|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dva PDP-ja
8.5.2005 7:22:51   
Spicy Black
No, drage moje kot vidite sem še vedno tukej :(( moj PRVI PDP pa že za menoj...

Za kaj gre? Prvi PDP so mi postavili na osnovi zadnje M in je 14.4.05, po UZ in nuhalni pa sem dobila drugega in sicer 5.5.05. Pa mi je G priznal, da bi morala obdržati kar prvega :zmeden2:... Mislem haloooo - kaj pa so me vlekli celo nosečnost, zdej pa čakam :hudicek: in sem že sitna 100/h...

Da ne govorim ko grem na zrak ali v trgovino:..."A še nisi šla? Kaj pa ti čakaš? Ja a si še doma?" Bi se kar z vrečko pokrila čez glavo, da me ne prepoznajo :)-

V ponedeljek se grem pokazat v P in upam, da tam ostanem.. Zdej mi pa prosim povejte, če se je G še kateri zmotil pri PDP in kaj potem naredijo? A pustijo čakati al kaj???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dva PDP-ja
8.5.2005 7:42:43   
Maš
Točno tako je bilo pri meni - po zadnji M je bil PDP 14.4. 04, po UZ pa 6.4.04. Moja G je upoštevala tistega po UZ, v porodnišnici so mi pa rekli, da je bolj pravilen tisti po M. Rodila sem potem 12.4.
Tako da boš najbrž morala kar počakati do 14., če se seveda ne bo otroček prej odločil priti.
Lp (=lep porod)!

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dva PDP-ja
8.5.2005 8:13:41   
Spicy Black
Zakaj pa neki pride do take razlike? A to je bil tvoj :duda: kaj večji ob rojstvu? Meni ga je meril samo dvakrat (12t in 22t) pa ni nič posebnega komentiral. Enkrat sem ga vmes še vprašala koliko je :duda: velik, pa mi je rekel, da bo ravno pravi za rodit :zmeden2:...

Aja pa še to: a si sama rodila ali so ti sprožili porod?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dva PDP-ja
8.5.2005 11:13:48   
Anonimen
Kako si napisala, da je prvi PDP za teboj, pa saj tudi 5.5. je že mimo. Nič ne razumem....:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dva PDP-ja
8.5.2005 11:19:31   
Gina
Ja za znoret. POjdi v porodnišnico, pa teži, da te vse tako boli, da ne moreš več. A ti gledajo plodovnico, pa kontrolirajo vse ostalo? Mislm....bebci trapasti, kako ti ne sprožijo poroda...uh, so me razjezil....se vidi, da so v glavnem porodničarji moški, ki nimajo pojma, kako je takole čakat in čakat in čakat....

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dva PDP-ja
8.5.2005 11:22:41   
Gina
Pa še to....kako ti je lahko za cele 3 tedne prestavil pdp!!! A si imela M na dva meseca ali kako? A si že kaj odprta vsaj?

Še en odgovor na tvoje vprašanje: jaz sem rodila 5 dni čez rok, pa je imel 4kg in 54cm. Vsak dan čez pdp se pozna. Sicer pri prvem otroku ponavadi ni krize, ker nima toliko prostora v trebuhu, ampak vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dva PDP-ja
8.5.2005 11:23:35   
Spicy Black
Sorči punce - sem se zatipkala - pravi datum je 14.5.05 in ne 14.4.05.....joj kolk sm površna :(

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dva PDP-ja
8.5.2005 11:33:17   
Gina
Aja, saj se mi je pa res čudno zdelo, da bi te pustili od 14.4.-do danes, ko je skoraj en mesec po tem! Pa vseeno je zoprno takole čakat. Evo, če boš rodila 15.5., boš ravno eno leto za mano.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dva PDP-ja
8.5.2005 12:37:33   
mia-1
Hoj
Jest sm tud mela 2 roka in sicer po nuhalni 18.4 in po UZ pri svojem ginekologu 25.4.Tud jest sm bla ze cist na koncu z zivci ker se je to tako vleklo.V porodnisnico sem hodla na ctg vsak drugi dan pa ni nikol nic kazalo;nic popadkov, nic odprta.Potem pa so me sprejeli v porodnisnico 29.4 ker je bil zadnji ctg slab s strani ploda.In tako so se odlocili da mi porod sprozijo 30.4 zjutraj in rodila sem zvecer.Nas fant je bil tezek 3750g in dolg 54cm.LP

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dva PDP-ja
8.5.2005 12:49:23   
Maš
Pojma nimam, zakaj takšna razlika. Najbrž merjenje z UZ ni najbolj natančno :zmeden:
Ob rojstvu je bila dolga 53cm in težka 3750g, se pravi povprečna dolžina in malo nadpovprečna teža. Poroda mi niso sprožili.
Ti svetujem, da se čimmanj sekiraš in pač še malo potrpiš - :duda: bo že prišel, ko se mu/ji bo zdelo. Pa da te malo potolažim: pri meni je bilo še malo bolj komplicirano - v bistvu sem imela 4 PDP-je! Uradno 14.(po M) in 7.(po UZ), v resnici pa pri teh ni bil upoštevan 29. februar (lani je bilo prestopno leto), tako da bi v bistvu morala biti PDP-ja 13. in 6. :)-:)-:)- In ker sem rodila malo pred polnočjo 12., lahko rečem, da sem rodila skoraj na rok :)
Dokaz, kako lahko stvar zakompliciraš, če si natančen!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dva PDP-ja
8.5.2005 15:43:26   
deily
Tudi jaz sem imela dva PDP-ja. Prvi je bil po M 4.4., drugi pa po UZ 2.5.Nazadnje je :duda: privekala na svet 27.4. Jaz mislim, da bolj velja datum po UZ kot pa po zadnji M.

Deily in :duda:Nateja

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......