|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dyson animal pro sesalec
24.5.2008 21:37:35   
Anonimen
Ima katera?

Rabim en močen sesalec, s katerim se da tud tepih posesat orng, brez da plezam po tleh pa dlake ročno ven vlečemuser posted image .
Pa tega kar pohvalijo.
Zanimajo pa me podatki iz prve roke.

Pa kje bi se ga dal najdt. Vem da so ga imeli na GA, sam zdej ga ne morem najdt, k so spremenili stran in sploh  ne najdem več sesalcevuser posted image
Sm pač blond.

Aja, pa glede na to da nima vrečk......kako ga pa prazniš? Sam streseš ven al kako? Pa to nič ne praši okoluser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dyson animal pro sesalec
24.5.2008 21:50:57   
robinzon
Mogoče pa bi se odločila za kakšnega drugega proizvajalca, saj ne obstaja samo Dayson. Imajo tudi druge firme v nazivu animal, torej za sesanje živalske dlake. Sama imam mieleja z globinsko krtačo in krasno posesa, pa ni animal, imajo pa tudi takega. Samo, če ni globinske, ne vem, koliko je učinkovit. Raje daj malo več denarčkov pa si omisli z globinsko, ne s turbo krtačo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2008 21:55:29   
Anonimen
Saj dyson ni glih poceniuser posted image
Pa ful ga hvalijo, samo firmo, ne samo glih tega dotičnega sesalca. Meni ni važno če je glih animal, sam da spravi dlake iz tepihauser posted image

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2008 23:52:29   
robinzon
Jaz imam tega:
http://www.miele.si/sl/Sesalniki_generacije_S5_1/Sesalnik_S_5980__SEB_236/

in ti garantiram, da potegne vse dlake, imamo psa in mačko in itison.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2008 7:40:05   
A-N-J-A
Jaz mam Dysona.Kaj naj rečem?Mal sem razočarana, ker je res drag ima pa ene par neg. lastnosti:zelo glasen,kratek el. kabelj,štorast,zelo težka ročica(ko sesaš.Ima seveda tud poz. lastnosti:močan,nima vrečk.........to je pa tud vseuser posted image .
Zdaj se pa sama odloči če ga boš kupila, jaz bi najbrž vseeno ga.

Prodajajo ga pa v Merkurju in Harvey Normanu.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2008 10:43:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon

Jaz imam tega:
http://www.miele.si/sl/Sesalniki_generacije_S5_1/Sesalnik_S_5980__SEB_236/

in ti garantiram, da potegne vse dlake, imamo psa in mačko in itison.

Dober je slišatuser posted image . Sploh to da ni tko glasen, k me cel blok sliši k sesam.
Kolk približno pa stane?

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2008 17:36:15   
alenkica
Brat je kupil Elctroluxov sesalec, model Ultra silencer. Sem ga tudi jaz sprobala in sem bila navdušena. Ima eletrično krtačo - ki ti globinsko posesa tepih, jogi, karkoli. Je pa tako tih, da kar nisem mogla verjet.

Tudi sama si ga bom kupila,ker je res krasen. Ima zelo dolgo vrvico, posesam celo stanovanje, brez da bi preklaplala. Ima tudi nastavljivo moč. lahko na ročaju, ali pa na škatli. Je majhen.

Edino kar me moti je to, da je na vrečke, ampak sesa enkratno.

Zelo priporočam!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2008 21:14:55   
Katey
Imam psa in vem kako težko je dlake spravit ven, pa smo kupili najprej nek X sesalec, ni bilo nič, pa še močnejšega pa spet isto sr...., pa Dysona pa mi ni bil všeč sploh za ta denar, Zdaj imam sesalec Vorwerk,user posted image ki je kos vsem dlakam in je vsestransko uporaben, predvsem pa zelo tih in lahek. Je dražji ampak vreden vsakega eura, priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2008 21:16:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Imam psa in vem kako težko je dlake spravit ven, pa smo kupili najprej nek X sesalec, ni bilo nič, pa še močnejšega pa spet isto sr...., pa Dysona pa mi ni bil všeč sploh za ta denar, Zdaj imam sesalec Vorwerk,user posted image ki je kos vsem dlakam in je vsestransko uporaben, predvsem pa zelo tih in lahek. Je dražji ampak vreden vsakega eura, priporočam.

Vem da je uredu, ker ga ima tašča. Sam mene moti ker je stoječiuser posted image

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2008 21:21:08   
Katey
Na začetku je tud mene to motl, pa sem kmal ugotovila, da je velik lažje kot pa z navadnim, ki se ti zadeva v pohištvo, vrata,...... poleg tega je tud neverjetno lahek, kar ti pride prav če sesaš kaj na višini. Verjemi, res je super sesalec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2008 21:22:43   
robinzon
Karin, stoječim sesalcem nič ne manjka, pa še lažje je z njimi rokovati. Zgleda, da je v Evropi trend teh sesalcev, katere vlečemo za seboj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2008 21:24:58   
Anonimen
Mene moti za kote pa tko. Pa kkšno pajčevino se mi zdi da je tud ful težko posesatuser posted image , pa za kavč recimo pridt, pod kavč, pod pojsteljo.....

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2008 21:27:33   
Strawberrie Cherrie
Vorwerk. ****t ga, je daleč najboljši. pa men sploh ni panike z njim sesat pajčevino, s taraztegljivim delom sežem v vsak kot. je pa res, da je že malo star in moram mal pošnofat, če še majo uno akcijo, staro za novo, ko so ti odkupili star vorwerkov sesalec. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2008 21:27:55   
Katey
Karin24, sploh ni problemov, v kote prideš lažje z manj truda ker ti ni potrebno za sabo vlečt tiste kište, ko hočeš posesat pajčevino ga preprosto dvigneš in posesaš za pod posteljo pa sploh ni problema. Sposodi si ga pri tašči user posted image , pa boš videla, da je čista zmaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.5.2008 7:45:59   
robinzon
Sem imela od Benta en pokončen sesalec, pa ima zgoraj lopurico, v katero vtakneš cev in sesaš pajčevine. Podobno ima kirby, le, da se natakne spodaj namesto krtače.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.6.2008 22:26:27   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Jaz mam Dysona.Kaj naj rečem?Mal sem razočarana, ker je res drag ima pa ene par neg. lastnosti:zelo glasen,kratek el. kabelj,štorast,zelo težka ročica(ko sesaš.Ima seveda tud poz. lastnosti:močan,nima vrečk.........to je pa tud vseuser posted image .
Zdaj se pa sama odloči če ga boš kupila, jaz bi najbrž vseeno ga.

Prodajajo ga pa v Merkurju in Harvey Normanu.

kateri model pa imaš??? jaz se tudi odločam za dysona (DC20 animal), zdej pa ko malo berem  tole, mi ni glih najbolj všeč...več (za takšno ceno)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?