|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Duda in spanje
27.2.2011 20:10:36   
divans1
Zanima me, koliko vaših user posted image zaspi zvečer z dudo oz. spi z njo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Duda in spanje
27.2.2011 20:11:04   
divans1
In kako dolgo so spali z dudo?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2011 20:15:38   
katy83
Moj sin, star 11 mesecev, zaspi z dudo, kmalu, ko zaspi jo sicer ven pljune, vendar če se prebudi, jo spet zahteva. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2011 21:34:42   
divans1
hehe, moj isto!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2011 21:36:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

hehe, moj isto!

face so, ne?user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2011 9:47:02   
Katy78
Do malo manj kot 2. leta jo je imel za zaspat, podnevi in ponoči. Ko je zaspal, jo je pa vedno ven pljunil. Najprej smo jo ukinili ponoči, potem čez kakšen mesec pa še podnevi. Ni bilo nobenega problema, je očitno ni nič pogrešal.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2011 9:49:40   
lananai
Naša bo aprila 2 leti in jo ima še vedno za spat. Bi jo počasi radi odvadili, ampak bo težka... user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2011 10:07:25   
petra36
Naš bo tud 2 leti ,pa celo noč z dudo spi.Kaj bi brez dud.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2011 11:20:10   
lipikica
no naša je stara 4 mesece in ima od 1 meseca dudo. za spanje- absolutno! ko gre spat jo ima, in ko jo zbudi in ko se tega zave, seveda, dretje. potem je spet mir ko jo ima v ustih. ko jo ima dovolj... jo izpljune, po novem tudi z prsti prime in vrže na drugo stran postelje.....
tudi čez dan ko je sitna ji dam dudo in je mir.

kaj bi brez nje

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2011 14:52:07   
deveta
Naša nikoli ni marala dude. Sem poskušala različne, pa ni bilo uspeha. dvakrat trikrat povlekla pol jo pa dobesedno pljunla ven user posted image . če sem jo držala, pa se je jezit začela, ker je ni mogla dat iz ust.  So me prepričevali, da je bolje, da nima dude. Pa saj to vem in je v to ne bi "silila", ampak ona se je našla nadomestilo PRSTEKuser posted image . Ja tako, da zdaj hodi spat s prstkom. Dudo, ko je čas lahko vzameš, prstek pa bolj težkouser posted image . Sem bila prav malo jezna, vendar sem zdaj malo potolažena. Pred kakim mesecem ali dvema ga je dosti več cucala, zdaj zadnji mesec pa ga da v usta samo tik preden zaspi in ko zaspi ga da ven. Tudi čez dan ga nikoli nima v ustih. Ampak res samo ko ve, da gre spat, ali pa če je zelo utrujena ga malo pocucauser posted image . Ima pa zdaj 9 m.

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2011 16:07:38   
miya84
Naš zaspi z dudo že od rojstva (3,5m je star),sam jo potem ponoči enkrat vn plune,tko da ne spi skos z njo,samo za zaspat jo ma user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2011 19:27:52   
honey
Naš mali (2 meseca) jo ima vedno, preden zaspi - če smo notri. V vozičku je ne rabi, zaspi tisto sekundo, ko ga položim v košaro user posted image Ampak jo tudi zelo hitro pljune ven, tako da spi ne z njo, pa tudi ponoči, ko ga nahranim, mu je ne dam, ker zaspi brez, če se slučajno zbudi.

Upam, da nam bo uspelo pri tem isto, kot nam je pri velikem, da smo dudo ukinili pri 18. mesecih. Smo jo pa ukinili za podnevi že veliko prej, tam okrog 1 leta, za spati jo je imel pa do 18. meseca.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu miya84)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2011 19:45:28   
amii
Moj 6-mesečnik jo ima že od rojstva, s tem da sem mu jo, ko so kolike nehale, čez dan zmeraj manj daajala in zdaj je navajen, da jo potrebuje le za zaspat. Čez dan je sploh ne pogreša user posted image . Ko zaspi jo zmeraj pljune ven, ko pa se ponoči zbudi (tak enih 10x user posted image ), pa zvečine pomaga, da mu dudo hitro porinem v usta. Pol je mir in zaspi nazaj

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.3.2011 20:36:51   
Taddy78
Dudlat je začel kar kmalu po rojstvu, do 2.leta jo je imel ko si jo je zaželel, do 4.leta pa smo spali z njouser posted image , oz. malo pred 4.roj. dnevom se je odločil, da bi raje imel kocke kot dudo in je eno noč prespal brez problema. Naslednjo noč je že začel, da ne bi imel kock ampak raje dudo. Tako smo nekaj večerov pred spanjem malo jokali, pa se mami ni dala in smo se je znebili user posted image

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.3.2011 20:44:14   
tejči28
Mi imamo dudo še zdaj samo za spanje,čez celi dan pa smo jo imeli do še pred kratkim.Stari smo 2,5 let.Imel pa jo je že v porodnišnici.Za zdaj pa še ni možno,da bi jo ukinili tudi ponoči,bomo počasi. Punčka ki je stara 6 m pa jo ima samo za spanje, čez dan pa ne.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2011 23:02:56   
Roberta69
Od mojih sinov pa nobeden ni imel dude (skoraj 3-letnik in 4-mesečnik), ker mi duda nikakor ni všeč. Prvi sin ni znal zaspati drugače kot pri dojenju oz. še v vozičku in avtu, ga pa v bistvu tudi nismo nikoli navajali drugače, bi pa najbrž z veseljem cuzal dudo, če bi mu jo dali user posted image in najbrž tako tudi "sam" zaspal. Tamiceni pa sploh ni tak sesač, čez dan zaspi ob nošenju v naročju, ponavadi šele nekaj časa po dojenju user posted image ) in najbrž dude, tudi če bi mu jo dali, ne bi hotel user posted image .

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2011 14:04:13   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Moj sin, star 11 mesecev, zaspi z dudo, kmalu, ko zaspi jo sicer ven pljune, vendar če se prebudi, jo spet zahteva. 

moj isto - star22m. Smo jo pred kratkim probali ukinit, pa ga je začel močno sračkat s dnevnim spanjem - čist padu iz ritma (da ne govorim ponoči...user posted image ) Tko da smo jo dali nazaj...upam da ne bo večjih težav s zobki zarad tega.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?