|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EA
6.4.2005 16:07:58   
KMALU
Se placa? Ali je brezplacna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   EA
6.4.2005 16:08:41   
Anonimen
ni brezplačna. so pa večinoma punce zadovoljne

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   EA
6.4.2005 16:10:23   
ninč
Splača se sigurno oz. vsaj jaz imam z EA dobro izkušnjo.Ni brezplačna-vsaj v Mariboru ni za drugje oa ne vem.Jaz cel porod nisem nič čutila samo tiste končne popadkeke-to pa tako moraš.Ti priporočam.9nebesa

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   EA
6.4.2005 16:47:21   
KMALU
Koliko pa stane?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   EA
6.4.2005 17:05:30   
leyla
EA je recimo na Jesenicah zastonj v Postojni pa stane 40.000sit.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   EA
6.4.2005 18:43:22   
KMALU
A res? To je pa prava bedarija.
A katera ve kako je v Ljubljani?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   EA
6.4.2005 18:45:24   
lunca77
v ljubljani je zastojn, ampak ni ziher da jo dobiš. samo če je anastezist na voljo :( pa nima kakšne nujne operacije, zato ker sta samo dve, ki ea dajeta pri porodu, je pa fino, da se greš prej zment.

lp lunca77

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   EA
6.4.2005 18:46:30   
KMALU
aha kul... To ne bo problema, bomo mal vezice uporabli.. :):)-:)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   EA
6.4.2005 18:47:46   
lunca77
:bravo::bravo::bravo: za vezice ;).

lunca77

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   EA
6.4.2005 18:59:45   
superfly
Kolikor je meni znano je EA tudi v MB brezplačna, sam moraš met srečo da je anastezist na voljo. A se motim? Do sedaj mi še ena ki je v MB rodila z EA ni rekla da bi morala kaj plačat. Ne vem, mogoče imam napačne info. Kolk pa stane v MB?

lp, superfly

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   EA
6.4.2005 20:12:27   
Anonimen
Tudi v Izoli je brezplačna in, teoretično, na voljo vedno. Praktično pa marsikdaj ne :).
Npr. takrat, kadar se babici zazdi, da lahko rodiš tudi brez, čeprav bi jo sama rada dobila.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   EA
6.4.2005 21:36:21   
polona2
Po mojih informacijah, se EA plača samo v Postojni, ravno zaradi 24-urnega nudenja le-te, lp!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   EA
6.4.2005 22:12:25   
frutka_
Za MB in SG vem, da je ziher bretplačno. S to razliko, da je v SG EA na razpolago 24 ur dnevno v MB pa le takrat ko je anastezist na voljo.

LP

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   EA
7.4.2005 8:47:17   
Blink1
pa še prav ti je ne da:grrr::grrr:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   EA
7.4.2005 11:01:55   
Nia
Jaz sem bila včeraj na pogovoru z zdravnico. Mi je vse lepo razložla (kaj bo delala, za kaj gre..). No sem jo pa vprašala kako pa je glede plačila, pa je rekla da zaenkrat nič, saj smo pa državna ustanova. JUHUHU :bravo:

Maja

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?