|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dvom
24.11.2006 11:45:09   
Anonimen
Živjo! user posted image

Pred dobrim letom sva z možem postala srečna starša najine hčerkice [sm=smiley27.gif" border=0> in z njenim rojstvom je v meni želja po še enem otročku iz dneva v dan močnejša. Nosečnost in porodniška sta bili res prečudovito obdobje zame, bila sem v [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/9nebesa.gif] in tega obdobja kar ne morem pozabiti. V meni pa se kar naprej pojavlja en notranji glasek, ki mi pravi naj se rajši malce posvetim sebi in mojemu življenju, pojavlja se dvom, če bom zmogla vzgajati dva otroka,...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dvom
24.11.2006 11:53:38   
Jacqueline
Mislim, da je tvoja želja tako velika in da ne boš imela problemov z vzgajanjem še enega sončka.

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2006 11:54:45   
smrka
Men se zdi da ti sploh ne ves kaj bi rada. Pravis da se v tebi pojavlja en notranji glas po se enem otroku na drugi strani pa neves ce bi ju lahko vzgajala????!? Ne omenjas financnih tezav, torej kar se tice tega otroka lahko vzgajas. Ce imas dosti materinske ljubezni v sebi, in ce se tvoj partner strinja da bi imela otroka.. zakaj pa ne??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2006 13:02:02   
srki
Se strinjam s Smrko, zaenkrat še nisi trdno določena, kaj si želiš. O tistem, ali boš zmogla obrihtat dva otročka pa ne misli, predvidevam, da imaš ljubečega moža/očeta in ti bo pri vsem tem pomagal.

Pa srečno pri odločitvi.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2006 14:13:39   
Sita
Najbrž vsaka mama začuti dvom, če bo zmogla še z enim otrokom, četudi ga namenoma spočne. Vsaj pri meni je bilo tako. Želela sem si vse tri, hotela bi jih še več, pa vendar sem vsakokrat, ko sem izvedela, da v meni raste novo življenje začutila nekakšno žalost in predvsem skrb, da se bo moje življenje spremenilo in da ne vem, če bom temu kos - če bom kos še enemu otroku, ki te zahteva celega. To je čisto normalno. Samo ta občutek se je potem z dneva v dan zmanjševal in se umikal vedno večjemu občutku veselja in zadovoljstva ter radovednosti, kako bo videti ta moj otrok.
In vsakokrat mi je bilo lažje, verjemi. Ker imaš z vsakim otrokom več izkušenj in več ljubezni. Ta se kar množi, več otrok imaš, več je te ljubezni na vse družinske člane. In potem, na koncu nosečnosti, sem kar žarela od sreče in pričakovanja kljub bolečinam in strahu pred porodom. Že med nosečnostjo pa sem delala vse, kar je umirjalo in sproščalo mene in s tem mojega otročička v meni: poslušala sem umirjeno glasbo, se gibala na svežem zraku, brala knjige, ki so me navdajale z veseljem, se ukvarjala in veliko igrala z otroci, ki so bili že na svetu in jih, pa tudi partnerja, stalno vabila k poslušanju tebuščka, da so bili tudi oni del moje nosečnosti. Skupaj smo gledali knjigo Rojstvo, v kateri so slikce različno velikega ploda vse do rojstva. In potem smo razpredali - zdaj je že toliko velik itd. Pa seveda so šli z mano na ultrazvok in po ekranu gledali našega novega člana. Skupaj smo pripravili zanj omaro in oblačilca, tako da smo ga vsi skupaj željno pričakovali. In ker je bila vsa družina del tega, ni bilo občutiti nobenega ljubosumja in sta sestrici z veseljem sprejeli najmlajšo in jo radi božali in lupčkali.
Ja, bilo je lepo .... oh, bi imela še kar enega ....

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2006 14:32:16   
ronja
Meni se zdi met samo enega otroka, če zato ni kakih ovri (finančnih, zdravstvenih, starostnih,...), dokaj sebično, saj imamo otroci iz večjih družin več - bratov in sester in s tem ljudi, ki nam bojo stali ob strani... Večini je lažje v življenju, ker se ene stvari naučiš že doma in potem nisi paf, da se ne vrti vse samo okoli tebe...
Itak, da boš lahko vzgajala dva, če lahko enega, lahko pa tudi dva. Pravijo, da z dvema ni dvakrat več dela, ampak manj, ker se zamotita eden z drugim. 

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2006 14:40:48   
VERONICA
Nič ne dvomi, dva otročka je dooosti lepše imeti kakor samo enega! Jaz sem tudi imela enake dvome, ko se je drugorojenka rodila sem pa opazila da je dva otroka ni toliko težje imeti kot samo enega. Ker si že navajena biti mama, v smislu odrekanja in v smislu da poznaš otrokove potrebe. Pa še igrali se bojo skupaj in ti bo lažje! In če boš imela kmalu še enega boš tudi bolj hitro imela čas za sebe (kot če bi počakala še 5 let).

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......