|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dve črtici: Zaenkrat
1.3.2006 15:13:39   
Anonimen
....še anonimna, ker moram najprej razčistit sama s sabo. Presenečenje? Če po pravici povem, ja in ne. Moja velika želja imeti še enega (+dva), nasprotno pa moževa, da ostanemo pri dveh. Sedaj ko pa sem zanosila (naj povem, da pri prvih dveh sploh ni bilo enostavno: prvega smo delali več kot leto, drugega malo manj), sedaj pa od ene in edine , da ne rečem "napakce", pa še to 5 dni pred ovulacijo. Ampak sem kar čutila, da sem noseča. user posted image  bi mogla priti 25.2. in ker je včeraj še vedno ni bilo, sem šla po test in  glej user posted image  ali user posted image . Šok in vse obenem: vesela, presenečena, v dvomih... In še sedaj ne vem, kako naprej. Ravno sem nehala misliti na to, da bi lahko imela tretjega. Pripravljena in odločena na menjavo službe, po drugi strani pa uresničena (moja in želja otrok) želja. Mož pravi, da se počuti kot največji user posted image  , ker je takšen egoist.  Ni se še odločil, kako. Jaz sem se, seveda, moja želja je, da obdržim to bitjece, vendar sem rekla (ker se sama pa počutim, kot da bi mu nekaj podtaknila), da bom naredila tako, kot se bova skupaj odločila. Ne smem pomislit, kaj bo, če bo hotel drugo varianto. Ga bom zasovražila????  Pojma nimam, kako bom prenesla.... Do srede imava čas se odločiti, ko sem dogovorjena s sestro pri ginekologinji. Če me ni, bo srček rasel in zrasel. UPAM!!!

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dve črtici: Zaenkrat
1.3.2006 15:44:47   
PBJ
Upam, da se bosta odločila tako, da bo srček rasel in zrasel.user posted image
Ampak že iz tvojega pisanja čutim, da bosta bitjece obdržala.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 15:47:20   
Anonimen
Najprej čestitke in želim ti srečno in zdravo nosečnost! Upam, da se bo tvoj mož odločil pravilno, pa mislim, da se bo glede na to, da je že rekel, da ga malo vest peče, da grdo razmišlja o tej user posted image .
Saj bo, boš videla. Upam pa tudi, da se nam čimprej razkriješ, ker smo zelo radovedne, a ne, babnice?user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 16:00:02   
lelaval
Ti si tega srčka želiš - tako vsaj pišeš (morda si bo tudi mož  premislil).

Midva sva tudi že imela 2 otroka, ko sem po 6 letih zanosila. Sem mu povedala, da otroka ne bom obdržala (ravno takrat sva imela probleme) in, da me naj  niti ne poskuša prepričevat, ker sem se tako odločila (čeprav sem v sebi vedela, da tega ne morem naredit). H G sem šla po napotnico in mu še omenila, kaj pa, če si premislim... Mi je dal še slikico od UZ in, ko sem jo pogledala, sem vedela, da bo ta srček še zrasel. user posted image  Potem sem odkrila RR in ena je tudi oklevala ali naj naredi splav in je napisala, da bo otroka lažje nosila po rokah kot pa na vesti. - Te besede so tudi meni segle resnično do srca in v trenutku sem vedela, da bom še enkrat mamica.  Strgala sem napotnico in se naročila na novi pregled. Pa se je user posted image  še kako strinjal s tem, da user posted image  obdrživa in se je veselil. Danes pa nas razveseljuje prikupna 8 - mesečna pupa. Tudi starejša dva jo nadvse obožujeta in ne znam si predstavljat, da bi se takrat drugače odločila.  Res, da me je stala službe, a vsaka stvar se zgodi z določenim namenom. Bolj uživam v otroškem veselju, kot pa sem v službi. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2006 16:01:37   
mačica
Moje mnenje je da bi morala prevladati predvsem tvoja odločitev in da bi te mož moral podpreti zdaj ko nekaj že raste pod tvojim srcem kajti ti boš tista ki bo nosila najtežje breme če se odločita za drugo varianto in moški sploh ne more vedet kako je to. Če pa njemu pač ni več do otrok sklenita kompromis in zaključita svoje število malčkov - palčkov pri tem zadnjem in bo?
Premisli in sporoči kako je bilo?
Lp, mačica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2006 16:01:40   
lelaval
Pa čimprej se nam razkrij, saj veš, kako smo raovedne.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2006 16:07:07   
Anonimen
Hvala, punce, za spodbudne besede. Srčno, srčno upam, da bo tako, kot je edino prav in kot mora biti. Ne upam pa si preveč misliti nanj, niti se veseliti, da me ne bo še eden šok doletel.
Z vami bom delila veselje takoj, ko se moj sprijazni s stanjem!

