|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugi pregled
17.10.2008 11:24:49   
andrejka
šele čez 8 tednovuser posted image

Sem mela prvi pregled v nosečnosti teden prej kot bi ga mogla met zaradi krčev (se pravi v 8 namesto v 9 tednu) in me je naročila šele čez 8 tednov (ko bom v 16 tednu). men se to zi preveč.
Vem, da sem v prvi nosečnosti na začetku mela preglede na 4 tedne.
Je to normalno al se je zmotila?? Že dva dni kličem pa se noben ne javla... Mislm noro. Bom zgleda mogla it kr tja.
Prosim za vaša mnenja.

A

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugi pregled
17.10.2008 11:31:47   
Anonimen
Zame je to čisto normalno.
Itak pa imaš vmes še NS,če misliš it

(odgovor članu andrejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2008 11:48:42   
Katjusa
to je čist vredu jst sem mela drugega v 17 tednu vmes sem šla še na NS tak da sej če ni nič posebnega ni potrebe po pregledih če pa je kej pa tak moreš takoj it....... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2008 11:50:56   
Lalica1
Sem sicer slišala, da zadnje čase naročajo redkeje. In sem tako tudi pričakovala da bo mene, vendar grem na pregled že po 4 tednih (tako je bilo tudi v prvi nosečnosti).

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2008 11:58:40   
Naja30
Jah ne vem, meni se ne zdi normalno, ker sem v vsaki nos. imela na začetku preglede na 4t ali kvečjemu 5t. In tudi povos piše, vsi pravijo, da so začetni pregledi na 4t. Ne vem, NS imaš vmes, to je res, ampak to ni tvoj G, ki ti  lahko še kako drugače pomaga, če je treba (npr. če imaš vnetje ali kako drugo težavo).

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2008 12:09:05   
Lorencia
Ne sme se gledati NS je še vmes...NS je samoplačniški pregled, kateri ni obvezen in je odvisen od posameznika.
Za mene osebno je 2 meseca čakanja, da vidim če je vse ok - predolgo...res pa je , da imajo nekatere prvi pregled 12.teden in potem drugega komaj okoli 17.tedna...ne vem no, povsod piše da se praviloma delajo pregledi na 4-5tednov.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2008 12:39:45   
evica23
Mene je tudi g naročila na 2.pregled šele po 8 tednih, sedaj na 3. pa po 4t. Če je vse ok s tabo potem je to povsem normalno, saj če so kakšne težave pa greš itak na pregled v bolnico. Pa tako kot pravijo predhodnice je še nuhalna vmes in te itak tam pregledajo.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2008 14:13:15   
AKP
Na prvi pregled sem bila naročena, ko sem bila v 9 tednu, drugi pregled pa bom imela v 13 tednu. Mislim, da me bodo naročevali vsake 4 tedne.

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2008 19:13:19   
poli*
Zgleda, da je praksa od g. do g. drugačna. Jaz sem imela najprej preglede na 4t, potem čez 5t, vmes je zaradi dopustov prišlo na 6 t.
In zdej ko sm že na koncu, bi me mogla dat čez 2-3 tedne, sm ga imela pa šele čez 4 t.
čudno

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2008 23:01:57   
*Junona*
Jaz sem imela prvega zaradi bolečin v 7. tednu, drugega ko sem bila 12 tednov, tretjega imam spet čez 6 tednov, naslednjega pa čez 5.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2008 23:51:43   
benika
Jaz sem imela 1. pregled v 8. tednu, naslednjega pa v 15. tednu. Potem so bili pregledi na vsake 4 tedne.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2008 8:25:52   
dana
No jaz sem imela pa 1. pregled pri 8. tednih, 2. v 12. tednu, 3. bom imela pa 3.11. ko bom imela že morfologijo.
andrejka kam pa hodiš? Jaz sem v Domžalah in pri nas je taka politika. Sem že od večih slišala da na začetku delajo tako dolg premor. Potem so pregledi na 4 tedne.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?