|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dve vprašanji
7.7.2005 19:51:09   
jazz
Zanima me, ali lahko gre 8 mesecev star otrok čez hrvaško mejo z rojstnim listom?
Pa še, če katera ve, kje v okolici Celja bi imeli najcenejši Aptamil AR?
Hvala punce!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dve vprašanji
7.7.2005 19:52:28   
viv_
Ne, otrok ne sme nikoli čez mejo samo z rojstnim listom - moraš imet osebno izkaznico ali potni list.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dve vprašanji
7.7.2005 19:52:49   
Teni_
Za prehod čez mejo rabi otrok osebno izkaznico - obvezno. Za Aptamil pa ti ne vem povedat.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dve vprašanji
7.7.2005 19:52:56   
sa
ne more z rojstnim listom cez mejo(pa pomoje ni vazna starost)rabi ali osebno ali pasos8)

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dve vprašanji
7.7.2005 19:53:22   
Pajaca
Ma en teden dni star otrok rabi osebno izkaznico za prestop meje, kaj šele 8 mesečnik.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dve vprašanji
7.7.2005 19:56:18   
saša 73
Koliko jaz vem mora imeti dete osebno izkaznico.
Mi smo dali delat o.i.,ko je bila mala stara štiri mesece.
Ne me prijet za besedo naj ti svetuje nekdo,ki dela na upravni enoti.
L.pozdrav

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dve vprašanji
7.7.2005 19:59:01   
Pajaca
Ma to je 100% tko pa konc. Mi smo mel OI pr 3 tednih, čim je dobila rojstni list, da smo šli lahko čez mejo.

Pa mislim da mora imeti vsak državljan RS en dokument (OI ali pasuš), tko po zakonu.... tko da ga že zato moraš otroku narest... tud če ne greš nikol nikamor.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dve vprašanji
7.7.2005 20:06:00   
usa
za čez mejo rabiš obvezno OI,če se otrok piše po očetu pa še rojstni list.kajti lani ko sem šla z mojim sinkom na hrvaško me je na carini vprašala čigav je otrok,še dobro da sva imela isti naslov,da ni bilo več sitnosti.aptamil ar je pa v celju najcenejši v DM mi ga namreč nabavljamo v MB v mullerju cena pa je 2625:bravo:.v lekarni je najdražji 4400:(( zato ti nakup v lekarni odsvetujem.
lp

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?