|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugi voziček??
28.10.2009 7:41:50   
kallia
Kupujemo drugi voziček. Stari smo 21 mesecev.
Odločamo se med baby welt trikolesnikom in peg peregom p3.

Situacija je taka, da smo s prvim vozičkom zelo nezadovoljni, zato iščemo nekaj, kar bi kasneje imel tudi drugi otrok od cca. starosti 4 mesecev, ki pa je tudi že na poti. Ko bom rodila bosta razlike 2 leti in 4 mesece. Koliko taki otroci že hodijo samostojno vsaj nekaj časa, pa da ga ni treba povsod loviti user posted image  Vem, da je odvisno od otroka do otroka.

No, pri izbiri me bega to, ali vzeti voziček, kjer se bo lahko tudi prvi otrok peljal ( pri p3 lahko stoji na polički zadaj) ali je to čisto brezveze. Koliko ste uporabljali take in podobne poličke?? Rajši bi sicer imela baby weltovega, ampak potem z obema sama najbrž ne bom mogla nikamor iti.

Ne vem, sem prav zbegana pri odločitvi, voziček pa nujno potrebujemo sedaj, ker ga rabim za voziti starejšega v vrtec, ker ga nočem več nositi, saj sem noseča.

Prosim pomagajte mi s svojimi izkušnjami.

< Sporočilo je popravil kallia -- 28.10.2009 7:43:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugi voziček??
28.10.2009 7:42:29   
kallia
pomotoma objavila dvakrat...

< Sporočilo je popravil kallia -- 28.10.2009 7:53:57 >

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2009 8:09:41   
Anonimen
ajoj... kompliciraš. na tvojem mestu ne bi kupila nobenega.
naša pupa je stara 16 mesecev pa vozička ne uporabljamo več - ker
hoče povsod sama hoditi. jo pa pri tem ne zaviramo pa tlačmo v voziček
samo zato da jo ne bo treba loviti...
pusti otroke da se šetajo okol - bojo vsaj bolj zdravi če se mal sprehodijo.
pa še problemov ne bojo meli s težo user posted image
saj menda ne delaš vsak dan maratonske ture po svetu.

ne vem... tudi mi nismo meli preveč praktičnega vozička...
sploh ni biu eden izmed tistih ki so krepko čez 300 eur, pa smo lih
tko lahko povsod pršli z njim. aja - pa načrtujemo še kakšnega otroka,
pa zato ne bomo kupovali drugega.

moram pa rečt, da sem zelo razočarana nad mamicami, ki vozijo otroke v vozičku
skor do petega leta.... user posted image

< Sporočilo je popravil tedy -- 28.10.2009 8:10:43 >

(odgovor članu kallia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2009 8:13:38   
2.2.
ja moja bo kmalu  stara 3l in se še vedno rada vozi v vozičku. čez dan noče zaspat nikjer kot samo v vozičku. pa prav tako preteče ogromno kilometrov. in sama prosi da se bi šla peljat.
na tvojem mestu bi pa malo počakala in ko boš videla če ga boš res potrebovala si ga kupi...zaenkrat pa mislim da ga še ne rabiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2009 8:20:43   
melanija
Jaz imam voziček peg perego, ne ravno tega ampak tistega z napihljivimi kolesi. Imam 4 otroke in med prvima dvema je 20 mes razlike, med zadnjima dvema pa 15 mes. razlike.
Naj ti povem da te poličke se od boga poslane vsaj pri nas. Ker če želim na daljši sprehod alii pa malo bolj hiter tempo ga ni boljšega. Ta mičkena 5 mes v vozičku ta mali pa na polički in gremo brez problema, če želi hodi in če ne se pelje.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2009 8:35:15   
Nina00
Če te prav razumem, ti je baby weltov trikolesnik bolj všeč? Preveri, če nanj paše bugy bord - to je deska na kolesih, ki se priklopi na voziček - verjetno nekaj podobnega kot opisuješ, da ima p3.
Mi imamo razliko 2 leti inj 3 mesece in mi to zelo prav pride, ko grem sama z njima v mesto ali v trgovino. Sicer pa naš starejši ne uporablja našega vozička že od leta in pol. Takrat smo še cca 2-3 mesece občasno uporabili sposojeno marelo, naš voziček pa smo namenoma pospravili, da ne biimel občutka, da mu je novi uporabnik "ukradel" voziček. Je pa res, da sem ga jaz do konca nosečnosti dvigovala in občasno po potrebi tudi nesla, a le cca 100 m, potem je spet sam hodil.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2009 8:43:55   
endrina
Jaz in moja kolegica sva obe imeli Peg Perego P3, pa sva bili z njima zelo zadovoljni. KOlegica je na ta drugem na polički vozila ta starejšega in se je to super obneslo.
Uporabljala sem ga nekje do 3.leta, potem pa je naš otrok že veselo šibal naokrog. Bom pa ti tako povedala. Voziček je zelo dobra zadeva, sploh ko se malček odloči, da ne bo veš hodil. No nam se je to letos zgodilo na dopustu, da smo slučajno doma pozabili marelo, pa smo mislili, da bo naš 4letnik lepo hodil na dolge sprehode z nami. Pol pa se je zgodilo to, da se je po 15 minutah naveličal in sva ga mogla z možem izmenično nositi. Zato sem rekla, da drugič niti slučajno ne pozabim več na marelo al pa vsaj na kolo, da se mali vozi, ko se mi sprehajamo, ker je to sicer res muka tako težkega otroka nositi po rokah.
Svetujem pa ti, da si kupiš voziček, ki ti je res ful všeč! Peg Perego ima sicer poličko, pri Baby weltu pa si lahko dokupiš univerzalno stopničko za zadaj, pa bo problem rešen.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2009 9:08:38   
ribica.
moram pa rečt, da sem zelo razočarana nad mamicami, ki vozijo otroke v vozičku
skor do petega leta....

