Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 24.5.2008 21:50:57
|
|
|
|
robinzon
|
Mogoče pa bi se odločila za kakšnega drugega proizvajalca, saj ne obstaja samo Dayson. Imajo tudi druge firme v nazivu animal, torej za sesanje živalske dlake. Sama imam mieleja z globinsko krtačo in krasno posesa, pa ni animal, imajo pa tudi takega. Samo, če ni globinske, ne vem, koliko je učinkovit. Raje daj malo več denarčkov pa si omisli z globinsko, ne s turbo krtačo.
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 24.5.2008 21:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj dyson ni glih poceni Pa ful ga hvalijo, samo firmo, ne samo glih tega dotičnega sesalca. Meni ni važno če je glih animal, sam da spravi dlake iz tepiha
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 25.5.2008 7:40:05
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jaz mam Dysona.Kaj naj rečem?Mal sem razočarana, ker je res drag ima pa ene par neg. lastnosti:zelo glasen,kratek el. kabelj,štorast,zelo težka ročica(ko sesaš.Ima seveda tud poz. lastnosti:močan,nima vrečk.........to je pa tud vse . Zdaj se pa sama odloči če ga boš kupila, jaz bi najbrž vseeno ga. Prodajajo ga pa v Merkurju in Harvey Normanu.
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 30.5.2008 17:36:15
|
|
|
|
alenkica
|
Brat je kupil Elctroluxov sesalec, model Ultra silencer. Sem ga tudi jaz sprobala in sem bila navdušena. Ima eletrično krtačo - ki ti globinsko posesa tepih, jogi, karkoli. Je pa tako tih, da kar nisem mogla verjet. Tudi sama si ga bom kupila,ker je res krasen. Ima zelo dolgo vrvico, posesam celo stanovanje, brez da bi preklaplala. Ima tudi nastavljivo moč. lahko na ročaju, ali pa na škatli. Je majhen. Edino kar me moti je to, da je na vrečke, ampak sesa enkratno. Zelo priporočam!!!
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 30.5.2008 21:14:55
|
|
|
|
Katey
|
Imam psa in vem kako težko je dlake spravit ven, pa smo kupili najprej nek X sesalec, ni bilo nič, pa še močnejšega pa spet isto sr...., pa Dysona pa mi ni bil všeč sploh za ta denar, Zdaj imam sesalec Vorwerk, ki je kos vsem dlakam in je vsestransko uporaben, predvsem pa zelo tih in lahek. Je dražji ampak vreden vsakega eura, priporočam.
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 30.5.2008 21:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Imam psa in vem kako težko je dlake spravit ven, pa smo kupili najprej nek X sesalec, ni bilo nič, pa še močnejšega pa spet isto sr...., pa Dysona pa mi ni bil všeč sploh za ta denar, Zdaj imam sesalec Vorwerk, ki je kos vsem dlakam in je vsestransko uporaben, predvsem pa zelo tih in lahek. Je dražji ampak vreden vsakega eura, priporočam. Vem da je uredu, ker ga ima tašča. Sam mene moti ker je stoječi
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 30.5.2008 21:21:08
|
|
|
|
Katey
|
Na začetku je tud mene to motl, pa sem kmal ugotovila, da je velik lažje kot pa z navadnim, ki se ti zadeva v pohištvo, vrata,...... poleg tega je tud neverjetno lahek, kar ti pride prav če sesaš kaj na višini. Verjemi, res je super sesalec.
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 30.5.2008 21:22:43
|
|
|
|
robinzon
|
Karin, stoječim sesalcem nič ne manjka, pa še lažje je z njimi rokovati. Zgleda, da je v Evropi trend teh sesalcev, katere vlečemo za seboj.
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 30.5.2008 21:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene moti za kote pa tko. Pa kkšno pajčevino se mi zdi da je tud ful težko posesat , pa za kavč recimo pridt, pod kavč, pod pojsteljo.....
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 30.5.2008 21:27:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Vorwerk. ****t ga, je daleč najboljši. pa men sploh ni panike z njim sesat pajčevino, s taraztegljivim delom sežem v vsak kot. je pa res, da je že malo star in moram mal pošnofat, če še majo uno akcijo, staro za novo, ko so ti odkupili star vorwerkov sesalec.
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 30.5.2008 21:27:55
|
|
|
|
Katey
|
Karin24, sploh ni problemov, v kote prideš lažje z manj truda ker ti ni potrebno za sabo vlečt tiste kište, ko hočeš posesat pajčevino ga preprosto dvigneš in posesaš za pod posteljo pa sploh ni problema. Sposodi si ga pri tašči , pa boš videla, da je čista zmaga.
|
|
|
|
RE: Dyson animal pro sesalec 31.5.2008 7:45:59
|
|
|
|
robinzon
|
Sem imela od Benta en pokončen sesalec, pa ima zgoraj lopurico, v katero vtakneš cev in sesaš pajčevine. Podobno ima kirby, le, da se natakne spodaj namesto krtače.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?