Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ne bit občutljiv colt. Tuki so čvek teme, punce obožujejo izzivanje kar tako, tako da je svojevrsten izziv mal poklepetat z njimi, a ni no. Matr, ampak tale tanja je akropilotka. Ti so pa čist ubrisani (beri v pozitivnem smislu) Mene ni čisto nič stah višine, ampak če bi morala pa s kakim akrotom letet, bi se pa uscala zraven. So pa res ful majstri. Meni je čisto jasno, kako se mora v takem poklicu ženska še 5x bolj dokazat, da je sposobna, kot en dec. Face so, res.Pa helikopter, ko ima milion komand za vsako reč. Pa ko je v bistvu čist drugače "stabilen" kot letalo. Ma saj pravim, jaz bi tudi letela. Sam mal pozno sem se spomnila . Bom šla pa kdaj samo na panoramski izlet. Pa srčno upam, da nikdar na zdravstvenega. Včasih je že samo preživet na takem forumu...izziv Ja, Tanja je resnično multipraktik v svojem fohu. Sicer jo verjetno ''Kmetija'' in še kak trivialen šov ne privlači preveč, je pa toliko bolj zaposlena z pomembnejšimi vprašanji, npr. kolk točno kolektivke dodat pri izvenletališkem pristajanju, koliko odklona ciklika dat za stabilizacijo in koliko ''pedala'' sunit za pomiritev repa To je vse res in tega (žal) nekatere soforumašice nikol ne bodo razumele. Prav tako ne bodo razumele, kakšna je odgovornost, ko je npr treba vzeti na krov mladega fantka ki je padel skozi okno šole, ter ga prepeljati v KC po čim hitrejšem možnem koridorju. In biti v tej rutini pod lupo vseh možnih medijev. Res, verjamem da je to malce preveč za marsi koga Jaz pa še vseeno kličem, kapo dol in vsa čast jim. Grega ps. Gina, če bi poznala Tanjo in jo videla v njeni krhkosti, ljubkosti in ranljivosti, bi ji nikoli ne pripisala njenih realnih sposobnosti in dokazanih dosežkov. Je tudi mene presunilo Aja, da pa jo (jih) sprejmejo v svoje vrste, pa se morajo dakazati 10x bolj kot dedci. In zato tudi tale tema