tole je šele mimo izjava. Se mogoče vprašaš zakaj katera vozi otroka? Jaz vozim svojega 3.5 letnika občasno, kadar moram nujno kam na brzino skočit. Nimam varstva zanj, da bi ga kje pustila in vedno greva peš. Se pravi če bi se za vsak drek z avtom vozila, potem pa ne bi bilo moteče? Samo kadar ga dam v voziček in tečeva, to bode v oči??!!

Mogoče se kateri otroci res izrecno nočejo vozit, amapk eni pa se. IN brez veze je zdaj nabijat drugim ljudem da ne rabijo vozička, ker ne veš v kakšni situaciji so. Preden sem sama imela otroke, sem si tudi mislila da jaz svojih že ne bom tako vozila, ampak zdaj pa včasih tako prav pride. Ljudje itak mislijo da 5 letnika vozim, ker je naš mulc tako velik, amapak mi dol visi. Vsak zase ve kdaj bo voziček uporabil. Še vedno mi je bolje vzeti viziček, za vsak slučaj, kot pa se po mestu voziti z avtom.

Glede izbire pa težko rečem, ker nima otrok v mali starostni razdalji. Če bi bila ti, pa bi sigurno vzela tistega s poličko. Škodit ne more.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2009 9:33:38   
kallia
Tedy glede tega, da kompliciram.... Tudi mi nismo uporabljali vozička že odkar hodimo. Sedaj pa sem zanosila in nositi ga cca. 500 m do vrtca je kar težko. Že prej mi ni bilo enostavno, sedaj mi je še težje. Dobro, saj dokler trebuha ni še ni težko, ko pa bo trebuh večji, bo težje. Zjutraj se mi že tako mudi v službo in če bi ga pustila, da gre sam, bi do vrtca porabila pol ure. Z vrtca ponavadi gre sam, včasih pa se tudi hoče nesti. Pač me ni videl osem ur in se tako hoče čimprej malo pocrtati.

Ta voziček, ki ga imamo sedaj zasede cel prtljažnik, ko bo še eden bo to zelo nepraktično, saj bomo rabili prtljažnik še za kaj drugega, ne le za voziček. Na sedežih bosta pa dva otroška sedeža in tudi ne bo prostora. Zato rabim voziček, ki se zloži na manjše.

Ko bosta dva, bom mogla kdaj tudi kam na hitro skočiti z obema, babic nimam v bližini, mož dela do poznega popoldneva. Res nočem, da mi s pločnika skoči na cesto. Bolj se sprašujem to, če bo na polički sploh hotel stati user posted image

Bugy board ne paše na baby weltov voziček, sem že preverila.

Melanija  a pa lahko otrok stoji na polički, tudi če otrok, ki se vozi ni prav v sedečem položaju?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2009 12:27:59   
alexjera
Pozdravljena,

razumem tvojo skrb. Sama sem v 39. tednu, doma pa že imamo 18 mesečno deklico. Od kar vem, da sem noseča vozička ne uporabljamo več ampak samo tricikel. V zadnjih 6 mesecih smo votiček uporabili samo 5x in še to le, če sem bila z njo sama. Drugače spodbujamo hojo in tricikel. Kar nekaj časa sem se upadala z idejo o še enem vozičku, vendar glede na cene in ob dejstvu, da naša mala kar precej prehodi, smo se odločili, da počakamo in bomo videlil kako bo. Edina resna skrb bo morje, za 10 dni si pa lahko kje sposodiš tudi kakšno marelco. Meni se zdi škoda denarja, sploh, če si zadovoljna s sedanjim vozičkom, tvoj otrok bo pa tako veliki odgovorni, samostojni brat ali sestrica.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2009 13:02:08   
kallia
IZVIRNO SPOROČILO: alexjera

