|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Duša mi joče !
16.3.2005 14:14:34   
srnica
Zadnje čase se počutim tako odveč na tem svetu.Razmišljam o svojem življenju in ugotavljam, da sem ključne odločitve v svojem življenju sprejela narobe, npr.šolanje, ker so mi bili vedno na prvem mestu drugi in to da jim pomagam, kot pa jaz sama.

In sedaj sem tu, s prečudovitim fantom ki ga ljubim nad vse in on mene, pa se počutim kot da sem vse razočarala.Najbolj pa starše, ker nisem šla naprej študirat, pa še brez službe sem.Ne bom krivila druge, sama sem kriva, ampak me boli.Ko bi imela vsaj službo v kateri bi se lahko dokazala, pa je nimam.Za nadaljni študij nimam denarja, saj je že vsega ostalega preveč.

In tako sem obstala na tej točki, ko sem ugotovila, da pa zgleda, da je to to.Stara bom 27 let, s krediti in pa brezposelna.Sicer imam prečudovitega fanta, ampak začela sem se spraševati ali mu ne bi bilo boljše brez mene.Ali ne bi bilo vsem boljše brez mene.
Ko bi vedela kakšne solze mi tečejo, ko vam to pišem.Enostavno se počutim nepotrebno za ta svet in se sprašujem, če ne bi bilo najboljše le zaspati in to za vedno.

Od prejšnjega leta se je zgodilo toliko slabega, groznega v mojem življenju in sedaj mislim, da več ne zmorem, da me je strlo.Vedno se delam močno, veselo da starši, prijatelji ne bi opazili.Edino pred fantom sem resnično jaz, on me ve potolažiti, stisniti k sebi in povedati prave besede.Ko pa ga ni, kot trenutno sedaj, ko je odšel v službo pa,....

Po karakterju sem optimist, ljubim življenje, vsak nov dan, sedaj pa sem se začela bati, da bom v takem stanju kot sem trenutno sedaj, si sama sebi kaj naredila.Vem le to, da sem zelo razočaran, pa ne nad življenjem, pač pa sama nad seboj.

Vem, da sem vam sedaj s tem zatežila, ampak me je prijela taka kriza, da sem se spomnila edino na vas.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Duša mi joče !
16.3.2005 14:18:45   
dory
V zivljenju zaradi taksnih ali drugacnih stvari pridemo vcasih do taksnih dni,ko res ne vidimo vec naprej,ko ni prave motivacije niti energije,ki bi nas gnala naprej...ampak ravno to so trenutki ko si moramo zadati cilje,potegniti dolocene crte in zakorakati v nov dan...vedi,da se vse da,ce se hoce,le volja je potrebna..

Zatorej pojdi na svez zrak,dolg sprehod po soncku...pojdi med ljudi,pogovarjaj se,smej se..vzemi si cas zase,razmisli,kaj si zelis in ne obremenjuj se z drugimi...naredi tisto,kar te bo osrecilo...

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Duša mi joče !
16.3.2005 14:22:16   
Erdbeere
Ne vem kaj naj ti svetujem....sem popolnoma brez idej....se pa strinjam s Tejo včasih pride do tega, da ne veš kako naprej....pojdi na sonček na sprehod....boš videla sej bo bolš......

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Duša mi joče !
16.3.2005 14:23:27   
Anonimen
Prvo kot prvo šola ni vse. Srednjo imaš končano, ali pa še več, niti ne vem koliko in kaj. Zaradi tega se ne rabiš obremenjevat. Pri tebi je zdaj najbolj pomembno to, da si poiščeš službo oz. delo, da se ne boš počutila nekoristno. Vem, lahko je reči, težje najti, ampak, verjemi, da kdor hoče delat, delo vedno najde. Sama sem bila po srednji šoli čistilka, pa mi danes ni nerodno povedat. Na denarju ne piše, od kod je, ti pa si zapolnjen oz. se počutiš koristnega, ko ga dobiš. Skratka prvo: DELO.

kot drugo pa si poišči še kaj, kar te bo notranje izpolnjevalo: hobi, rekracija, kino, kakšna skupina...izbire je dovolj.

