. Sigurno ti odvzame 80% bolečine. Je pa stvar vsake posameznice za kaj se odloči. Za EA pa ne vem, zanesljivo pa boli še manj kot z Ultivo.

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: EA IN ULTIVA
1.12.2007 22:58:46   
mala pikica
Sicer ne vem od kod prihajaš, pa čisto toliko, če morda ne veš; Ultiva je zaenkrat možna samo v Murski Soboti, na Ptuju in v Kranju. Mogoče bo pomagalo pri odločitvi.

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: EA IN ULTIVA
6.12.2007 0:27:27   
lillygmail
Full hvala za mnenja.Po novem je ultiva na voljo tudi v Postojni.Vse tiste ki ste bile na ea -zanima me če boli vbod in kako je s presredkom če ti ga slučajno morajo prerezat  in šivat ali je pri tem ea še vedno učinkovita in čutiš manj?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: EA IN ULTIVA
6.12.2007 7:42:44   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: lillygmail

Full hvala za mnenja.Po novem je ultiva na voljo tudi v Postojni.Vse tiste ki ste bile na ea -zanima me če boli vbod in kako je s presredkom če ti ga slučajno morajo prerezat  in šivat ali je pri tem ea še vedno učinkovita in čutiš manj?


lillygmail glihkar si mi polepšala dan user posted image . Skoz sm upala, da bo v Postojni tud ultiva do maja. In evo, pol vidim tvoj post....no upam, da drži.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: EA IN ULTIVA
6.12.2007 8:23:26   
TamaraJ
Naty in lilygmail... zdej se pa res lahko dobimo na kavici in se bomo o tem kar v živo pomenile. Vidve sta mimogrede skoraj sosediuser posted image user posted image . Hitro na notranjke da se zmenimo.

Sicer pa jaz ne razmišljam ne o ea ne o ultivi, saj če sem prvič rodila brez vsega...grem pa še drugič. No, do maja se lahko še marsikaj zgodi. Ampak upam, da bo tako, kot sem si zamislila. Ja, želim si le še lažje.
Ko sem rojevala (ko so bili popadki res že kar boleči) so prišli k meni in me vprašali, če bi ea zastonj. Aaaa?? Ja, imamo tukaj enega makedonskega ali črnogorskega mladca na praksi in... Pol sem se pa kar zadrla na njih, če so zmešani. Da nisem testni zajček pa da bom zdej mal rodila in nej se nehajo zajuser posted image ...  Res so se spomnili, predvsem najbolj idealen čas za pogovor so zbrali. Grrr user posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: EA IN ULTIVA
6.12.2007 21:43:30   
lillygmail
Kar se tiče ultive v Postojni drzi so nam potrdili v porodnišnici da je aparat ze prispel in da bo najkasnej v enem mesecu na uporabo......Tami zatdili so nam v porodnišnici da manj kot en procent na leto rodi naravno ...skozi infuzijo ti skos filajo svinarijo tko da......za naravni porod se moreš zmenit v naprej ...infuzija ni tam samo zaradi fiziološke to je napačno prepričanje...res pa je da so nam tud povedal da v drugo če je manj kot 5 let razlike je drugi porod bolj podoben naravnim ker se user posted image v kratkem času zasanka ven in te nimajo časa tok filat...tko da briga tebe k boš rabla 5 minutuser posted image ......v 80 procentih jih v drugo ne prerezejo user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: EA IN ULTIVA
6.12.2007 21:46:36   
Anonimen
Rodila sem v Postojni z EA in to je (bila) ena izzmed najboljših odločitev v mojem življenju - sanjski porod. Toplo priporočam!

(odgovor članu lillygmail)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: EA IN ULTIVA
6.12.2007 21:48:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lillygmail

Vse tiste ki ste bile na ea -zanima me če boli vbod in kako je s presredkom če ti ga slučajno morajo prerezat  in šivat ali je pri tem ea še vedno učinkovita in čutiš manj?


Vbod nič ne boli, niti čutila nisem kdaj me je piknil. Sem pa imela super anastezista - dr.Grmek. Ko so me šivali, je bila EA popolnoma učinkovita. Nič nisem čutila. Super no.

(odgovor članu lillygmail)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: EA IN ULTIVA
7.12.2007 7:26:27   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: lillygmail
tko da briga tebe k boš rabla 5 minutuser posted image ......v 80 procentih jih v drugo ne prerezejo user posted image


I hope, I hope, I hope... je pa res, da prvič o porodu nisem skoraj nič razmišljala in me je presenetil. Malo me je stiskalo tik pred zdajci in pač zdej je kar je in akcija. Zdej pa o tem več razmišljam... Kako začnemo z leti komplicirat. Grrrr, kr po riti bi se user posted image user posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




na kakšen način radi varčujete
Spark



postopno klasično varčevanje z obrestno mero (31%)

naložbeno varčevanje v sklade (6%)

varčevanje kombinirano z življenjskim zavarovanjem (19%)

ne varčujem (44%)


Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!