|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugo cepljenje
21.10.2005 11:43:21   
špelin@
No, pa smo tudi mi doživeli drugo pikico v tačko user posted image

Včerajšnje popoldne je bilo peklensko!! Mala je tulila od bolečin in ni pomagalo ne crkljanje, ne nošnja, nič user posted image  No, potem sem se je usmilila in ji dala žličko Calpola.

Spet je začela štrajkati pri jedi, samo parkrat potegne iz flaške in rjove user posted image  - enako kot po prvem cepljenju. Upam, da bo - tako kot prvič - to v enem tednu minilo user posted image  Sovražim cepljenja! Pri prvi hčerki nikoli ni bilo reakcije...

Drugače se pa kljub takšnih štrajkom lepo redimo, saj imamo že 7860 g user posted image  V enem mesecu je pridobila kilo.

Pozdravčki mamicam in malčkom user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugo cepljenje
21.10.2005 13:21:29   
Urška//
naša je imela tako reakcijo na drugo cepljenje da jo še zdaj drži,od takrat se zbuja trikrat na noč in čez dan samo na rokah,pa je že cel mesec od tegauser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2005 13:26:30   
Lana_s
Boga, upam, da bo hitro minilouser posted image
Midve sma imela pa v torek drugo cepljenje, reakcij na srečo ni bilouser posted image  Težka pa je 8.050 g in velika 65 cm. Koliko pa je tvoja velika?

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 13:33:21   
Urška//
kak ste vsi veliki,pridno rastete ni kajuser posted image

naša Lara pa je bla pri 5 mesecih 61cm dolga in težka 5900guser posted image

no ja je bolj po mamiuser posted image

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2005 15:23:29   
mammy26
joj, ne me strašit o reakcija. Tia ima v pon. drugo cepljenje in upam na najboljše. Drugače pa sva pri 4 mesecih bile težke 6300 in 62cm dolge. Kako bo v pon. pa bomo videli.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 16:39:44   
špelin@
Pri nas mulčkov več ne merijo vsakič, samo tehtajo jih, ker pride pri različnih merjenjih dolžine do prevelikih odstopanj user posted image  Pravijo, da je najbojši pokazatelj napredka teža user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2005 9:47:07   
katarina2004
Ste me pa kar malo prestrasile mi imamo jutri drugo cepljenje-me je ze sedaj strah kako bo prenesel. Mi pa merimo 71 cm in tehtamo 8500g.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2005 10:11:02   
Lana_s
Katarina2004 pri štirih mesecih?user posted image  Ste pa veliki in močniuser posted image user posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2005 15:21:57   
špelin@
Ooo, Katarina, kakšen velik junak user posted image

V tolažbo in spodbudo: naša mala je spet vesela in ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2005 13:31:14   
katarina2004
Drage moje,

malo prej smo se vrnili iz cepljenja. Zaeenkrat kar dobro prenasa bomo pa videli kako bo zvecer.Prvo cepljenje je bilo kar mucno za vse 2 dni ponoci sploh ni mogel zaspati.

Ja nas Luka je pravi korenjak saj ni cudno, da je tako velik in mocen, ko bi pa skoz samo jedel do sedaj sva se samo dojila pocasi mu dodajam Aptamil pa tudi prvo jabolcno cezano sva ze poskusila-zaradi okusa.

Lp vam in vasim sonckom

Katy+Luka

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.10.2005 16:43:58   
špelin@
Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Priden jedec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.