monja
|
Pozdravljene! Najprej naj vam povem, da je čudovito vedeti, da so nekje punce, ki so v trenutku, ko rabiš pomoč iz prve roke, vedno pripravljene pomagati. Super ste! Sem v 6 tednu. Do zdaj je bilo vse ok, upam da bo tako še naprej. Moj prvi problem - no, saj niti ni problem - je ta, da ko s fantom seksava, čutim v predelu jajčnikov "bolečino", ki pa je bolj podobna napetosti in pritisku, kot nekakšno "trkanje" na jajčnike, tako da odnos v bistvu ni boleč, je bolj neprijeten zame. Zato vas sprašujem, ali je morda kaj narobe ali se vsem dogaja podobno oziroma ali je bolje s spolnostjo počakati do G mnenja? Druga stvar pa je sledeča. Sem še študentka, zato sem do sedaj delala honorarno. Eni mladi družinici čistim stanovanje. Pravkar sem prišla domov. Sem dokaj utrujena. V predelu trebuha pa me je kar razbolelo, še posebej čutim to pri hoji. Ni huda oziroma rezka bolečina, a je vseeno drugače, kot te dni, ko sem bila doma. Kajti, ko čistim doma, mi ni nič, saj si vzamem čas za počitek, tam pa delam, dokler ne končam. Kaj menite? Sem preveč fobična in kompliciram? Res nisem tako občutljiva, a zdaj, ko vem, da v meni raste :duda:, sem pozorna na vse in ne želim :duda: ogroziti. Se opravičujem za dolgovezenje in že vnaprej hvala za nasvete. monja
|