Pozdravljena,

razumem tvojo skrb. Sama sem v 39. tednu, doma pa že imamo 18 mesečno deklico. Od kar vem, da sem noseča vozička ne uporabljamo več ampak samo tricikel. V zadnjih 6 mesecih smo votiček uporabili samo 5x in še to le, če sem bila z njo sama. Drugače spodbujamo hojo in tricikel. Kar nekaj časa sem se upadala z idejo o še enem vozičku, vendar glede na cene in ob dejstvu, da naša mala kar precej prehodi, smo se odločili, da počakamo in bomo videlil kako bo. Edina resna skrb bo morje, za 10 dni si pa lahko kje sposodiš tudi kakšno marelco. Meni se zdi škoda denarja, sploh, če si zadovoljna s sedanjim vozičkom, tvoj otrok bo pa tako veliki odgovorni, samostojni brat ali sestrica.

Ja, s sedanjim vozičkom nikakor nisem zadovoljna. Ves je neki polomljen, pa smo ga imeli na popravilu, pa se nam je nekaj spet zlomilo user posted image  Dobro, za prvih par mesecev bomo potrpeli, dokler mora biti otrok v popolnoma ležečem položaju, več pa ne, sem že dovolj živcev zaradi njega izgubila pri prvem user posted image

Zato kupujem voziček, ki ga bom občasno sedaj rabila pri starejšem otroku, potem pa kar vsakodnevno tudi pri drugem.

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2009 16:43:29   
alexjera
Če nisi zadovoljna in želiš menjati, imaš več možnosti. Ena je baggypod ali pa baggybord. Enega nadomesti tudi polička na PP, drugi, ki je za sedet pa po moje ni  uporaben, ker se ne da poležat in tudi strehe nima. Je pa PP začel prodajati GT3 za dva, mogoče je to rešitev zate, mi jo bomo sigurno uporabili, če se bo zanjo pojaVILA potreba.
Upam, da uspešno rešiš svoj problem.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.10.2009 19:45:22   
barika
jaz imam q. freestyle in gor montiran buggy board, je vse super in fajn, ampak sine (2 leti) gre najrajši zraven peš. pelje se 200 metrov, potem pa peš naprej, če je pa zmatran, se pa toliko, da se ne uleže na buggiya.
boš sama vidla, kako bo, jaz sem bila 100%, da se bo ful rad vozil.user posted image user posted image

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2009 1:24:53   
nananaja
Ne vem kok je tole še aktualno, ampak, če iščeš voziček, ki ne bo zasedel celega prtlažnika, potem PP GT3 zagotovo ni rešitev. Midva sva tud pr drugi ga gledala, pa je prodajalka rekla, da v majhne avtomobile sploh ne gre.
Zdej mava Jane Nomad (se zloži na malo) in Cliota, pa dva avtosedeža, pa lahko tud pa nakupih gremo, sicer bi uporabljani marelco. Za sprehode pa včasih mormo dat obe v športni sedež. Ko smo imeli košaro (manjšo, ki se tudi posede) pa je večja sedela ob nogicah. Najbrž bi bila dodatna polička uporabna, pa je nismo kupili. Razlike je 17mesecev.

< Sporočilo je popravil nananaja -- 4.11.2009 1:36:27 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2009 7:53:27   
kallia
Ravno včeraj sem naročila baby welt moon fit.
Sem potem ugotovila, da polička ne pride v poštev, dokler drugi otrok leži ali napol sedi, to pa najmanj tam do osmega, devetega meseca, če se prav spomnim od prvič user posted image  oz. še kasneje. Takrat bo pa tudi prvi otrok že toliko večji, da bo lahko hodil lepo zraven, do takrat pa sem bomo že kako znašli.

Hvala pa za vsa vaša mnenja.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.11.2009 17:55:37   
claudie
Naša situacija...
Mi smo kupili Zappa....Zakon voziček, mičken. In tudi jaz sem imela v mislih, da ko dobimo drugega, ga bom dala v lupinco, tavelki bo pa zdraven hodil. Mi pa že sedaj super prav pride, sem se zanj odločala ene 3 mesce, motilo me je ker se ne poleže...samo potem sem videla, da naš itak nikol ne zaspi niti v tavečem vozičku. Sedaj je sta naš pikolino 14m, uporabljamo ga pa od 9m.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.