|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dvigne se in ne spi
27.1.2007 12:02:13   
SelmaC
LP,

Počasi ne morem več, dnevno uspavanje me ubija. Naš user posted image  ne zaspi več oziroma ga ne morem,  ne znam več uspavati od kar se zna dvigniti ob opori. Prej je znal sam zaspati zdaj pa tik preden potone v spanec se v momentu dvigne in spet vse od začetka. Pol pa postane preveč zaspan... in ni seveda nič iz tega. Ima kdo kako idejo, nasvet, karkoli.
Prosim.
Hvala

< Sporočilo je popravil Seven -- 27.1.2007 12:03:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dvigne se in ne spi
27.1.2007 12:07:15   
lenika
Se spopadamo s podobno zadevo, ampak prej ko slej pa le zaspi, seveda pa brez joka ne gre, žal.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2007 12:09:49   
MAREC06
Hojla!
Tudi pri nas je bilo tako, potem sem pa kovterček zatlačila na obe strani jogija, da se ni mogel tako enostavno izmotati in tako je nehal vstajat.
Veliko sreče!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2007 12:20:53   
Marogica
Jaz sem moja dva pač pustila, da sta sedela ali stala, ko sem ju položila spat. Saj ne morem pričakovati, da bo otrok kar obležal in zaspal. Sem ju pustila, sta še malo posedela ali stala, vendar sta bila sama, pri zaprtih vratih. Ponavadi sem prišla po 10 min in sta spala, včasih tudi sede. SEm ju položila in pokrila, pa je bilo. uro do 1,5 ura spanja.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2007 13:52:48   
taška30
Smo imeli popolnoma enak problem z dnevnim spanjem, ko se je naučila dvigniti ob ograjici. Po nekaj dnevnem neuspešnem 'prepričevanju', sem se odločila, da bom nehala upoštevat tisti nasvet, da mora biti dnevno spanje ful drugačno od nočnega (do tedaj je podnevi spala brez spalne vreče, npr. le v žabicah, pri srednji svetlobi...da ne bi slučajno zamenjala dneva z nočjo - kot pravijouser posted image ).
In tako sem sredi sončnega dne potegnila žaluzije do konca (čista tema!), jo zapakirala v spalno vrečo kot zvečer in problemov je bilo kar naenkrat konec.
Še sedaj (eno leto po tem), ji za dnevno spanje redno dajem dol žaluzije in sploh je rutina ista kot zvečer (razen pižame - spi le v bodiju in vreči).

Zanimivo mi je le to, da v vrtcu pa komot zaspi na ležalniku pri svetlobi, pokrita s koutrom - doma ni osnovne variante, da na ta način zaspiuser posted image

Še en dokaz več, da kakor jih navadiš, tako pa imaš!user posted image user posted image

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2007 18:54:26   
petka
Joj, enako!

Odkar se dviga ob opori je tole spanje prav klavrno. Podnevi. Zvečer še vedno začuda zaspi brez problema.
Čez dan pa ne in ne. Se menca do solz, čist zaspan, komaj gleda, ampak vsakič ko pokukam v sobo stoji v posteljici, skače, se smeji in menca.
Cele dneve je seveda potem tečen user posted image .

Pa ga jaz tudi podnevi dajem v spalno vreče, pa žal ne pomaga. Mu spalka ne dela težav, le toliko, da še kakšno buško več pridela, kar ga seveda ne zmoti.

Ne vem, jaz nimam idej, kako in kaj... Razen da se po kosilu spokava v voziček in potem notri spi vsaj tistih 20 minut.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?