|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   E.Leclerc razvijanje fotografij
18.8.2011 13:26:57   
JB
Ima katera izkušnje z njimi? Imam za razvit okrog 400 fotk, pa vidim da so najbolj ugodni. A se morajo te fotografije prevzeti v poslovalnici osebno, ali ti jih lahko pošljejo. Vem da ima Leclerc Diners kartico, a se pol fotke tud lahko plačajo z njo ?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: E.Leclerc razvijanje fotografij
18.8.2011 13:30:12   
Najaa
Tudi jaz sem dala pred časom razvit več kot 400 fotk pri njih in sem bila tako s kvaliteto kakor s ceno zelo zadovoljna. Prevzem je pa v poslovalnici. Ostalo ne vem.

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2011 13:38:34   
JB
Najaa a si si namestila njihov program na računalnik?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2011 13:39:50   
Medea10
Ja, slike naredijo res lepe, ampak o dimenzijah slik pa raje ne bi... Niti 2 sliki nista bili enako dolgi.
11,5×15 sem naročila, dobila pa 11,5×15, 11,5×13, nekatere so bile celo 11,5×16. Ne vem a jih ne znajo prilagodit al kaj?
Nisem jih nesla nazaj, se mi ni dalo komplicirat in se pritoževat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2011 15:10:01   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: JB

Najaa a si si namestila njihov program na računalnik?

Mislim, da sem ja.
Pri meni je bila velikost ok, vse so bile iste.

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2011 15:19:58   
*mačka*

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Ja, slike naredijo res lepe, ampak o dimenzijah slik pa raje ne bi... Niti 2 sliki nista bili enako dolgi.
11,5×15 sem naročila, dobila pa 11,5×15, 11,5×13, nekatere so bile celo 11,5×16. Ne vem a jih ne znajo prilagodit al kaj?
Nisem jih nesla nazaj, se mi ni dalo komplicirat in se pritoževat.

Točno tako tudi pri nas - tut dve nista enako veliki?!?!user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2011 16:22:18   
ksenija12
jaz jih naročam pri dm, zmeraj počakam na njihovo akcijo, ko imajo fotografijo po 0,07 eur. Sem ravno dans oddala naročilo za okoli 500 slik.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu *mačka*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2014 11:13:12   
mimica24
Moram povedat, da sem nad fotografijami iz Leclerka zelo razočarana. Kvaliteta in cena sta super ampak o dimenzijah pa raje ne bi! Naročim 246 fotografij v velikosti 10_x_15, tako kot vedno ker so mi pač te velikosti najboljše tudi najbolj lepo pašejo v albume.
Dobim fotografije, PLAČAM format 10_x_15, vse slike pa v formatu 10_x_13,5cm! Katastrofa no. Sicer so vse enakih dimenzij ampak takoj k sem paket odprla sem vedela da so slike premajhne. Komplicirat se mi ne da, ampak so izgubili stranko, tako da so oni na slabšem.
Drugače sem vedno dajala ravijat v Fototabor ampak ker zdaj nekaj časa niso poslovali sem bila primorana poiskat drugega ponudnika. No, hvalabogu Fototabor spet deluje, tako da se kar vračam k njim, ki ti naredijo slike take kot jih pač naročiš in ne prirejajo nekaj po svoje. user posted image

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2014 14:26:19   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: mimica24

Moram povedat, da sem nad fotografijami iz Leclerka zelo razočarana. Kvaliteta in cena sta super ampak o dimenzijah pa raje ne bi! Naročim 246 fotografij v velikosti 10_x_15, tako kot vedno ker so mi pač te velikosti najboljše tudi najbolj lepo pašejo v albume.
Dobim fotografije, PLAČAM format 10_x_15, vse slike pa v formatu 10_x_13,5cm! Katastrofa no. Sicer so vse enakih dimenzij ampak takoj k sem paket odprla sem vedela da so slike premajhne. Komplicirat se mi ne da, ampak so izgubili stranko, tako da so oni na slabšem.
Drugače sem vedno dajala ravijat v Fototabor ampak ker zdaj nekaj časa niso poslovali sem bila primorana poiskat drugega ponudnika. No, hvalabogu Fototabor spet deluje, tako da se kar vračam k njim, ki ti naredijo slike take kot jih pač naročiš in ne prirejajo nekaj po svoje. user posted image

Reklama za propadli foto tabor? Ne vem no jaz sem s slikami zadovoljna so pri zadnjem razvijanju bile vse takšne kot sem jih naročila - v primeru pa da nebi bile pa bi jih nesla nazaj saj to ni kompliciranje - kaj plačaš tudi zahtevaš.

(odgovor članu mimica24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2014 17:10:54   
mimica24
Ne, nobena reklama ni to, meni je čisto vseeno kje kdo naroča fotografije, samo povedala sem svojo izkušnjo! user posted image
V Leclercovem ceniku niti ni velikosti 10x14, niti je ne gre izbrat pri naročilu, zato se mi ne zdi smiselno prepirat z njimi, pa tudi klicala sem že in so zagotavljali da je moja napaka, čeprav jaz vem da sem naročila v večji velikosti.
Kakorkoli, povedala sem svoje izkušnje, lahko da sem pa edina ki se mi je to zgodilo in nobenega ne silim kje naj naroča slike, da ne bo pomote. user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?