Predvsem se nehaj smiliti sama sebi. Poglej se v ogledalo in si reci: to sem jaz, lepa sem in pametna in lahko dosežem vse, če si dovolj ŽELIM. In delaj na te.

za konec samo še tole, kar sem nedavno prebrala v neki knjigi: "Mislil sem, da sem revež, ker se hodil po mestu bos, brez čevljev, vendar ko sem videl možakarja brez nog, sem vedel, da nism revež."

Imaš roke, imaš noge, imaš pamet, uporabi jih.

Veselo na delo in brez črnih misli

;)

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Duša mi joče !
16.3.2005 14:24:57   
Anonimen
Rekla bom samo - ne obupaj - tudi jaz sem že imela podobne krize, pa sem jih prebrodila!
Tukaj smo da ti stojimo ob strani!

Se pridružujem Tejinem mnenju.
Pa še to: Življenje je prekratko da ne bi užili vsaj malo radosti.

Če te kaj boli - :(( zjokaj se, ne tišči v sebi! (tudi jaz to delam narobe)

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Duša mi joče !
16.3.2005 14:34:25   
baguSka
Ne zapiraj se.. Odidi vn. Druži se. Nared neki zase. Za svojo dušo. Pridejo taki dnevi. Ampak tud grejo. Samo zapret se ne smeš.;)

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Duša mi joče !
16.3.2005 14:57:56   
srnica
Punce, hvala vam za odgovore, čeprav sem take tudi pričakovala.Nažalost ugoravljam, pa prosim sedaj brez zamere, da nekatere niste razumele mojega pisanja.
Ne smilim se sama sebi, pa sedaj čepim doma in objokujem svojo žalostno usodo.Pa to ni problem, ki bi se rešil z enim sprehodom, ker se to vleče že skoraj eno leto.In sedaj pač nimam več ne volje ne moči.Ne pomaga mi niti družba, niti sonček.Enostavno je vsega preveč.Zdi se mi, da sem se prevečkrat v tem letu dni pobirala iz črepinj, sedaj pa mi je enostavno dovolj.Pa vseeno, hvala vam.Boš že naredila, kaj bo potrebno, da bo boljše.

Lep sončen in veselja poln dan še naprej, iz srca vsem vam. :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Duša mi joče !
16.3.2005 14:59:00   
Magi*
andreja, v žviljenju imamo vsi kdaj takšne slabe cajte. pa ne glede na to, ali smo izpolnili svoja pričakovanja, ali pričakovanja staršev, ali smo dokončali šolo ali ne, ali smo brezposelni ali prezaposleni. trenutno si pač v krizi, iz takšnih in drugačnih razlogov. se ti zdi, da si čisto na dnu? potem gre življenje lahko samo še navzgor. poskusi živeti svoje življenje takšno kot je, sprejeti sama sebe z vsemi svojimi plusi in minusi. če imaš ob sebi nekoga, ki te ima rad, že ne moreš biti tako slaba oseba. začni graditi na tem, kar imaš. tudi, če trenutno nimaš dela, živi vsak dan polno in bodi pripravljena zgrabiti priložnost, ko se ti ponudi.

pa še nekaj: dokler živimo, nikoli ni prepozno, da bi nekaj naredili.

kadar ti je pa hudo, se pa na RR razpiši in si olajšaj malo dušo.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Duša mi joče !
16.3.2005 15:25:06   
Meggi
Povsem te razumem- padla sem v tako krizo še občasno. Probaj iti mogoče kar spat,ko se boš zbudila boš morda mal boljšega mnenja. Vzami kako knjigo z duhovno psihološkp vsebino, al pa kar v knjižnjico jo mahni.
VSE DOBRO TI ŽELIM ZARES

