|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   E+
23.2.2005 11:08:25   
Marina_
To vam moram povedat!Včeraj na E+ so podeljevali vstopnice za promocijo Severininega albuma.Jaz jo fula rada poslušam in sem možeku rekla naj pošlje mail.Ker včeraj nisva bila izžrebana nisva niti bila razočarana.Zdaj pa me kličejo iz E+ in mi povedo da sva vabljena kot VIP gosta v Kongo na promocijo!:bravo::bravo::bravo::bravo:Jaz sem ful hepi!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-upam da se bova imela lepo
Hvala E+
Neposredna povezava do sporočila: 1
   E+
23.2.2005 11:16:32   
TARA in MAJ
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   E+
23.2.2005 11:21:16   
sa
:bravo::bravo::bravo::bravo:juhuhuuuuuuuuuuu:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   E+
23.2.2005 11:38:33   
hruškica
ja, jaz tudi gledam ta e+ in se mi zdi para fajn. kaj pa vi pravite o tej oddaji, a jo kaj gledate ali niste za rumene vsebine?

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   E+
23.2.2005 11:47:13   
Marina_
No jaz moram priznat da je oddaja super.Edino kaj me moti je to da voditelja tikata vse po vrsti:grrr:vsebina pa je super-moje mišljenje

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   E+
23.2.2005 12:16:13   
Mojca20
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   E+
23.2.2005 12:22:31   
ZARA
Bravo!
Sam unedva pa res vse tikata,zdele mi je kapnil...

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   E+
23.2.2005 12:32:33   
violinski
V resnici jaz rada gledam oddajo samo vsak drugi teden, ko jo vodi Boštjan :bravo:, ker je veliko bolj sproščen in zna navezovati intervjuje tako, kot se to dela. On je tudi edini, ki goste VIKA (nekajkrat se je spozabil, pa se je popravil), medtem ko je voditeljica popolnoma zapeta, in zna vodit intervju samo in izključno tako, kot ima napisano :zmeden:. TI reče čisto vsem po vrsti, ne glede na to, kdo so njeni intervjuvanci, slučajno sem enkrat naletela, da je intervjuvanko vprašala dvakrat zapored ISTO vprašanje, da je uboga preplašena deklica kar pisano pogledala, voditeljica pa med odgovarjanjem take face dela, da bi jo bilo treba kar izklopit. :muca:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   E+
23.2.2005 12:49:13   
SANDY
Žurkaaaaa :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   E+
23.2.2005 13:19:02   
Teni_
Meni je še kar všeč. Samo mi gre ena izmed voditeljic na živce. Je bila na srednji šoli moja sosošolka in se je vedno ful ven metala.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   E+
23.2.2005 13:38:35   
ZARA
:)-:)- kam se je metala,mojcaH??

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   E+
23.2.2005 13:41:30   
Teni_
Joške je potisnila en meter pred sabo:)-:)-. Pa sama sebi se je zdela ne vem kako lepa. Zdaj tako ali tako boljše zgleda kot je takrat.

LP,

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   E+
23.2.2005 14:12:54   
SANDY
hheee, babe...spet bo sneg :)-:)-

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   E+
23.2.2005 14:14:08   
ZARA
ajaaaaaa joske,sm mislla da se je kam metala,hehe!!

Oj SANDY!!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   E+
23.2.2005 14:25:27   
Teni_
Ja, zara, pri okni ven:)-:)-:)-:)-. Aja, ne, to ni bila ona, to bi jaz naredila z njo, ker mi je šla tako na živce. Pa gre meni redkokdaj kdo tako na živce.

LP,

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   E+
23.2.2005 15:26:28   
.ču
:bravo::bravo:Frizerka:bravo::bravo:,pa kr VIP,ja madonca poj pa vidva nista kr tko?

Glej,da nam pomahaš,če bojo kej s kamerami okrog tebe skakal:)

Drgač sm pa zihr,da se bosta mela fajn9nebesaKongo je zakon:)(morm mal hvalt k moj tm dela:ups:)

Pa,pa:morje:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......