Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Duda Avent - počila plastika 14.9.2011 21:02:16
|
|
|
|
Mašna
|
Živjo. Mogoče ima še katera podobno težavo? Namreč, Aventove dude (nova kolekcija - tiste bele z zajčki, mucki...) so za moje pojme postale malo "škart"... Duda, ko pade na tla, se pri robu zalomi in čez čas poči v takšni meri, da duda ni več v celoti ampak zlomljena na dva dela. Enkrat smo jih že reklamirali in so nam dali nove dve, vendar sta tudi ti dve šli narazen. Prve so bile kupljene v Leclerku, druge v Baby centru .. V Baby centru (uradni zastopnik), nimajo podatka, da je z njimi kaj narobe in smo menda prvi, ki se nam je to zgodilo.... vaše iskušnje s temi dudami? LP
|
|
|
|
RE: Duda Avent - počila plastika 15.9.2011 8:08:57
|
|
|
|
mala
|
Tudi nam se je to zgodilo in moji kolegici isto. Sem nehala kupovat te ta nove dude( bele ) in kupujem klasične Aventove, ker so zgleda boljše..ne vem pa zakaj??
|
|
RE: Duda Avent - počila plastika 15.9.2011 9:15:17
|
|
|
|
lo25
|
No, jaz pa sem imela že pri prvem te dude in tudi zdaj jih imam in nikoli nobenih problemov. Mi smo zadovoljni z njimi.
|
|
|
|
RE: Duda Avent - počila plastika 15.9.2011 13:31:05
|
|
|
|
sara pia
|
Mi smo tudi zelo zadovoljni z dudami
|
|
|
|
RE: Duda Avent - počila plastika 15.9.2011 17:17:32
|
|
|
|
Mašna
|
Strošek dude ni ne vem kakšen (posledično verjetno ni veliko reklamacij), ampak da moraš kupovati dudi na 14dni... potem pa nanese.. pa še za otroke je nevarno, da tega ne zaužijejo po pomoti... nč, bo treba vse 4dude še enkrat nazaj nest....
|
|
|
|
RE: Duda Avent - počila plastika 30.3.2012 20:57:33
|
|
|
|
ellina
|
Še ena tukaj. Ja, aventove dude z zajčki, pokajo. Pade na tla in se zlomi, moj mali jo je zadnjič grizel in dajal v usta in ven, še dobro da sem opazila, lahko bi se porezal!!!!!! . Mali je star 11 mesecev imamo že od rojstva tiste z modrimi slikicami, vmes pa sem kupila še 4 nove z zajčki, 2 od teh sta že počili. Dejstvo je: zanič so!!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?