en :rozica::rozica::rozica: za pogum

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Duša mi joče !
16.3.2005 15:28:08   
KIRA
Andreja, čist te razumem, jaz sem bila v enaki situaciji, ko sem izgubila službo. Krediti ja, denarja premalo, same skrbi.... Skoraj čisto enaka situacija je bila zame, kot zate. Še sedaj me včasih daje slaba vest, ker se počutim tako "manjvredno", ker nimam dela / službe.
Me pa moj sonček gor drži, ker je najpomebnejše in najlepše na tem setu in mi daje kopico nove energije in volje do življenja. Probaj se skoncentrirat na en cilj, nekaj konkretnega, kar nima veze s službo. Mogoče kak hobi, ali pa kar te pač zanima....
Vem, da si utrujena in nimaše enertgije za kaj takega. Ampak po vsakem oblaku enkrat posije sonce, samo počakat je treba. Včasih se to pač malo vleče.....
Če bi se rada pogovorila - moj mail imaš, pa lahko mal pojamraš. Te bom rade volje poslušala.

LP
Kira

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Duša mi joče !
16.3.2005 17:01:36   
Nogavička
Preberi si še enkrat Albinine besede. Ni kaj dodat.

L.p.
:rozica::rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Duša mi joče !
16.3.2005 17:47:29   
Gina
Pride tako obdobje, pa mine tako obdobje. Zihr.
Enkrat se ti zdi vse narobe, ampak potem se v določenem trenutku, če le dovolj brcaš in delaš na tem, življenje obrne in gre sončku naproti.:)

Vem da je grozno, ko nimaš osnovnega občutka finančne varnosti. Ampak bo minilo. Boš videla, da bo. Ne boš skozi brezposelna in ne boš imela vse življenje pufov!

Ena rožica zate:rozica:, pa naj ti prinese veliko toplote, energije:).

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Duša mi joče !
16.3.2005 18:48:36   
ninocka
lani sem bila jst v taki krizi...
zgubila sem službo (ne po lastni krivdi), iskanje službe ni šlo nikamor, na razgovorih so me obtoževali in grdo gledali, ker sem bila odpuščena; s fantom sva imela 3 kredite, želela sem si otroka, pa potem to ni bilo možno, skratka poden od podna...
sicer navzven delovala trdna in OK, znotraj pa osamljena, zlomljena, počutila sem se, da sem vse razočarala...

...in potem, en dan, se je vse poštimalo in sestavlo skupaj - dobila službo, začela z dieto, sama sebe začela imeti rada, začela hodt nazaj na fax in na koncu še zanosila...

lahko rečem, da je trenutno moje življeneje resnično lepo, veselim se vsakega dneva in z veseljem pričakujem kaj mi bo prinesel...

je bilo pa pri meni tudi res hudo :(( :((

draga andreja, upam da se bo tudi tebi čimprej vse sestavilo in boš z bolj veselimi očmi zrla v svet! :rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Duša mi joče !
16.3.2005 20:07:09   
mamsi
Jaz te imam že rada, ko samo berem tvojo pogumno izpoved. Tut sama sem mela krizo, pa si je nisem upala nikomur priznat.
Vem eno. Ko najmanj pričakuješ, se nekaj zasuka in pokaže nov sonček:), topel9nebesa, vesel:)-, nekaj te 100% povleče ven, sploh pa, če si po naravi optimist!! Pa ti ni treba drugega narest, kot želeti si srečo. Priložnosti pridejo, in če si tega želiš, jih boš avtomatsko zagrabila.
Si normalna oseba, ki je pač v v težki situaciji, ki ti daje občutek manjvrednosti. Ampak to nisi ti, to je samo občutek!! Ti si pogumna, odkritosrčna, že samo od enega sporočila lahko tako rečem. Ločuj krizno situacijo in svojo enkratno osebnost, pa boš videla, da obstaja rešitev!

Vso srečo, piši še kaj, kadarkoli.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Duša mi joče !
16.3.2005 21:12:54   
Jutra
Ob vseh spodbudnih besedah kar ne vem, kaj naj še sama dodam.

Andreja, prepričana sem, da bo v tvojem življenju zopet zasijalo sonce. Samo prepusti se vsakemu sončnemu žarku, ki se te dotakne.:)

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?