Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:26:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mi smo BP uporabljali VISO in MAESTRO. Provizija za dvig na Visi je enaka kot v SLO, za Maestro pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:27:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Maestro, provizija NLB 1%. Minimalnega in maksimalnega zneska ne vem iz glave. Nekaj dni nazaj sem preracunavala, da se bolj splaca bankomat na Hrvaskem kot menjati v Sloveniji. Izkusnje na Hrvaskem kot turistka? Zelo dobre, sem bila pa vedno v predsezoni, konkretno Dubrovnik in Hvar. Sploh v Dubrovniku so me bili veseli.
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:30:23
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
max dvig je 2000kun.
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
max dvig je 2000kun. Odvisno od banke. NLB ima enak dnevni limit kot je dvig v Sloveniji.
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:41:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Aja, no, jaz sem imela na Visi max 2000kun. Na Maestro pa res ne vem, pa če me koklja brcne
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Maestro pa res ne vem, pa če me koklja brcne Za to obstaja internet . Meggi, katero banko imas?
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:46:21
|
|
|
|
pufka
|
Provizijo si kr fajn zaračunajo Maestro je bla provizija nekaj manj kot 4 eur za en dvig pa ni važno kolko dvigneš Se bolj splača dvignit pr nas pa met rezervo
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Se bolj splača dvignit pr nas pa met rezervo Jaz sem si preracunala, pa se bolj splaca bankomat, ker uporabljaj srednji tecaj, v menjalnici pa prodajnega, ki je visji. Vsaj za NLB je drzala ta kalkulacija.
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:53:46
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jst pa raj dam **** provizije, kot pa da imam tok keša pri sebi, sploh v kampu. Bomo na morju vsaj 5 tednov in mi je to too much.
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 30.6.2008 22:57:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pa tut cestnino se bolj splača plačevat v €, ker imajo smešen tečaj ; tako menjalno vrednost ne dobiš v nobeni menjalnici. Pa še to - vse kreditne kartice obračunavajo menjalno razmerje po podjetniškem tečaju, tako da je še to vseeno daleč najbolj ugodno.
< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 30.6.2008 22:59:17 >
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 1.7.2008 5:55:15
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem tudi doli uporabljala VISO. Mi nikoli nismo imeli nobenih problemov na Hrvaškem, se pa najdejo bedaki, ravno tako kot pri nas. Ena se je z mano na vsak način hotela pogovarjat angleško.
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 1.7.2008 7:23:30
|
|
|
|
TanjaK
|
Pozanimaj se v svoji banki, ker ima vsaka banka svojo tarifo in svoje mejne zneske po karticah, glede na vsto računa ki ga imaš!!!!! Načeloma za plačila ni provizije, za dvige na bankomatih pa je različna provizija.
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 1.7.2008 8:23:28
|
|
|
|
Tula
|
Živijo! Nova KBM ima za vsak dvig Maestro provizije 2,5 eura. Preverjeno, imam v bančnih izpiskih. Za ostale pa ne vem. LP.
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 1.7.2008 9:50:38
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Kaj pa, če plačaš s kartico v trgovini? Je tudi provizija?
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 1.7.2008 10:07:14
|
|
|
|
Rožica I
|
Meni so na SKB rekli, da se z Maestro kartico najbolj splača plačevat, na MasterCard pa dvigovat gotovino.
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 1.7.2008 10:16:23
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Po moje je ravno obratno? Vsaj na NKBM bi naj bilo tako, kolikor sem uspela izbrskat. Provizija pri dvigu z Mastercard je 5 in nekaj%, minimalono 5 in nekaj evrov. Pri plačilu v trgovini z Mastercardom pa naj ne bi bilo provizije.
|
|
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 1.7.2008 10:42:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Maestro je bla provizija nekaj manj kot 4 eur za en dvig pa ni važno kolko dvigneš Se bolj splača dvignit pr nas pa met rezervo Pri dvigu z Maestro je min znesek provizije (drugače pa 1%). Tako da se ne splača dvigovat recimo po 10€ (kaj jaz vem kolko kun je to), ampak če že dviguješ, dvigneš za nekaj dni skupaj. Pri plačilu v trgovini pa res ni provizije, vsaj za nas ne. V tem primeru trgovino oskubijo. Saj je pri nas enako, zato pa si trgovine privoščijo gotovinske popuste.
|
|
RE: Dvig na bankomatu na HR 1.7.2008 10:48:05
|
|
|
|
baguSka
|
Evo.. jaz sem z Enko (Maestro) dvigovala po 500 HRK, kar znese 68,99€ + banka se vzame 1,67€ za nadomestilo dviga. In to je to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?