|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugorodke..tretjerodke.. Koliko odprte ste p...
25.8.2005 12:09:03   
Seven*
..in koliko je potem porod trajal. Zanima me ta povezava, ker hodim ze nekaj casa odprta 2 cm in z zmehcanim maternicnim vratom, pa nic ne kaze da bom rodila..
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.8.2005 12:14:49   
niksa
Hay. V drugo sem šla rodit ko sem imela popadke na 10 min. Bila pa sem 7 cm odprta. Porod je pol trajl 30 min.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2005 12:23:38   
anajmad
8 cm.Porod je bil gotov v 10 minutah.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2005 12:54:06   
darjatimci
Pri meni je bilo tretjič isto kot praviš zase,teden čez rok so mi predrli mehur in akcija v porodni sem bila pa od 10h rodila pa ob 15.14min.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2005 14:52:09   
Ani5
drugič sem imela popadke na 5 minut,prišla v porodnišnico odprta 9 cm,rodila v 20 minutah

Lp,Ana

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2005 14:53:12   
Seven*
Joj. Kaksni ekspresni porodi. Upam, da bo pri meni tudi tako!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Vse kar bo pod 4 ure bo super!!!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2005 14:55:35   
nejcko

Prvič 12 dni čez rok - nič odprta, drugič 5 dni čez rok - nič odprta. Ta funkcija je očitno pri meni na off.
Obakrat rodila s CR.

Ti boš pa itak tik tak! Srečno

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......