Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Drugi zobek v 5ih dneh!!! 2.11.2004 21:58:46
|
|
|
|
Una
|
Ja, dons sem prišla s faksa in vidim tamalega, kako se repenči - naš otrok se sploh več ne joka, ampak samo krega - in malo bolj pogledam in zraven desne spodnje enkice vidim še desno spodnjo dvojkico! In je že ugriznil očkata v nos - je kar našpičen zobek... Danes se je začel še slinit, kaka pa itak tako čudno (svetlo zeleno), pa še grozno se napenja zraven, prav bogi je. Upam, da bo hitro minila faza izraščanja zobk. Pa dve :rozica::rozica: za mojega skoraj polletnega :metulj:. Pa še eno :rozica: zame, ker sem tako pridna:bravo:. Pa jasno za vas, drage RR-mame in vse ostale. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tako, zdaj je pa napočil čas za učenje, papa, Una
|
|
|
|
Drugi zobek v 5ih dneh!!! 2.11.2004 22:02:20
|
|
|
|
mammika
|
:rozica::rozica::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Drugi zobek v 5ih dneh!!! 2.11.2004 22:04:40
|
|
|
|
ZARA
|
se mal,se mal... pa bo Lan star pol svecke Una... :sloncek: Cestitke za zobija, papa
|
|
|
|
Drugi zobek v 5ih dneh!!! 2.11.2004 22:09:11
|
|
|
|
kimi
|
kaml vas bo pojedu:)- k že tok grize. No v glavnem čestitke :bravo: za zobek
|
|
|
|
Drugi zobek v 5ih dneh!!! 2.11.2004 22:10:18
|
|
|
|
lorelei
|
Evo, pa imaš eno delo več - čiščenje zobkov;););) Čestitke za pol leta...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Drugi zobek v 5ih dneh!!! 2.11.2004 22:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke!:bravo: lp,:fis:
|
|
|
|
Drugi zobek v 5ih dneh!!! 2.11.2004 22:35:26
|
|
|
|
ninca
|
čestitke z zobka :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: pa seveda mamici "vračam" :rozica::rozica::rozica: in ji želim čim manj ugrizov svojega sskoraj polletnega:duda:
|
|
|
|
Drugi zobek v 5ih dneh!!! 3.11.2004 10:40:57
|
|
|
|
Bela
|
Pa kao smo pridni!!:bravo::duda::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?