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2006 16:07:49   
beba76
Bi ti marsikaj napisala na privat, pa si žal anonimna. Sama pa imam tudi taenkrat tri otročičke.user posted image

Če hočeš, se mi javi na ZS!

Pa vso srečo, kakorkoli se bosta že odločila. Poslušaj srce!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2006 16:24:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image mislim, da si že odločena...

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2006 18:24:26   
x_srečka_x
jaz sem tudi tretji otrok v družini,ati pa si ni želel še enega ampak vidiš da sem in so se starši tako odločil meni je zelo lepo imet tri otroke lej eden ni nobeneden dva sta premal trije so pa lih dost user posted image  tako pravjo,jst tud mislim da je iz tvojega sporočila jasno da ga bosta imela ker moškemu je najlaži rečt da naj greženska delat splav ne zaveda pa se kako se počuti njegova žena ali punca user posted image  če bi se še enkrat odločala ne bi nikoli naredila splava pa čeprav sem še zelo mlada user posted image
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2006 7:31:48   
lelaval
meni je zelo lepo imet tri otroke lej eden ni nobeneden dva sta premal trije so pa lih dost

Pa š kako drži. user posted image
Jaz sem vedno govorila, da bom imela 3 ker: če je1 - je razvajen, če sta 2 - sta navadno en ljubljenček od očeta, drugi od mame, 3 pa morata oba imet enako rada.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2006 12:26:47   
girly
Odločitev je predvsem tvoja. Sicer je pa mož vedel, kaj se lahko zgodi, ko sta imela odnose brez zaščite, bi pač moral takrat na to mislit. Odloči se tako, kot bo prav zate, pri tem pa ne pozabi upoštevati tudi njegovih čustev. pogovorita se o tem, zakaj si on ne želi imeti več otrok in zakaj si jih ti želiš. zagotovo bosta našla odgovor ali otroka obrdžati ali ne, samo skozi pogovor. Veliko sreče, ne glede na to, kako se boš odločila. Naj te spremljajo angelčki!

lep pozdrav,girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2006 17:06:33   
delfinčica
Upam, da sta se odločila obdržati otročka, ker je iz tvojih besed razvidno, da si to želiš.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.3.2006 19:51:38   
čoko
živjo!
po mojem mnenju tukej ni kaj razmišlati! če si ti to želiš je to čisto tvoja odločitev!in če možu kaj ni všeč je mel na to misliti prejuser posted image
veliko napako bi naredila če bi se znebilauser posted image
odločitev je tvoja....upam da boš izbrala pravo!user posted image poslušaj user posted image
veliko nas je ki še vedno upamo nauser posted image .tebi se je to uresničlouser posted image
čestitam!!!user posted image user posted image

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.3.2006 21:42:36   
bombonček
Upam,da si se odločila,da otročička obderžiš.Lepo nosečnost.

(odgovor članu čoko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.3.2006 10:26:19   
Anonimen
Punce, hvala za vašo podporo, mi je bilo kar lažje, ko sem se nekomu zaupala, pa četudi virtualno. Odločitev: srečka user posted image     
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem res srečna, da sva se v miru pogovorila in da je zmagalo življenje. Sedaj se že lahko veselim in božam bušija......

(odgovor članu bombonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.3.2006 10:27:06   
Luni
Ja, pa še tole vam dolgujem...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.3.2006 10:30:03   
KODA
user posted image user posted image čestitke in lepo nosečnost

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.3.2006 10:42:21   
Grizo
user posted image user posted image user posted image  user posted image  Cestitke za lepso odločitev!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.3.2006 10:47:56   
Anonimen
Čestitke Luni!

Pa sigurno je pravilna odločitev! Boš videla. user posted image  Pri meni se je tudi zgodila ena sama samcata napakica in evo user posted image . Ampak bo šele 2. otroček, tako da sploh nisem razmišljala kaj in kako. Sicer me je malo šokiralo, po drugi strani sem pa vesela, ker bi se "zavestno" kar težko odločila za še enega.

Še enkrat čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grizo)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
6.3.2006 19:28:05   
delfinčica
Čestitke, Luni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Lepo in zdravo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.3.2006 19:35:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu delfinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
6.3.2006 19:56:49   
Anonimen
Čestitke! user posted image

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.