|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dve črtici?
21.5.2007 16:19:57   
mojca83
Danes je dan D v osmem krogu ko ne pričakujem user posted image . Ker mi seveda firbec ne da miru, sem en test že naredila v soboto zjutraj (baby chek) in je pokazal user posted image  samo da je bila druga zelo rahla. Ker pa je danes dan D pa sem malo prej test ponovila in je pokazaluser posted image  s tem da je bila druga spet svetlejša oz. bolj nežna (ni bil jutranji urin).
Zanima me, če ima katera podobne izkušnje in kaj menite.
Hvala že vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dve črtici?
21.5.2007 16:25:59   
Anonimen
Črtica je črtica, pa čeprav rahlauser posted image , tko da....ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Bi pa na tvojem mestu čez kakšne dva dni tes ponovila z jutranjim urinom, za ziheruser posted image

(odgovor članu mojca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2007 16:27:36   
madela
Bravo,si srečka nosečka! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2007 16:39:04   
mojca83
hvala hvala upam da imata prav in da je to touser posted image user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2007 18:37:59   
brina_3
user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2007 18:47:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2007 19:38:14   
_Beky_
Ja lahko ti kar cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image tudi meni se je tako zgodilo pa je bila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2007 14:44:35   
Sandra978
Mojca83, po mojem ti lahko samo še ČESTITAMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uživaj v user posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2007 19:13:59   
monikap
Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image M

(odgovor članu Sandra978)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2007 19:17:16   
tosja
user posted image   user posted image   user posted image   čestitke user posted image   user posted image   user posted image  

..saj v začetku ne moreš pričakovati črtice,
                                                 ki se vidi z Lune user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2007 19:45:26   
Bonnie_RR
Čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?