Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 15.6.2011 14:51:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
ka pa vem...
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 15.6.2011 15:56:11
|
|
|
|
ronja
|
100 ljudi, 100 čudi. Če bi bila žena v 7 ali 8 mesecu, bi bilo vsem logično, da bi se trudili otroka obdržat. Če ga pa od začetka donosi druga, je pa čudno na kvadrat. Si je pač želel imet otroka, ki sta ga z ženo (in zdravniki) naredila - in vmes spoznal drugo žensko. Ni glih najbolj normalno, ne bi pa obsojala.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 16:39:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 15.6.2011 17:11:21
|
|
|
|
uškinamama
|
Se moram prav zbrat. Detece bo imelo tri mame. Oziroma eno, ta novo od očeta. Če se ne bosta ločila, ker je potem še četrta na vidiku. Zanimivo.
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 15.6.2011 17:12:47
|
|
|
|
Doll
|
Ja se mi zdi ok. Zakaj pa ne bi
|
|
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 15.6.2011 21:40:36
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Ja se mi zdi ok. Zakaj pa ne bi ne vem no, če bi bila moja žena že eno leto mrtva - in potem bi hotel oplodit eno surogatko, zato da bo potem njegova mama moja sedanja žena? a se ti to res zdi normalno? te fore z mrtvimi partnerji, s katerimi hočejo preživeli zakonci met otroka - to se mi je skoz zdelo morbidno.. a vam se ne?
< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.6.2011 21:42:13 >
|
|
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 16.6.2011 8:42:24
|
|
|
|
koala
|
Bom rekla live and let live..... Jaz nebi tako postopala....
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 16.6.2011 8:44:50
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Doll Ja se mi zdi ok. Zakaj pa ne bi ne vem no, če bi bila moja žena že eno leto mrtva - in potem bi hotel oplodit eno surogatko, zato da bo potem njegova mama moja sedanja žena? a se ti to res zdi normalno? te fore z mrtvimi partnerji, s katerimi hočejo preživeli zakonci met otroka - to se mi je skoz zdelo morbidno.. a vam se ne? Vsekakor malo čudaško.
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 16.6.2011 8:50:29
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka te fore z mrtvimi partnerji, s katerimi hočejo preživeli zakonci met otroka - to se mi je skoz zdelo morbidno.. a vam se ne? meni osebno to ni stanje normalnega duha. takšen človek potrebuje pomoč strokovnih oseb, ki mu pomagajo skozi proces žalovanja. je pa to verjetno tako kot v vsaki zvezi, ki se konča predčasno - sredi najlepšega; takšno vezo imaš za ljubezen svojega življenja. ampak, če bi trajala: bi bila prav tako? ali bi se takrat pokazale skrite napake? sicer pa: le kako bi človeštvo napredovalo, če ne bi bilo ekstremistov?
|
|
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 16.6.2011 9:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo čudaško res, ampak danes je glede rojevanja otrok že marsikaj mimo evolucije (ali božjega plana, kakor za koga). Otroci iz epruvete, gejevski starši, nadomestne matere,.... v končni fazi mi vse morebitne pomisleke odtehta odnos do otrok, da so sprejeti in ljubljeni.
|
|
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 16.6.2011 14:13:33
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Malo čudaško res, ampak danes je glede rojevanja otrok že marsikaj mimo evolucije (ali božjega plana, kakor za koga). Otroci iz epruvete, gejevski starši, nadomestne matere,.... v končni fazi mi vse morebitne pomisleke odtehta odnos do otrok, da so sprejeti in ljubljeni. Ja nekako tako tudi jaz razmišljam.... Me je v članku še najbolj zmedlo to, da pišejo o "plodu". Očitno je, da je bil "zamrznjenček", zamrznjen zarodek po OBMP.. ne pa plod. Tak sigurno ne bi preživel odstranitve iz mamice, niti ga nikakor z nobenim štrikcem ne bi zmogli privezati v novo mamico...
|
|
RE: Dve leti po smrti dobila otroka 17.6.2011 8:56:17
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Malo čudaško res, ampak danes je glede rojevanja otrok že marsikaj mimo evolucije (ali božjega plana, kakor za koga). Otroci iz epruvete, gejevski starši, nadomestne matere,.... v končni fazi mi vse morebitne pomisleke odtehta odnos do otrok, da so sprejeti in ljubljeni. Ja nekako tako tudi jaz razmišljam.... Me je v članku še najbolj zmedlo to, da pišejo o "plodu". Očitno je, da je bil "zamrznjenček", zamrznjen zarodek po OBMP.. ne pa plod. Tak sigurno ne bi preživel odstranitve iz mamice, niti ga nikakor z nobenim štrikcem ne bi zmogli privezati v novo mamico... Točno tako! Po moje je blo to napisano z namenom še mal bolj šokirat...:/
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?