Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dvomesečnik, ki močno brca 24.7.2007 13:57:46
|
|
|
|
marsovka
|
ojla, moj malo (maj 2006) je pa precej časa krilil z obema rokicama, da me je že prav skrbelo, mi je pa rekla ena pediatrinja, da je to nerazvitost možgan oz. nekaj normalnega, nič posebnega, to je potem minilo. če bi delal to samo z eno okončino, pa bi pomenilo neko določeno nesimetrijo. če z obema ni torej nič posebnega, bo minilo. lp
|
|
|
|
RE: Dvomesečnik, ki močno brca 24.7.2007 14:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi imel krče, bi brez skrbi vedela, ker bi se drl do amena in bil ves vijoličast v obraz, pa nikakor se ga ne bi dalo potolažit. Izgleda da boste imeli le enga fajn fuzbalerja. Pa bister je po moje tudi, ker da bi tako zgodaj začel ugotavljat, kaj vse se da počet z rokami in nogami ... malo je takih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?