Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 17:55:21
Rožica I
Happy cute family !
P.S.: Pa fajn se mi zdi, da so prodali slike za mastne pare, ki so namenjene v humanitarne namene. Ker res verjamem, da ta dva ne glumita, kar se tiče tega !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 28.8.2008 17:57:39 >
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:14:10
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amaya
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Kako so vsi lepi
Vse zgleda tako idilično, slike kot da so v nebesih. Vsi naspani in spočiti....ma deeeeeeeeeeeeeeeej!!!!
Ja saj če bi jaz tebe zaprosila za sliko al pa bi jo objavla v albumih verjetno tud neb dala ene na keri si v raztegnjeni pižami s snopijem, z lasmi k da te je elektrika stresla, z podočnjaki, z fleki od mleka na joškah, z bruhcem na rami....
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 19:42:37
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Ti si poosebljena žuta štampa postala, puncica.
pa dej no, je pa ja treba pokazat kaj hudiča imajo tako dobrega za pokazat za take dnarje in res so slike ful dobro retuširane, tudi jaz bi imela take za spomin doma, pa žal nimam profi fotografa v studio slikat mi je pa mal mim, in še enkrat jaz občudujem slike ne oseb gor, ker otrok je otrok, dojenček je dojenček pa če je od brandgeline al pa bi bil od sosedove micke mi je vseeno.Tako da vse pohvale fotografu
Pa še to kaj sploh pomeni žuta štampa ?
< Sporočilo je popravil puncica -- 28.8.2008 19:44:32 >
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 20:33:36
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Kako so vsi lepi
Vse zgleda tako idilično, slike kot da so v nebesih. Vsi naspani in spočiti....ma deeeeeeeeeeeeeeeej!!!!
Ja saj če bi jaz tebe zaprosila za sliko al pa bi jo objavla v albumih verjetno tud neb dala ene na keri si v raztegnjeni pižami s snopijem, z lasmi k da te je elektrika stresla, z podočnjaki, z fleki od mleka na joškah, z bruhcem na rami....
ma ne vem, če bi zgledala gljih kot Angelina, ki je šlang še bolj kot prej
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 20:37:19
amaya
Sej iz mene govori sama foušarija
Sploh pa: a bi kdo kupil slike moje in mojega otroka za tak dnar? Prodajam namreč... (ne otroka, ampak slike, da me ne bo kdo linčal) ups, a moram na oglase dat? Šibam.